Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder het huis en of kelder in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder het huis en of kelder in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder het huis en of kelder in de tuin

Een woning onderkelderen

We gaan verhuizen naar een vrijstaand huis en zitten er aan te denken om een kelder te laten bouwen. Dit zou onder de garage kunnen of in de tuin. Idealiter willen we de kelder van binnenuit kunnen bereiken (in de bijkeuken/ garage de deur, onder de tuin de kelder?) wat zou hier het voordeligste kunnen zijn voor een kelder van 10 tot 20 m2 met een doorloophoogte van +-200 cm.

Onderkelderen huis

We hebben kleine kelder waar je net in kunt staan en beschikken over een kruipruimte. We willen graag het hele huis +/-49 m2 onderkelderen. Doel is om extra leefruimte te creëren. Het is een oud huis, bouwjaar ongeveer 1914. Wij weten niet of er een vergunning nodig is, maar denken van wel. Graag een prijs voor een casco- en complete oplevering.

Ondergrondse garage of kelder bouwen

Ik wil een nieuwe woning bouwen op een grote of twee grote betonnen (kelder/grage) bakken, waar ik vervolgens het huis op wil bouwen. De bedoeling is dat de kelder/ garage als fundering dient van de woning. Hoe groot kunnen die bakken zijn? Ze komen op zandgrond en ik graaf zelf de grond uit, ik zou alleen moeten weten hoe diep ik moet graven. Het zou gaan om een totale oppervlakte van 10 bij 10 ongeveer. Het huis hoeft niet in deze offerte meegenomen te worden. De kavel heb ik al. De garage/kelder hoeft niet met leidingen enzovoort opgeleverd te worden, dat doe ik zelf, de kelder moet alleen wel waterdicht opgeleverd worden. De ruimte moet minimaal 2,70 meter hoog worden. Vergunning moet nog. Ik ben me nu aan het oriënteren wat dit gaat kosten.

Kelder in tuin

Ik wil een werkruimte creëren in de achtertuin waar het huis nu niet genoeg ruimte bied. Afmetingen zal ongeveer 10 x 4 meter moeten worden. Vergunning wordt zelf aangevraagd.

Kelder onder bestaande woning

Graag willen wij een kelder onder onze bestaande woning realiseren en ontvangen graag een kostenindicatie en meer informatie over de mogelijkheden. Ons huis is een zgn 'drive-in' woning. De begane grond bestaat uit entree/hal en 'garage'. Onze woonkamer bevindt zich op een halve verdieping hoger (6 trappen) met een terras eraan vast. De woonkamer en het terras zijn op een hoogte van 240cm boven het maaiveld aan de achterkant. Weer 6 trappen hoger is de woonkeuken (gelegen direct boven de garage). Wij willen graag de kelder onder de volledige lengte van woonkamer plus terras (50 m2). Indien u met informatie wenst dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor uw reactie.

Verbouwklussen in een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die mij kan helpen met een aantal verbouwklussen in mijn woning. De verbouwing betreft het doorbreken van een constructieve muur tussen de eetkamer en de keuken, het vervangen van de keuken, het dichtmaken van een deur(opening), het vervangen van de keuken en gangvloer, en alle benodigde aansluitingen hieromtrent. De vergunning voor de doorbraak is reeds verleend vanuit de gemeente, dit wordt verder zorg gedragen door de constructeur. Om een duidelijk beeld te krijgen van de uit te voeren werkzaamheden en onze wensen hierbij, is per onderwerp uitgeschreven wat de verwachtingen zijn. Hierbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de huisplattegrond, om zo een idee te krijgen van de grote van het werk. Het huis bestaat uit een kelder, begane grond en een 1ste verdieping.

Vloer schuur verwijderen

Het zijn drie klussen: 1. We hebben een oude schuur/stal die afgebroken moet worden en de betonnen vloer met grup die verwijderd moet worden. Oppervlak ca. 62 m2. 2. Langs het huis met rieten dak ligt beton. Er moet een sleuf in het beton gezaagd zodat deze sleuf gevuld kan worden met grind voor HWA. Lengte 8,43 m x 60 cm 3. Achter de oude deel ligt een mestkelder die volgestort is met puin. De afdekplaat op de kelder moet verwijderd worden en de muren onder de grond tot 50 cm zodat het als tuin in gebruik genomen kan worden. 22 m2

Kelder onder het huis en/of onder de tuin

Wij willen graag een kelder (45 - 60 m2) onder onze woning maar ook een ondern de tuin. De kelder moet casco opgeleverd worden, want de afwerking kunnen wij zelf. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning. Wat zijn onze opties voor onze woning kan het allebei of alleen een kelder in de tuin? Ik hoor het graag.

Kelder realiseren onder een woning

Wij willen een kelder onder het huis. Afmetingen zijn 11,40 bij 8,50 meter buiten weeks. Hoogte graag rond 2,30-2,40 meter worden. We willen er leefruimte van maken. Met de vergunning zijn we al bezig en tekeningen worden al gemaakt. Graag een casco oplevering. De constructie zal van beton moeten worden, prefab kan helaas niet. We willen graag apart op de offerte hebben wat isolatie gaat kosten. Graag vermelden op de offerte wat inclusief is. We hopen rond mei / juni te kunnen beginnen.

Prefab tuinkelder plaatsen

Grraag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van een prefab tuinkelder, afmeting 680 x 320 x 245 cm. ons huis is op staal gefundeerd. Dat is voor de kelder ook handig. Graag vergunningaanvraag meenemen in de offerte. En het verschil tussen een geïsoleerde en niet geïsoleerde kelder.

Partners

Partners van Casius