Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder maken onder een nieuw te bouwen woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder maken onder een nieuw te bouwen woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder maken onder een nieuw te bouwen woning

Kelder onder woning

We hebben het plan om een kelder onder onze jaren 50 woning te laten maken. We hebben echter geen idee van de kosten die bij een dergelijk project komen kijken. Het huis is een jaren 50 woning, met naar ik vermoed een fundering van baksteen. Grondwater is redelijk diep in de regio. De afmetingen ongeveer 6*8*2.5.

Kelder onder bestaande woning maken

Wij zijn opzoek naar een andere woning. Wij zijn geinteresseerd in een woning, maar deze heeft een slaapkamer te weinig. Wij zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een kelder onder die woning, zodat er minimaal extra ruimte komt voor een slaapkamer, badkamer en kantoor.

Kiosk bouwen

Wij hebben een kiosk die helemaal opnieuw gebouwd moet worden. De maat zal 6 x 6 meter worden. De fundering (heien) moet nog gemaakt worden. We hebben tekeningen van een architect. Bouw met metselwerk en grote kozijnen en een plat dak. Mogelijk willen we er ook meteen een kelder onder laten maken. Dit graag als optie opnemen. De oude kiosk hoeft niet afgebroken te worden. Deze halen we zelf opzij als de nieuwe gebouwd gaat worden. We zijn een boorbeeld voor andere Kiosken in Den Haag. Alle kiosken moeten binnen een bepaald aantal jaren verbouwd/vernieuwd worden. De gemeente en lokale tv zender geven er nu en straks aandacht aan.

Afzinkkelder maken achter woning

Te maken: (afzink)kelder aan de achterzijde van mijn woning. Oppervlakte kelder 5,5 x 4 (bxd) meter De hoogte moet minimaal stahoogte zijn. De woningbreedte is 4 meter en de opritbreedte is 3 meter. Grondwatervrij. Is er al een kelder aan de achterzijde van de woning. Vanuit die kelder wil ik een doorgang naar de nieuwe kelder laten maken, als dat mogelijk is. Graag maak ik met u een afspraak om dit verder te bespreken.

Kelder maken onder huis

Wij zouden graag ons huis onder kelderen. Er is nu een kruipruimte, die moet eerst verder uitgegraven worden. Kunt u mij een indicatie van de prijs geven voor zowel een prefab als beton kelder? De kelder is 6 meter breed en 8 meter lang. De hoogte nu is 80 cm en moet 220 cm worden. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Kelder in tuin maken

We hebben een tuin van 15 bij 8 meter en overwegen hierin een kelder aan te leggen van bijvoorbeeld 10 bij 6 meter. De aansluiting zou vanuit de achterkant van het huis naar de kelder moeten komen en de kelder mag casco opgeleverd worden. De vrijstaande woning staat gebouwd op ene zandgrond. Echter heb ik geen idee wat de kosten voor een kelder van deze afmeting. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Stortkelder maken

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor een stortkelder. Deze zou moeten worden geplaatst onder een vrijstaande woning uit 2005, in de kruipruimte. Het gat naar de kruipruimte zit in de hal van de woning en zou ook de toekomstige ingang moeten worden. Het toekomstig gebruik van de kelder is vooral die van opslag inclusief koelkast/diepvries. De oppervlakte zal ongeveer 3 bij 3 meter, maar weet niet of dit grote impact heeft op de prijs. De kelder dient casco opgeleverd te worden en de elektra doorgetrokken. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Kelder onder terras maken

Een uitbouw aan de achterkant van ons huis, bouwjaar 1939, deels onder aan te leggen uitbouw, onder terras en oprit. Afmetingen zijn ongeveer 7 meter breed, 3.60 meter diep en zo’n 2 meter hoog. Er is al hoogteverschil met dieper gelegen tuin. De aanvraag gaat om een kelder. de werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman opgepakt.

Kelder onder de oprit maken

Een kelder onder de oprit van 10 meter bij 4 meter de oprit is zelf 15 meter bij 6 meter

Prefab kelder plaatsen

Tbv een nog te bouwen woning ben ik benieuwd wat bv een kelder kost van laten we zeggen 6 x 8 meter om een thuisbioscoop van te maken.