Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder huis uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder huis uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder huis uitbouw

Kelder bouw/Tuinkelder

Ik wil heel graag de mogelijkheden gaan onderzoeken om een tuinkelder + onder het huis kelder te laten bouwen. Situatie is rijtje woning met achter om. achterom is bereikbaar voor een gedeelte met klein busjes en klein materiaal maar geen kraan, we zitten op een weg waarbij de voorkant een kraan kan komen. de afmetingen van de woning (woongedeelte van de bak) 8.3 meter x 5.20 meter. Tuin afmetingen 10 meter bij 5.3 meter. Dit zijn grove metingen. Wat we voor ogen hebben is de tuinkelder zo groot mogelijk en daar aan de achterzijde een koekoek. Tevens moet dit ook de ingang worden aan de achterzijde van de Tuin voor privacy van huurders. hierbij denken we aan het geheel inrichten van deze gedeelte voor de verhuur,. leidingwerk kan ik allemaal zelf wel,. maar de voorbereidingen moeten wel in meegenomen worden. en de opties voor riool afvoer is ook nodig,. wat ik ook graag wil weten is of je dan onder het huis kan komen via de tuin in plaats van de hele beneden verdieping eruit. als dit niet een optie is dan hoeven we niet verder te kijken naar onder het huis, De buren hebben een uitbouw van 2,5 meter aan de Tuin kant. Kelder moet wooncomfort bieden/geïsoleerd worden. afbouwen.timmeren leidingen /electra kan ik zelf allemaal wel maar de voorbereidingen moeten meegenomen worden in de bouw en ontwerp.

Kelder realiseren

We hebben een huis uit 2017, wat gaat het kosten om er een kelder onder te maken of een prefab in de achtertuin ? Graag advies van ervaren kelder-bouwer. Het is een rijtjeshuis met 2 woonlagen en een plat dak waar volgens de gemeente geen dakopbouw op mag. De woning zelf meet 4,70 meter breed en 12 meter lang. Het gaat alleen om een casco-kelder met trap dus zonder afwerking.

Prijsindicatie huis onderkelderen

Ons huis is 88 m2. Het is aan de kleine kant dus hebben we gekeken of er een verdieping op mocht. Helaas was dit niet toegestaan. Nu willen we graag een offerte om een idee te krijgen hoeveel een kelder onder ons huis kost.

Grondonderzoek en bouwtekeningen kelder onder woning en tuin

Ik zoek een bouwkundige voor het realiseren van bouwtekeningen van een woonkelder met daglicht à +- 35 m2. De kelder deels onder het huis en deels onder het terras in de tuin ligt. Er moet een grondonderzoek, draagkrachtberekening en bouwtekeningen voor gemaakt worden.

35m2 kelder onder huis bouwen

Wij zijn op zoek naar de mogelijkheden van het realiseren van een kelder van 35 m2 als woonruimte welke deels onder een bestaande tussenwoning en deels onder het aanliggende terras gesitueerd zal worden. We hebben nog geen vergunning en geen tekening, we zouden eerst een bodemonderzoek willen laten doen. Ik hoop dat jullie ons met het hele proces kunnen helpen.

Kelder en fundering

Wij gaan zelf ons huis bouwen op verkavelingsplan het Blauwven in Veldhoven. Er moet echter een volledige kelder onder, mogelijk groter dan de oppervlakte van de begane grond. Ik zoek een gespecialiseerde Aannemer puur voor de fundering en de kelderbouw. Het moet een standaard kelderruimte worden. Graag een prijs voor het graafwerk, de kelderbak en het dek voor de afmeting 6 meter x 9 meter en een afmeting van 12 meter x 9 meter.

Onderkelderen bestaande woning

Ik zou graag meer informatie in willen winnen over het onderkelderen van onze bestaande woning en eventueel een advies gesprek willen. Bijgaand iets meer informatie over het plan. Het huis is in 2008 gebouwd en onderheid met betonnen palen en betonnen fundering. Het huis zelf bestaat uit een betonnen casco met muren van 25cm dik De voorkeur gaat uit voor het onderkelderen met betonnen casco onder het huis ter grootte van 5m x 7-9m x 2,5m de maatvoering is afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Bijgaand tekeningen van de begane grond van de woning. De toegang voor werkzaamheden tot de kruipruimte zou eventueel via de oprit plaats kunnen vinden aangezien we 11x6 meter brede oprit hebben waardoor we daar werkruimte kunnen creëren. De toegang tot de kelder willen we maken op de positie van de bestaande trap en middels een luie trap naar de kelder laten lopen. Hiervoor zouden wel de huidige vloerplaten opgevangen moeten worden aangezien hier naar ons weten geen bewapening is aangebracht onder de anhydriet dekvloer. Alvast bedankt voor uw reactie.

Kelder onder huis bouwen

Voor een nieuw te bouwen 2-onder-1 kap woning in Vijfhuizen proberen we uit te vinden of volledig onderkelderen een (betaalbare) optie is. We zouden graag een kelder onder ons huis willen bouwen, daarvoor zijn de afmetingen 13x15 m stahoogte met 4 grote koekoeks. Graag alleen casco opleveren. Het betreft een ondergrond van veen, we willen fundering en een betonnen bak. Goed om te weten is ook dat het huis onder zee niveau is gelegen.

Onder kelderen van een jaren 30 woning

Graag zou ik een gesprek aangaan om te bezien of onder keldering van een huis in Hilversum (Jaren 30 huis) tot de mogelijkheden behoort. Indien mogelijk wordt de kelder 80 m2, en 2,5 met hoog. Ingang vanuit de kelder en vanuit de tuin. Kelder moet over elektra beschikken, water en eventueel een douche en een wc. Kelder moet ook daglicht kunnen bevatten.

Garage onder het huis realiseren

Ik heb een nieuwe woning gekocht maar zou graag een grotere garage willen. Nu las ik jullie suggestie een kelder onder je huis te kunnen laten maken. Mijn idee zou dan zijn om onder het huis in plaats van een kelder een grote garage te bouwen. De garage zou ongeveer 800 bij 500 cm groot moeten zijn.

Partners

Partners van Casius