Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder plaatsen

Prefab tuinkelder plaatsen

Ik woon in een geschakelde woning met een flinke achtertuin. Ik heb mijn zinnen gezet op een budgetstijl 'mancave' achterin mijn tuin. Het meest eenvoudig lijkt me een prefab kelder-variant die in een kuil gezakt kan laten worden. Ik ben benieuwd naar de globale kosten van dit project. Elke situatie moet individueel bekeken worden dat is begrijpelijk maar een grove indicatie zou welkom zijn. Ik denk aan de maat 8 x 3 meter.

Kelder met zwembad plaatsen

In nieuwe woning willen we een prefab kelder met zwembad laten bouwen. De kelder zal 11 bij 5 meter moeten worden en het zwembad 9 bij 2.50 meter. De kelder zal volledig afgewerkt moeten worden en elektra en waterleiding doorgetrokken. De vergunning voor de kelder is al aangevraagd.

Betonkelder plaatsen

Wij willen graag een betonkelder onder een bestaand hoekhuis van ongeveer 8 bij 9 meter laten plaatsen. De elektra dient te worden doorgetrokken en mag casco uitgevoerd worden. Vanuit de woonkamer zal er een trap naar de kelder toe gemaakt moeten worden.

Kelder laten bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een kelder van 25 meter x 15 meter. Deze kelder zal naast de woning geplaatst worden waarbij wij er later een schuur op zulle plaatsen. Er zal een trap naar beneden geplaatst moeten worden en de elektra, water en cv doorgetrokken. De wanden en de plafonds dienen te worden gestuukt en de vloer afgewerkt. Er zijn nog geen vergunningen aangevraagd.

Prefab kelder maken en plaatsen

Het betreft leveren en plaatsen van een prefab kelder voor onze nog nieuw te bouwen woning. De kelder moet minimaal 4.50 meter breed zijn en 10 meter diep. Daarnaast moet de kelder worden voorzien van 4 raampjes ter grootte van ongeveer 50 x 80 cm. De kelder zal dan ook gedeeltelijk boven de grond uitsteken.

Kelder onder de aanbouw bouwen

Wij hebben het plan om een hoekuitbouw bij onze hoekwoning te realiseren. Hieronder willen wij dan graag een kelder van 5 bi 9 meter en 2.60 meter hoog laten plaatsen. Er is al een kelder aanwezig en deze willen wij dan openbreken naar de nieuwe kelder. Nadat de kelder geplaatst is zal er door derden de aanbouw geplaatst worden. De kelder mag casco worden opgeleverd en word geplaatst in zandgrond. Heien is hier niet nodig.

Prefab kelder installeren

Het plaatsen van een prefab kelder van 5 bij 4.50 meter. Wat zijn de kosten van zo iets.

Prefab kelder nieuwbouwen

Bij een nieuwbouw plaatsen van een prefab kelder zonder dek met ongeveer de afmeting 4 x 2,5 x 2 meter, l x b x h.

Prefabkelder plaatsen

Onder onze nieuw te bouwen woning overwegen wij een prefab-kelder. We zien 2 opties: De totale begane grond is 8,5 bij 12 meter. Bij totale onderkeldering van deze ruimte willen we hier 3 slaapkamers en n badkamer realiseren waarbij het bovenste deel van de kelder boven t maaiveld uitsteekt voor plaatsen van ramen. De tweede optie is het onderkelderen van een deel van de woning ter grootte van max 12 bij 4,5 meter. Deze zou dan gebruikt worden als wasruimte, opslag en hondenverblijf. Graag uw indicatie in kosten voor beide opties.

Kelder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een kelder. De kelder afmetingen zijn 6 x 6 meter inclusief dek en 3 meter diep. De kelder komt onder een uitbouw en mag casco wordt opgeleverd. De vergunning is al aangevraagd.