Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Nieuwbouw woning voorzien van kelder benaderbaar vanuit huis

Wat zijn de mogelijkheden van het plaatsen van een prefab beton kelder onder / achter/naast ons nieuwbouwhuis. Ons huis is een twee kap woning in het project Sterrenberg in huis ter Heide. Ik zou graag 20 m2 toevoegen aan woonruimte ons huis is 5,6 meter breed en 9,5 meter lang min de erker. Het is fijn als er daglicht binnen kan komen

Kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Ik wil een kelder onder een nieuwbouw/uitbreiding van onze woning. Deze kelder bestaat uit 2 ruimtes aan elkaar waarbij de eerste kelder 6x6meter en de 2de 6 x7meter. Diepte circa 3meter, binnen hoogte 275cm.

Kelder bij het nieuwbouwhuis bouwen

Onder nieuwbouwhuis

Wijnkelder maken bij een nieuwbouwhuis

Wij zijn ingeloot voor een nieuwbouwproject en zijn benieuwd naar de mogelijkheden om een kleine wijnkelder aan te leggen. Het is nog niet duidelijk of er voor de bouw uit een bak geplaatst kan worden. Anders willen we de bak mogelijk in de tuin laten plaatsen. De bouw start op zijn vroegst deze zomer. Er mag een casco kelder geplaatst worden.

Kelder onder tuin maken

Graag zou ik horen wat het zou kosten om een kelder onder de tuin te laten plaatsen. We hebben niet een enorme tuin, dus vandaar dat een aanbouw niet echt een geweldige optie is. Echter missen we vooral op de beneden verdieping ruimte in ons nieuwbouwhuis. De tuin is volgens mij ongeveer 8 x 6 meter en heeft een buiten berging staan in de hoek van de tuin. We zouden de kelder ruimte vanuit onze woonkamer willen kunnen betreden en daar bijvoorbeeld de woonruimte van maken en op de begane grond dan de keuken en de eetkamer. Ik hoor graag waar ik ongeveer aan moet denken qua kosten etc en wat de mogelijkheden zijn.

Fundering voor en kelder maken onder houten nieuwbouwhuis

We zijn bezig met een nieuwbouw huis. Het wordt een houten huis van ongeveer 15 bij 10 meter. Hiervoor zoek ik een partij om de fundering te maken en meteen een kelder plaatsen. De keldergrootte is afhankelijk van de prijs. Graag wil ik een kelder van 3 x 4 meter of groter. Prefab heeft de voorkeur. Als het meezit qua prijs dan wil ik meteen meerdere kelders laten plaatsen. Het is schone grond.

Nieuwbouwhuis in pastorijstijl met ...

Nieuwbouwhuis in pastorijstijl met beneden carpoort, leefkeuken, bijkeuken, woonkamer, toilet, kinderhoek/kamer en overdekt terras, kelder eventueel als optie. Boven 3 slaapkamers met eventueel 1 inloopkast en 1 badkamer met bad en douche. 2de verdieping is opbergzolder en logeerruimte. Overwegen grond te kopen waar nu nog een tweeondereenkap op staat. Deze zal gesloopt moeten worden. Afhankelijk kosten bouw woning kunnen we de grond al dan niet kopen.

nieuwbouwhuis met kelder. oppervlakte ...

nieuwbouwhuis met kelder. oppervlakte van de woning in ongeveer 80 m2. verder is het huis recht toe recht aan Onze constructeur geeft aan dat het huis op 14 palen gebouwd moet worden van 17 meter lang.

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht, waar ...

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht, waar geen kelder onder zit. De kelder (betonnen bak) willen we graag voor de aanvang van de bouw geoffreerd en geplaatst hebben.