Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder maken onder een tussenwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder maken onder een tussenwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder maken onder een tussenwoning

Kelderbak onder tuin aan achterzijde

Graag zou ik een afspraak willen maken voor de mogelijkheden van het plaatsen van een kelder in de achterzijde onder de tuin. Er zal een toegang via een trapportaal vanuit de kamer moeten komen. De wens is om glazen panelen in het dak te laten plaatsen. De afmeting zal ongeveer 3.50 bij 7 meter moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd en de achtertuin is slecht bereikbaar. De afwerking van de kelder dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Kelder onder bestaande woonlaag maken

Ik wil graag de kosten weten van een kelder onder een bestaande woonlaag , doorlopend onder de tuin. Ongeveer 20 bij 5 meter, prefab.

Kelder onder te plaatsen uitbouw maken

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '30 gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Wij gaan daar een aanbouw maken en zijn nu aan het bekijken of daar een kelder van 8 x 5 meter onder gemaakt kan worden. We laten ons graag informeren over de mogelijkheden en kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Kelder, aanbouw en dakkapel maken

Wij hebben de volgende wensen voor een woning die wij gaan aankopen: - dakkapel circa 350 cm achterzijde, 2e etage. - raam zijgevel woonkamer uitbreken tot deur/ doorgaan naar: - onderheide? aanbouw van circa 22 m2; gezien beloop perceel zou deze denk ik schuin toe richting voorzijde moeten lopen. - onderheide? prefab kelder van circa 6 x 3 x 2,5 meter onder de aanbouw - in de aanbouw en kelder: verlichting - in de aanbouw: schuifpui naar achter erfzijde, (vloer?) verwarming en een tweetal stopcontacten. - toegang tot kelder middels een trap. Optie: lichtkoepel of koekoek? Eventueel interessante extra optie: dakterras; dan uitbraak deur vanuit zijgevel van de eerste etage. De aanbouw moet ook geschikt zijn voor een opbouw in een later stadium. Er zijn wat tekeningen van de vorige bewoner die ik wil gebruiken. De woning is van 1999.

Kelder bij een aanbouw maken

Ik wil graag een kelder in een nieuw te bouwen aanbouw. Ongeveer 5 meter bij 6 meter. Het betreft een prefab kelder.

Kelder realiseren

Ik wil kijken of het mogelijk is een kelder te maken onder mijn woning voor het realiseren van 2 of 3 slaapkamers. Vermoedelijk is dit het beste aan de achterkant te realiseren onder de uitbouw, zodat er daglicht kan komen. Ik ben vooral benieuwd of dit überhaupt mogelijk is, welke kosten ik aan moet denken, welke tijd het in beslag neemt, en of jullie referenties hebben.

Prefab kelder bij een hoekwoning plaatsen

Wij hebben bij onze hoekwoning een tuin van 5 x 7 meter en willen daar graag een prefab kelder van 6 x 4 laten maken. In die kelder willen wij 2 slaapkamers realiseren. Wij maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en bespreken dan de mogelijkheden en kosten.

Kelder laten maken

Ik wil een kelder onder mijn woning van 80-100 m2 laten maken en wil graag 2 of 3 offertes laten maken door gerenommeerde bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Het is een jaren '20 woning met een kruipruimte van ruim een meter hoog. Mogelijk kan de kelder deels onder de tuin gemaakt worden? De fundering van de woning moet mogelijk ook aangepakt worden. Boven ons zijn er nog twee bewoners.

Woningen samenvoegen en onderkelderen

Wij willen onze woning door een kelder vergroten. Met circa 45m2. Dit in het kader van het samenvoegen van twee woningen. Dat zal vanaf augustus kunnen. Wellicht willen we een stukje van de tuin mee onderkelderen. Ik beschik over tekeningen van de bestaande situatie. Wilt u a.u.b contact met mij opnemen? Ik ben telefonisch lastig te bereiken maar als u mij mailt dan maken we een belafspraak. Ik zoek een hoofdaannemer die vanaf voorlopig ontwerp met ons mee denkt en ervaring heeft met de bouwbegeleiding van dit soort grote projecten.

Uitbouw en kelder bij een tussenwoning bouwen

Wij wonen met veel plezier in een tussenwoning maar kampen met wat ruimtegebrek. Verhuizen is geen optie, we komen er niet tussen in de gekte op de huizenmarkt. Daarom willen we nu met een aannemer onderzoeken hoe we onze huidige woning kunnen vergroten met een uitbouw en mogelijk ook een kelder. We hebben nu aan de achterzijde een aangebouwde schuur en willen die dan vervangen door een uitbouw. We maken graag een afspraak met aannemers die ook ervaring hebben met het bouwen van kelders. We staan open voor uw advies en horen graag wat de mogelijkheden en globale kosten zijn.