Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder laten maken

Kelder in tuin met ventilatie maken

Kelder in tuin om tuinopervlakte te behouden. Goede ventilatie en glaswerk en trap naar beneden.

Kelder maken onder bestaande woning

Graag zou ik een richtprijs willen ontvangen voor het maken van een kelder onder ons huis. Het gaat om een eenvoudige kelder van ongeveer 2 x 4 meter met hoogte 1.80 meter, in het midden van de woning onder de bestaande hal waar de trap naar boven zit, en ook de trap naar beneden zou moeten komen. De woning is voorzien van een kruipruimte van ongeveer 75 cm diep. De kelder hoeft niet geïsoleerd te worden en is bedoeld voor opslag en wasmachine/droger gebruik. Mocht het te veel gaan kosten dan kan er eventueel ook een prefab bak naast de woning geplaatst worden, onder de oprit. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet.

Prefab kelder onder toekomstige aanbouw

L.s. , Gaarne wil ik weten wat mij een kelder gaat kosten, prefab, onder de nog te maken aanbouw bij ons. De kelder kan niet groter worden dan buitenmaats 2. 25-2. 25-2. 25 hoog. Tevens komt deze dan te liggen tegen een bestaande fundering, waarop ik een andere vraag heb

Bestaande kelder verdiepen

Ik wil een gedeelte van de kelder ongeveer 20 cm dieper maken om stahoogte onder de douche te creëren. We lopen nu onder de balken van de houten vloer door (1,80) dat is voor ons voldoende, maar voor douchen niet. Het gaat om een stuk van 2 bij 2 meter, de kelder is ongeveer 2 meter breed en 6,5 meter lang (helft van een huis dat aan een dijk staat). In de kelder is een deur naar buiten, met een trap naar de tuin.

Twee sparingen in muren maken

In de kelder van een kerk willen wij twee lage uitsparingen van ongeveer 80 x 80 cm laten maken. De muren zijn geen draagmuren en ze lijken met (holle?) betonblokken te zijn gemaakt. De ruimte wordt gehuurd van een derde partij die er ook evenementen organiseert, dus er moet zo weinig mogelijk stof/rotzooi worden gemaakt.

Vrijstaande woning met kelder bouwen

Wij hebben een bouwkavel gekocht en er is een bouwvergunning aangevraagd voor de bouw van een vrijstaande woning daarop van 3 verdiepingen. De woning meet 10 x 10 meter en heeft een plat dak. Wij willen onder de woonkamer een kelder laten bouwen van 9 x 5,5 meter. Wij verwachten over 8 weken de vergunning te krijgen. De architect is nu de tekeningen aan het afronden en aanpassen voor de kelderbouw. Wij willen graag een afspraak maken met bedrijven die de totale bouw inclusief de kelder kunnen verzorgen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en offerte.

Kelder onder de woning en garage bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om een kelder onder onze woning van 50 m² en aangebouwde garage van 21 m² te laten bouwen. Het betreft een twee-onder-een-kapwoning. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ons te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Afzinkkelder maken

Wij willen graag een afzinkkelder van 7 x 5 meter naast gemeentelijk monument op kleigrond laten bouwen, 150 meter van de rijn. Wisselend grondwaterpeil. Wat zouden de kosten zijn voor een prefab afzinkkelder? Ingang naar de tuin is ruim voldoende voor een persoonsauto. De kelder mag casco worden opgeleverd en de vergunning is nog niet aangevraagd.

Prefab kelder maken en plaatsen

Het betreft leveren en plaatsen van een prefab kelder voor onze nog nieuw te bouwen woning. De kelder moet minimaal 4.50 meter breed zijn en 10 meter diep. Daarnaast moet de kelder worden voorzien van 4 raampjes ter grootte van ongeveer 50 x 80 cm. De kelder zal dan ook gedeeltelijk boven de grond uitsteken.

Kelder onder een pand bouwen

Ik wil onder mijn woning een kelder laten bouwen. Dit is onder een winkel. Ten opzichte van parkeer plaats achter winkel is de winkel veel hoger. Kelder maken zou dus betrekkelijk makkelijk moeten zijn.