Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een kelder realiseren onder een woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een kelder realiseren onder een woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een kelder realiseren onder een woning

Kelder onder het hoofdgebouw

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Graag wil ik een kelder realiseren onder het hoofdgebouw van 12 m x 14 m hoogte 2.6 m. De kelder hoeft niet afgewerkt te worden. De vergunning is al aangevraagd.

Indicatie kosten (prefab)kelder en opties

Ik zit momenteel in een verkennende fase voor mogelijkheden om meer (casco)ruimte te creëren met het idee dit met 4 jaar te gaan realiseren mits dit economisch uitkomt tegenover verhuizen. (eerst staat dubbele dakkapel op het programma) Idee is om hier films te kunnen kijken zonder dat de buren hier last van hebben, hobbyruimte, kantoor, opslag, machine ruimte voor L/W-warmtepomp waterbereiding, wasmachine en droger (zal door mij voor een pomp en extra ventilatie gezorgd worden) Afbouw verzorg ik zelf. Met deze insteek ben ik opzoek naar globale prijzen en de meer en minder kosten zodat ik globaal een beetje een idee heb wat er mogelijk is, welke van deze mogelijkheden realistisch zijn qua kosten/baten en welke wat er financieel aan middelen nodig zijn om dit te realiseren. Bijv. ook een uitbouw van de woonkamer richting de achtertuin waar dan bijv. ook een trap in verwerkt wordt. Onderstaande vragen komen in mij op: - In hoeverre drijft het hoge grondwaterpeil de kosten op voor een kelder? welke meerkosten (in absolute getallen en/of %) moet er rekening gehouden worden? (weet niet of er geheid moet worden om de kelder te verankeren of dat deze te verzwaren is tot een negatief drijfvermogen.) - Hebben georiënteerd op kosten van prefab kelder en 11x5 meter (7cm XPS buitenzijde 272cm hoog 61,6ton) zou incl. transport en kraan op ~€30.000 zonder dek neerkomen. Welke kosten moet ik rekening houden als ik in deze maten een waterdichte kuip wil met dek? (casco) incl. ingraven en met mogelijke hei kosten. - Maakt de hoogte van de kelder veel verschil in de totaal prijs bijv. 230cm i.p.v. 270cm? - met een tuin van 620cm breed, wat is daar de maximale realiseerbare breedtemaat voor een (prefab) kelder? - Is het realistische dat een kelder geheel waterdicht gemaakt kan worden en drooggehouden kan worden met alleen voldoende (mechanische) ventilatie zonder dat er een pomp nodig is? Met isolatie aan de buitenzijde wordt door een kleinere DeltaT condens v

Een kelder aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een kelder in mijn achtertuin. Dit dient ongeveer 800 bij 360 cm groot te worden. Hier is al een omgevingsvergunning voor aanwezig. De achtertuin is zeer goed bereikbaar via een oprit van 350 cm breedte.

Een tussenwoning voorzien van een kelder

Ik ben op zoek naar een specialist in het onderkelderen van woningen. Het gaat bij mij om een kelder van 575 bij 970 cm die onder een tussenwoning gerealiseerd moet worden. We gaan ook de vloer van de begane grond vervangen (mag dezelfde partij doen), waardoor de kelder een stuk makkelijker te realiseren is. De kelder mag als ruwbouw worden opgeleverd. Er is momenteel al een kruipruimte onder de woning aanwezig. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.

Een kelder realiseren onder een woning

Wij willen graag de mogelijkheid om een kelder onder onze woning in Amsterdam bespreken. We wonen in Park Haagseweg (naast Nieuw Sloten) en willen graag een extra verdieping realiseren met een kelder. De huidige bouw is ongeweer 7m x 6m en we hebben begrepen dat de kelder iets dieper in de tuin kan, dus 7m x 9m (minus de nieuwe wanden natuurlijk). Het is een twee onder een kap woning. We weten zelf niet wat voor grond eronder ligt, maar het is naast Riekerpolder en Nieuw Sloten en aantal woningen in de wijk hebben al zo'n kelder laten maken. We willen er graag een kantoor/ opslag ruimte voor onze kledingsbedrijf en een slaapkamer bouwen (met een toilet eventueel).

Een woning voorzien van een kelder in de tuin

Ik zoek een aannemer die een grote kelder kan realiseren onder onze tuin/woning. Dit zou ongeveer 40 m2 groot moeten zijn en bij voorkeur alles afgewerkt, maar dat kan ik ook uitbesteden aan andere partijen. Het betreft een hoekwoning. Hier zijn nog geen vergunningen voor aanwezig.

Ruimte onder bestaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die onder mijn tussenwoning extra leefruimte kan creëren. Woning plus aanbouw is circa 12x4,5, hier willen we een extra leef ruimte onder creëren. Woning komt uit 2014. Afmeting van de kelder globaal is 12x4,5x2,2; - materialen, geen idee (graag advies vanuit de expert); - 1 ruimte; - geen foto’s, nu een kruipruimte van circa 70 cm hoog. Gaat om een woning uit 2004 (bouwjaar), niet zoal eerder vermeld 2014. Graag als ruwbouw voorzien van ventilatie opleveren.

Een kelder in de tuin aanleggen

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een kelder in onze achtertuin. Dit dient ongeveer 50 meter van de woning geplaatst te worden en is redelijk bereikbaar. Op de kelder komt later een blokhut te staan. De kelder dient 700 bij 700 cm groot te worden en dient in een zandgrond geplaatst/gestort te worden. De kelder bevindt zich uiteindelijk ruim boven het grondwater.

Een kelder aanleggen onder een twee-onder-een-kap-woning

Ik zoek een specialist om een kelder te realiseren. De ruimte zal gaan dienen als woonruimte. Het idee is een betonnen kelderbak aan te leggen vanaf de voorgevel tot onder achtertuin ongeveer LxBxH 17x6x3 meter met de benodigde voorzieningen isolatie, aan/afvoer water(pompput) elektra, een ingang/entree aan de voorkant (wolfskuil) en een doorgang van binnenuit. Daarbij ook meerdere punten voor daglichttoetreding (koekoek). Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. Graag ontvang ik van u vrijblijvend een offerte als u bovenstaand idee zou kunnen realiseren.

Een aanbouw met kelder daaronder realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw met kelder kan realiseren achter mijn woning. Er is contact met een architect die volgende week gaat kijken hoe en wat er mogelijk is. Er is nog geen omgevingsvergunning aanwezig. Graag casco bouw met leidingen beschikbaar voor elektra et cetera. Ik zou graag een aanbouw aan mijn woning willen met daaronder een kelder. Optioneel wil ik onder een gedeelte bestaande bouw een extra stuk kelder laten bouwen. (zie plattegrond) Het plafond van de kelder moet om en nabij 2,75m hoog zijn. Op het brede deel van de aanbouw (5m bij 7,5 m zie plattegrond) zou ik graag een zadeldak met dakpannen willen.

Partners

Partners van Casius