Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder met inrit maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder met inrit maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder met inrit maken

Nieuwbouwkelder met garage bouwen

Wij willen binnenkort beginnen met de bouw van onze nieuwe woning. Nu hebben we besloten om een kelder te laten bouwen met een maat van 21 bij 8 meter. Hierbij willen wij ook graag een inrit om het deels als garage te gebruiken. Graag verneem ik de mogelijkheden en optie of zelfs wat maximale maten zijn. Waar we rekening mee moeten houden. Graag ontvang ik ook een indicatie om een keuze te kunnen maken dit mee te nemen in de bouw plannen of niet. Het gehele terrein in zeer goed bereikbaar en de woning die gebouwd zal worden is op basis van staal constructie. De maten van de woning zullen 8 bij 12 meter zijn en de rest van de tuin zal als terras dienen.

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder 6x5 met 4 X dubbele wcd in iedere hoek. Betonnen trap vanuit woonkamer naar beneden. Isolatie apart offereren en graafwerk eventueel ook. Inrit als garage met damwanden optioneel. We weten nog niet of we dat gaan doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Prefab kelder in tuin plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een prefab kelder in mijn tuin. Ik weet niet wat de maximale breedte maten zijn. Als het kan zou de kelder iets van 12 bij 12 moeten zijn. Er moet ook een inrit bij voor auto's. En een trap vanuit bestaande garage om de kelder in te komen (tenzij u een ander idee heeft om in de kelder te komen).

Kelder met inrit maken

Heer Graag prijs opgave voor kelder van ca 200m2 met inrit is bouwgrond nu vrachtwagen makkelijk te komen Afwachtend verblijf ik

Woning onderkelderen

Het zou gaan om het onderkelderen van een tussen woning op staal gefundeerd. Het grondwater staat laag, op 4 meter. De totale oppervlakte van de ruimte is 45 m2. Tevens moet de voortuin afgegraven worden om zo een inrit naar de kelder te verschaffen, de kelder moet als garage te gebruiken zijn. Er zijn nog geen tekeningen of onderzoeken uitgevoerd.

nieuw te bouwen schuur van 24mx10m ...

nieuw te bouwen schuur van 24mx10m kelder 3m hoog +een inrit +/-2m naar beneden met in de muur aan een zijde3 raampjes van +/- 40cmx100cm

onder bestaand rijtjeshuis 10 x 6 meter ...

onder bestaand rijtjeshuis 10 x 6 meter een kelder bouwen met een zo groot mogelijk oppervlak, stahoogte en een ingang aan de achterzijde van het huis voorzien van een inrit en toegangsdeur. Prijs voor dit project is ons nog een volledig raadsel evenals het eventueel aanvragen van een vergunning

Renovatie, verbouwing en uitbreiding van ...

Renovatie, verbouwing en uitbreiding van een bestaande woning. Halfvrijstaande woning met een totale oppervlakte van 250 m2. De woning is sterk verouderd, heeft geen centrale voorzieningen. De hal is te klein, in de huiskamer zit een kelder die vochtig is. Op de bovenverdieping zijn vier kleine slaapkamers, zolder met vlizotrap. Er is geen water. De ramen niet geisoleerd. De trap is eng en te stijl. De keuken en bijkeuken zijn gevestigd in een uitbouw, 2 m breed en 6 m. lang. De keuken ingang via de kamer. Aansluitend de bijkeuken met buitendeur. In de bijkeuken zijn een toilet en douche, aansluiting voor wasmachine en koelkast. Tuin van 8m. breed. Schuur, tuinhuis verouderd. Naast het huis inrit, 2m breed. De tuin ligt aan de achterkant op het Z/W. Totale renovatie en uitbreiding woning.