Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder een pand bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder een pand bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder een pand bouwen

Kelder onder een pand bouwen

Ik wil onder mijn woning een kelder laten bouwen. Dit is onder een winkel. Ten opzichte van parkeer plaats achter winkel is de winkel veel hoger. Kelder maken zou dus betrekkelijk makkelijk moeten zijn.

Kruipruimte uitzuigen

Wij beschikken over een kruipkelder onder ons pand met een diepte van ongeveer 50 tot 55 cm en willen graag isoleren. Omdat daardoor de beschikbare ruimte zal verkleinen vroegen we ons af of het mogelijk is van deze ruimte met 10 cm te verdiepen door middel van zuigtechniek. De oppervlakte van de kelder is een 140 vierkante meter. Wij horen graag of dit mogelijk is en wat daarvan de kostprijs zal zijn.

Kelder tot woonfunctie ombouwen

10 jaar terug is onder de begane grond een kelder uitgegraven. Wij zouden deze graag verder verdiepen en tot een echte woonfunctie uitbreiden. Het pand is uit 1896 en wij wonen op begane grond en uitgegraven kelder. Boven ons is een 2 laags bovenwoning. Het huis is gefundeerd met gemetselde togen waar nu deels de kelder in is aangebracht.

Kelder bouwen in de voortuin

Wij zijn geïnteresseerd in een halfvrijstaande woning uit bouwjaar 1906 die in ons dorp al enige tijd te koop staat. Of we daadwerkelijk een bod gaan doen hangt af van het feit of we de woning kunnen uitbreiden met een kelder in de grote voortuin. Die tuin is 20 x 8 meter en we willen daar een grote prefab kelder laten plaatsen van ongeveer 12 x 4 meter. We willen een toegang tot de kelder in de woonkamer. Bovendien willen we aan de andere zijde van de kelder een pedicure-ruimte van 4 x 2 meter gaan bouwen, die ook een toegang via de kelder heeft. Eventueel willen we er ook een badkamer in. Het is een historisch pand en ik heb bij de gemeente al begrepen dat er geen bezwaren zijn tot het bouwen van een kelder. De ondergrond is daar zandgrond. Ik ontvang hiervoor graag een globale kostenberekening.

Kelder maken onder een tussenwoning

Ik bezit als projectontwikkelaar een pand van 65 m² uit bouwjaar rond 1900 waar een houten vloer in zit die gerenoveerd moet worden. Er zit een kruipruimte onder de vloer en ik wil gaan bekijken of daar een kelder onder gemaakt kan worden zodat de woonruimte wordt vergroot. Ik ga hierover graag in gesprek met aannemers en ontvang dan uw advies en prijsindicatie.

Fundering verstevigen

In verband met het aanbrengen van een betonvloer op staal in de kruipruimte (van tussen 1.70 meter en 2.65 meter hoog) zit ik met de vraag hoe laag ik de vloer kan uitvoeren. Een optie is om de grond onder de poten van de spaarbogen van de fundering te injecteren, zodat ik iets meer speelruimte heb in het uitgraven. Het gaat om 6 poten onder een pand met 2 verdiepingen en een zolder. Fundering staat op zeer dichte maar weinig samenhangende zandgrond. Vooralsnog vertaalt deze actie zich in een prijs per centimeter hoogte in de kelder, dus ik wil graag wat prijsindicaties om te kunnen bepalen of dit überhaupt een te onderzoeken route is.

Prefab kelder plaatsen

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden incl. de kosten om in de tuin van mijn pand, een prefab kelder te plaatsen. De oppervlakte van de tuin is 6.80 x 5.80 meter. Na plaatsing van de kelder wil ik er bovenop een uitbouw plaatsen. Er is nog geen vergunning en ook geen tekeningen. Graag door de vakman te regelen.

Kelder bouwen onder een pand

Ik ga een huidige steens loods omturnen tot een industrieel pand met woonruimte. Aanvankelijk was het de bedoeling om de hoogte in te gaan, maar ik overweeg nu eventueel ook de diepte in te gaan. Er staat nu een loods met een betonnen plaatfundering van 8 x 27 meter, ruwweg 220 m². Graag ontvang ik van u vrijblijvend een offerte wat ongeveer de meterprijs is voor het bouwen van een kelder, a) als we de eerste verdieping laten staan en b) als we de eerste verdieping slopen en opnieuw bouwen. De ondergrond is een zandgrond. De gewenste afmeting van de kelder is 220 of 200 m².

Woning herinrichten

Wij krijgen 7 april de sleutel en willen voor 1 juni verhuizen. Mijn vriend heeft alle maten dus zou het niet precies weten, eerst bekijken dus maar is veel schilderwerk. Het gaat om een huis en kantoor in Ulvenhout. Wanden, plafond, deuren, kozijnen allemaal binnen(voorlopig). Vloer laten we schuren en lakken door iemand anders. Is een woonboerderij dus allemaal houten plafonds met balken, 172M2. We willen de kelder laten opfrissen(stahoogte 150 cm). Badkamer ook evt(nog niet besteld), strippen en opnieuw opbouwen. Electrisch evt verplaatsen naar voor ons handige punten. Dubbelglas in de woonkamer, twee ramen met allemaal kleine ruiten:-) Keuken voorbereiding (evt water en gas wat omleggen voor de plaatsing). Mogelijk een hoogslaper maken op slaapkamer. Kasten handige indeling maken ivm schuine wand en herinrichten wasruimte (nieuwe ketel moet erin). We hebben nog ergens een bergkast zonder deur waar een deur in gemaakt moet worden. Waarschijnlijk ook nieuwe stoppenkast en evt ombouw? Daarnaast wat timmermanswerk als een hele hoge boekenkast maken op maat ed. Ik kan mij voorstellen dat jullie veel meer informatie willen en het pand ook willen zien. We hebben de sleutel nog niet maar veel foto's. Ook kunnen we op afspraak met de huidige bewoners een bezichtiging plannen. Dat zou heel fijn zijn om van vakmensen te horen wat wel en niet mogelijk is. En hoe lang eea gaat duren voor onze planning. Graag hoor ik of jullie daar tijd voor hebben.

Kelder onder bestaand pand maken

Zojuist heb ik een oud pand gekocht om de komende jaren in samen te wonen met mijn vriendin. Het pand is redelijk klein, 55 m2 vloeroppervlakte op 30 m2 grond, maar is op de begane grond wel hoog, vandaar dat we aan het overwegen zijn een deel van de begane grond op te delen in twee verdiepingen om zo extra ruimte te creëren. Ons idee is om over een oppervlakte van 5 m2 een meter naar beneden te gaan en een open trap te maken, hierdoor komt er lucht en licht in de kelder. Uit eerder onderzoek weet ik dat de grondwaterstand redelijk hoog ligt, verder is het pand gelegen aan straat met directe buren. Er is geen sprake van een tuin, dus voor graafmachines zal het lastig te bereiken zijn. Ik ben benieuwd of er mogelijkheden zijn.