Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren

Verbouwklussen in een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die mij kan helpen met een aantal verbouwklussen in mijn woning. De verbouwing betreft het doorbreken van een constructieve muur tussen de eetkamer en de keuken, het vervangen van de keuken, het dichtmaken van een deur(opening), het vervangen van de keuken en gangvloer, en alle benodigde aansluitingen hieromtrent. De vergunning voor de doorbraak is reeds verleend vanuit de gemeente, dit wordt verder zorg gedragen door de constructeur. Om een duidelijk beeld te krijgen van de uit te voeren werkzaamheden en onze wensen hierbij, is per onderwerp uitgeschreven wat de verwachtingen zijn. Hierbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de huisplattegrond, om zo een idee te krijgen van de grote van het werk. Het huis bestaat uit een kelder, begane grond en een 1ste verdieping.

Vloer schuur verwijderen

Het zijn drie klussen: 1. We hebben een oude schuur/stal die afgebroken moet worden en de betonnen vloer met grup die verwijderd moet worden. Oppervlak ca. 62 m2. 2. Langs het huis met rieten dak ligt beton. Er moet een sleuf in het beton gezaagd zodat deze sleuf gevuld kan worden met grind voor HWA. Lengte 8,43 m x 60 cm 3. Achter de oude deel ligt een mestkelder die volgestort is met puin. De afdekplaat op de kelder moet verwijderd worden en de muren onder de grond tot 50 cm zodat het als tuin in gebruik genomen kan worden. 22 m2

Kelder onder het huis en/of onder de tuin

Wij willen graag een kelder (45 - 60 m2) onder onze woning maar ook een ondern de tuin. De kelder moet casco opgeleverd worden, want de afwerking kunnen wij zelf. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning. Wat zijn onze opties voor onze woning kan het allebei of alleen een kelder in de tuin? Ik hoor het graag.

Kelder realiseren onder een woning

Wij willen een kelder onder het huis. Afmetingen zijn 11,40 bij 8,50 meter buiten weeks. Hoogte graag rond 2,30-2,40 meter worden. We willen er leefruimte van maken. Met de vergunning zijn we al bezig en tekeningen worden al gemaakt. Graag een casco oplevering. De constructie zal van beton moeten worden, prefab kan helaas niet. We willen graag apart op de offerte hebben wat isolatie gaat kosten. Graag vermelden op de offerte wat inclusief is. We hopen rond mei / juni te kunnen beginnen.

Prefab tuinkelder plaatsen

Grraag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van een prefab tuinkelder, afmeting 680 x 320 x 245 cm. ons huis is op staal gefundeerd. Dat is voor de kelder ook handig. Graag vergunningaanvraag meenemen in de offerte. En het verschil tussen een geïsoleerde en niet geïsoleerde kelder.

Kelderunit als tuinberging, los van het huis realiseren

Wij denken erover om een prefab kelder van circa 3 x 4 meter, 2 m hoog te laten maken. Te gebruiken als tuinberging in onze grote bostuin. Hij hoeft ook niet volledig in de grond te verzinken, alleen iets verdiept te worden geplaatst. Het boven de grond uitstekende gedeelte wordt dan later voorzien van aarde en gras. Hierdoor zou de berging de vorm krijgen van een heuveltje, en minder opvallen in het landschap. Met ventilatie en afsluitbaar door een deur met glasruit. Onze tuinman zou een gat kunnen graven. We hebben zandgrond, en het grondwater zit diep. Mogelijk denken we ook aan kunststof, is dat mogelijk voor de berging? We hoeven binnen geen afwerking. Elektra zal wel aangelegd moeten worden. Graag een vrijblijvende kostenraming.

Onderkelderen van huis

Ik wil graag een kelder onder mijn benedenwoning laten maken. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 45 m2 en wil dit graag in het geheel onderkelderen eventueel een stuk tuin er bij. Ik wil graag de optie om er een individuele woning van te maken mits mogelijk. Ondergraven mal en beton storten. Halve meter kruipruimte.

Uitbouw en kelder realiseren

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw (achterzijde nieuwbouw 2014 rijtjeswoning) en bouw van een kelder (onder de woning met de trap in de aanbouw). Het huis is 5.3 m breed, de aanbouw mag 2.5 m diep. Het huis is 10 meter lang. De buren hebben reeds een fundering. Deze fundering kan mogelijk gebruikt worden voor onze uitbouw. Aangezien de uitbouw op het zuiden komt te staan is het gezien de warmte niet verstandig om het glas volledig van glas te bouwen. Daarom mag dit deels bedekt worden met bitumen. Mijn voorkeur gaat uit naar een uitbouw dat op een serre lijkt. De aanbouw mag met veel glas. Ik kijk uit naar uw reactie.

Kruipruimte uitgraven en kelder realiseren

Graag zou ik een kelder laten bouwen onder mijn huis vanwege dat ik kantoorruimte nodig heb. Ik ben mij nog aan het oriënteren. Het zou gaan om het uitgraven van de kruipruimte. De kelder moet ongeveer 8 x 4 meter worden. Wie de vergunning aanvraagt maakt mij niet zoveel uit. Ik wil een casco oplevering, elektra is ook niet nodig. Over het soort constructie wil ik graag advies. Van de zomer zou ik graag willen beginnen.

Tuin kelder bouwen

Wij willen kijken naar de mogelijkheden voor een tuinkelder. Formaat iets van 15-18 m2 huis is 7.5 mtr breed en tuin iets van 6.5 meter diep. De kelder moet compleet opgeleverd worden, met elektra, geen stucwerk. Ik weet niet of er een fundering in moet komen, en ik weet ook niet of er een vergunning voor nodig is. Ik hoor graag van u wat de opties zijn.