Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder een pand bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder een pand bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder een pand bouwen

Woning met kelder slopen

In opdracht van de klant moet er een volledige woning gesloopt worden inclusief fundering kelder en bestrating. Er zijn diverse foto\'s aanwezig van het pand van binnen en buiten. Ook zijn er foto\'s van de originele bouwtekeningen. Als er meer informatie nodig is hoor ik het graag. Met vriendelijke groet,

Kelder uitdiepen en inrichten

Ik heb een aannemersbedrijf en ga met een klant van mij een woning bezichtigen die hij gaat aankopen. Het is een pand uit rond 1900 met een kelder van nu 50 m² en een hoogte van 191 cm. Hij wil die kelder laten uitgraven naar 80 m² met een maximale stahoogte. In dit stadium wil ik graag een globale prijsindicatie ontvangen voor deze vergroting. Dit is werk dat ik in mijn eigen bedrijf niet doe maar ik zoek daar een projectpartner voor die hier expertise in heeft.

Kelder onder een pand bouwen

Ik wil onder mijn woning een kelder laten bouwen. Dit is onder een winkel. Ten opzichte van parkeer plaats achter winkel is de winkel veel hoger. Kelder maken zou dus betrekkelijk makkelijk moeten zijn.

Kruipruimte uitzuigen

Wij beschikken over een kruipkelder onder ons pand met een diepte van ongeveer 50 tot 55 cm en willen graag isoleren. Omdat daardoor de beschikbare ruimte zal verkleinen vroegen we ons af of het mogelijk is van deze ruimte met 10 cm te verdiepen door middel van zuigtechniek. De oppervlakte van de kelder is een 140 vierkante meter. Wij horen graag of dit mogelijk is en wat daarvan de kostprijs zal zijn.

Kelder tot woonfunctie ombouwen

10 jaar terug is onder de begane grond een kelder uitgegraven. Wij zouden deze graag verder verdiepen en tot een echte woonfunctie uitbreiden. Het pand is uit 1896 en wij wonen op begane grond en uitgegraven kelder. Boven ons is een 2 laags bovenwoning. Het huis is gefundeerd met gemetselde togen waar nu deels de kelder in is aangebracht.

Kelder bouwen in de voortuin

Wij zijn geïnteresseerd in een halfvrijstaande woning uit bouwjaar 1906 die in ons dorp al enige tijd te koop staat. Of we daadwerkelijk een bod gaan doen hangt af van het feit of we de woning kunnen uitbreiden met een kelder in de grote voortuin. Die tuin is 20 x 8 meter en we willen daar een grote prefab kelder laten plaatsen van ongeveer 12 x 4 meter. We willen een toegang tot de kelder in de woonkamer. Bovendien willen we aan de andere zijde van de kelder een pedicure-ruimte van 4 x 2 meter gaan bouwen, die ook een toegang via de kelder heeft. Eventueel willen we er ook een badkamer in. Het is een historisch pand en ik heb bij de gemeente al begrepen dat er geen bezwaren zijn tot het bouwen van een kelder. De ondergrond is daar zandgrond. Ik ontvang hiervoor graag een globale kostenberekening.

Kelder maken onder een tussenwoning

Ik bezit als projectontwikkelaar een pand van 65 m² uit bouwjaar rond 1900 waar een houten vloer in zit die gerenoveerd moet worden. Er zit een kruipruimte onder de vloer en ik wil gaan bekijken of daar een kelder onder gemaakt kan worden zodat de woonruimte wordt vergroot. Ik ga hierover graag in gesprek met aannemers en ontvang dan uw advies en prijsindicatie.

Fundering verstevigen

In verband met het aanbrengen van een betonvloer op staal in de kruipruimte (van tussen 1.70 meter en 2.65 meter hoog) zit ik met de vraag hoe laag ik de vloer kan uitvoeren. Een optie is om de grond onder de poten van de spaarbogen van de fundering te injecteren, zodat ik iets meer speelruimte heb in het uitgraven. Het gaat om 6 poten onder een pand met 2 verdiepingen en een zolder. Fundering staat op zeer dichte maar weinig samenhangende zandgrond. Vooralsnog vertaalt deze actie zich in een prijs per centimeter hoogte in de kelder, dus ik wil graag wat prijsindicaties om te kunnen bepalen of dit überhaupt een te onderzoeken route is.

Prefab kelder plaatsen

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden incl. de kosten om in de tuin van mijn pand, een prefab kelder te plaatsen. De oppervlakte van de tuin is 6.80 x 5.80 meter. Na plaatsing van de kelder wil ik er bovenop een uitbouw plaatsen. Er is nog geen vergunning en ook geen tekeningen. Graag door de vakman te regelen.

Kelder bouwen onder een pand

Ik ga een huidige steens loods omturnen tot een industrieel pand met woonruimte. Aanvankelijk was het de bedoeling om de hoogte in te gaan, maar ik overweeg nu eventueel ook de diepte in te gaan. Er staat nu een loods met een betonnen plaatfundering van 8 x 27 meter, ruwweg 220 m². Graag ontvang ik van u vrijblijvend een offerte wat ongeveer de meterprijs is voor het bouwen van een kelder, a) als we de eerste verdieping laten staan en b) als we de eerste verdieping slopen en opnieuw bouwen. De ondergrond is een zandgrond. De gewenste afmeting van de kelder is 220 of 200 m².