Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder maken onder een nieuw te bouwen woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder maken onder een nieuw te bouwen woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder maken onder een nieuw te bouwen woning

Kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning

Wij zijn voornemens een huis met kelder te gaan bouwen in Eindhoven en hebben inmiddels een schetstekening bij de welstand liggen ter goedkeuring. We zijn nog op zoek naar een aannemer die de kelder zou kunnen maken. We bouwen in eigen beheer en verwachten te kunnen starten op 1 juli Locatie: Eindhoven Noord (Blixembosch) Planning: juli/augustus 2017 Kelder op boorpalen, bronbemaling Achterste deel (6mtr breed) van kelder ligt op erfgrens. Ik heb zelf een lijstje gemaakt met zaken die ik (volgens mij) bij jullie zou kunnen en willen uitbesteden: Uitmeten Bekisting keldervloer Bewapening keldervloer Betonvloer storten Bekisting kelderwanden Bewapening kelderwanden Doorvoeren en lichtdozen Betonwanden storten Bekisting verwijderen Koekoeken: Uitmeten Bekisting Bewapening Beton/storten Isoleren kelder

Prefab kelder maken onder een nog te bouwen schuur

Binnenkort ga ik starten met de bouw van een schuur. Ik overweeg om daaronder een prefab kelder te laten plaatsen van 3,5 meter breed, 4 meter lang en 2,2 meter hoog. Op deze plek staat nu nog een garage maar die wordt gesloopt en de grond wordt gesaneerd. De plek is goed toegankelijk met een graafmachine en kraan. Ik ontvang graag uw prijsindicatie in posten voor de kale kelderbak en de kosten van het graven en plaatsen. Als de voorbereiding vlot verloopt kan deze klus in de 2e helft van april worden ingepland.

Prefab kelder onder een aanbouw bouwen

Ik wil een stuk aanbouwen aan mijn huis en gelijk een kelder in de tuin maken. Ik vind belangrijk dat de kelder breed genoeg is ik was zelf aan het denken aan 8 * 5 * 2,5 ongeveer.

Kelder laten maken

Het betreft een kelder van 19 vierkante meter die 1. 50 cm diep is. Hoe duur is het om die naar 200 cm te graven en af te werken?

Kelder onder de tuin bouwen

Ik heb op dit moment een kelder onder mijn woning (7,4m x 6m). Ik ben benieuwd of ik een kelder onder mijn tuin kan laten maken van van ongeveer 6 x 5 meter. Het liefst zou ik de kelder door willen trekken maar ik denk dat dit niet gaat. Graag wil ik weten wat de kosten zijn en of het haalbaar is.

Kelder onder rijtjeshuis maken

Wij spelen met het idee om eventueel een kelder onder ons huis te laten bouwen omdat op/aanbouw geen optie is. Het betreft een rijtjeshuis, betonnen fundering op heipalen. Er ligt een sloot voor de straat van ons huis waarvan de waterstand ongeveer 2 meter lager is dan de voordeur. De afmeting van de benedenverdieping is 5 x 8.50 meter.

Prefab kelder onder een uitbouw bouwen

Ik ben in gesprek met een aannemer over het maken van een uitbouw achter mijn woning van ongeveer 6 x 3 meter. Die zal begin 2018 gerealiseerd kunnen worden. Ik wil onder die uitbouw graag een prefab kelder met een effectief kelderoppervlak van ongeveer 15 m². Ik ga graag in gesprek met bedrijven die hier ervaring mee hebben en die mij daarvoor een offerte kunnen verzorgen. Wat mij betreft kan de kelder nog dit jaar geplaatst worden.

Funderende kelder op veengrond maken

Wij hebben een bouwkavel gekocht en ontwikkelen momenteel de plannen voor het bouwen van onze nieuwe woning. De tekeningen worden gemaakt, maar zijn nog niet klaar. Wij willen onder de woning een kelder laten vouwen van ruim 13 x 9 meter. De ondergrond is hier veengrond. Wij gaan graag in gesprek met bedrijven die ervaring hebben met kelderbouw in veengrond. We willen ook graag weten of de kelder onderdeel kan zijn van de fundering en wat dit betekent voor het heiwerk. We ontvangen graag uw advies en uw gedetailleerde prijsopgave.

Draagmuur laten slopen

Bij binnenkomst is er een hal. Als je links afslaat kom je in de eetkamer. Als je rechtdoor gaat in de woonkamer. Op de foto kan je zien dat tussen de eet- en woonkamer een trap zit. Onder de trap zit nog een mini kelder die 1 meter onder de grond gaat. De muur aan de linkerkant van de trap, muur van de eetkamer, loopt door naar de eerste verdieping en de kelder. Muur aan de rechterkant van de trap, woonkamer, houdt op bij de eerste verdieping. Wij hebben zelf geen idee of het om een draagmuur gaat. Graag willen we de trap en de muren tussen de eet- en woonkamer slopen om samen een grote kamer van te maken. De muur is ongeveer 3 meter x 2,60 meter. Graag ontvangen wij advies over het sloopproject en de offerte.

Kelder met inrit maken

Heer Graag prijs opgave voor kelder van ca 200m2 met inrit is bouwgrond nu vrachtwagen makkelijk te komen Afwachtend verblijf ik

Partners

Partners van Casius