Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder plaatsen onder bestaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder plaatsen onder bestaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder plaatsen onder bestaande woning

Kelder aanbouwen

Wij zouden graag een offerte willen van een kelder van verschillende afmetingen. Wij hebben ruimte voor 5,50 meter bij 8 meter. De ruimte hoeft niet in het geheel benut te worden als dit flink scheelt in de kosten. Is het ook mogelijk om in een later stadium ramen te plaatsen (zo'n koekoek) zodat er daglicht in de kelder ontstaat. Graag ontvangen wij verschillende prijzen van verschillende afmetingen, zodat wij een goed idee krijgen van de kosten.

Kelder onder bestaande woning maken

Wij zijn opzoek naar een andere woning. Wij zijn geinteresseerd in een woning, maar deze heeft een slaapkamer te weinig. Wij zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een kelder onder die woning, zodat er minimaal extra ruimte komt voor een slaapkamer, badkamer en kantoor.

Woning onderkelderen of anderszins uitbreiden

Wij hebben interesse in een woning. Deze woning heeft voor ons echter een slaapkamer te weinig. Graag zouden het kostenplaatje willen weten voor het plaatsen van een kelder onder deze woning. Of een 2 verdiepingen uitbouw van het gedeelte bij de voordeur. Of een opbouw aan de achterzijde van de woning. Deze woning is te vinden op funda. Alvast

Kelder plaatsen naast huis

Ik woon in een hoekhuis en naast mijn huis heb ik een strook grond van circa 14 bij 5 meter. Ik zou graag hier een kelder in willen laten plaatsen welke ik vanuit mijn huis kan benaderen. De offerte moet zowel het plaatsen van de kelder alsook de toegang tot de kelder vanuit mijn huis moeten bevatten.

Gewapende betonnen prefab kelder plaatsen

Ik wil een zij uitbouw van circa 16 m2 maar eerst daaronder een gewapend betonnen prefabkelder. Kun je boven de kelder ook de uitbouw plaatsen? Uiteraard met de ingang uitsparing? Ik wil water en elektra leidingen getrokken hebben naar de kelder.

Kelder plaatsen in achtertuin

Wij zijn aan het oriënteren om onze achtertuin een kelder te laten plaatsen. De afmeting die we voor ogen hebben is 8 x 10 meter. Het gaat om een vrijstaande woning met aan de achterzijde een sloot waarbij het waterpeil hoger staat dan gemiddeld. De kelder dient toegankelijk te zijn via de woning. Separaat zou ik graag willen weten wat de afwerking zal zijn van de kelder.

Betonnen kelder met koekoeken plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en dat wordt gesloopt. Wij willen graag een offerte van een betonnen kelder van ongeveer 7.50 bij 20 meter en 4 koekoeken erin en een trap via de buitenstraat naar de kelder waar een deur en raam in moet voor extra licht. Kun t u een prijs indicatie geven zodat wij een idee krijgen van de kosten.

Kelder plaatsen onder bestaande woning

Kelder plaatsen onder een bestaande woning. Het huis staat niet op pallen maar op zand. Ik ben benieuwd of jullie iets kunnen betekenen voor ons.

Prefab kelder plaatsen

Tbv een nog te bouwen woning ben ik benieuwd wat bv een kelder kost van laten we zeggen 6 x 8 meter om een thuisbioscoop van te maken.

Prefab kelder onder de aanbouw plaatsen

We willen graag ons huis aanbouwen en willen een prefabkelder er onder plaatsen. De breedte buitenmaat kan max 3. 50 en hoogte 2. 40 en graag zo lang mogelijk tot 10 meter.