Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder het huis en of kelder in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder het huis en of kelder in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder het huis en of kelder in de tuin

Kelder onder tuin

Wij willen onderzoeken wat de kosten en mogelijkheden zijn voor een kelder onder onze tuin. Grootte: 30m2. De kelder moet tevens een versteviging zijn van de buitenwand vh huis, fundering dus, zodat er een dakopbouw geplaatst kan worden. Ons huis is gebouwd in 1930 en is op staal gebouwd zonder heipalen.

Fundering herstel met aanleg kelder

Ben nog aan het oriënteren inzake fundering herstel en gezien alles open ligt, eventuele aanleg van een kelder welke tevens waterdicht uitgevoerd is. kelder is enkel gedacht als opslag van goederen en waar de vloerverwarmingsverdeler ligt en eventueel anders zaken zoals CV etc. Het betreft hier een oppervlakte van ongeveer 50 m2 ( 8 meter lang en 6,5 meter breed. huis zelf is gebouwd in 1968 en staat nog op houten palen. Het betreft een hoekwoning waaronder de ruwbouw kelder gebouwd mag worden.

Extra kamer maken van waar nu mijn kelder zit

Ik wil een extra kamer maken van waar momenteel mijn kelder zit. Er moet een trap in geplaatst worden en daarboven moet een luik worden gemaakt naar de verdieping erboven. De muur naar de buitenkant van het huis toe moet worden gesloopt en daar moet een kozijn komen (het is ongeveer 3,5 b x 2,3 l).

Een garage en bijkeuken onderkelderen en de dakconstructie vervangen

Aan onze woning zit een garage en bijkeuken. Links van het huis. Zie bijlagen. Formaat 601,5 x 686. Anders dan op de tekening staat bestaat het uit de garage links en de bijkeuken rechts. De twee ruimten zijn gescheiden met een enkel steensmuur. De vloer is niet geïsoleerd. De muren rondomzijn ook enkelsteens. Wij willen graag een kelder onder +/- dit gehele blok en de bijkeuken geïsoleerd. Op het geheel moet een nieuw (plat) dak. Moet ook geïsoleerd. De garage staat op de erfscheiding met de buren. De garage is via de oprit bereikbaar.

Kelder bouw/Tuinkelder

Ik wil heel graag de mogelijkheden gaan onderzoeken om een tuinkelder + onder het huis kelder te laten bouwen. Situatie is rijtje woning met achter om. achterom is bereikbaar voor een gedeelte met klein busjes en klein materiaal maar geen kraan, we zitten op een weg waarbij de voorkant een kraan kan komen. de afmetingen van de woning (woongedeelte van de bak) 8.3 meter x 5.20 meter. Tuin afmetingen 10 meter bij 5.3 meter. Dit zijn grove metingen. Wat we voor ogen hebben is de tuinkelder zo groot mogelijk en daar aan de achterzijde een koekoek. Tevens moet dit ook de ingang worden aan de achterzijde van de Tuin voor privacy van huurders. hierbij denken we aan het geheel inrichten van deze gedeelte voor de verhuur,. leidingwerk kan ik allemaal zelf wel,. maar de voorbereidingen moeten wel in meegenomen worden. en de opties voor riool afvoer is ook nodig,. wat ik ook graag wil weten is of je dan onder het huis kan komen via de tuin in plaats van de hele beneden verdieping eruit. als dit niet een optie is dan hoeven we niet verder te kijken naar onder het huis, De buren hebben een uitbouw van 2,5 meter aan de Tuin kant. Kelder moet wooncomfort bieden/geïsoleerd worden. afbouwen.timmeren leidingen /electra kan ik zelf allemaal wel maar de voorbereidingen moeten meegenomen worden in de bouw en ontwerp.

Kelder realiseren

We hebben een huis uit 2017, wat gaat het kosten om er een kelder onder te maken of een prefab in de achtertuin ? Graag advies van ervaren kelder-bouwer. Het is een rijtjeshuis met 2 woonlagen en een plat dak waar volgens de gemeente geen dakopbouw op mag. De woning zelf meet 4,70 meter breed en 12 meter lang. Het gaat alleen om een casco-kelder met trap dus zonder afwerking.

Prijsindicatie huis onderkelderen

Ons huis is 88 m2. Het is aan de kleine kant dus hebben we gekeken of er een verdieping op mocht. Helaas was dit niet toegestaan. Nu willen we graag een offerte om een idee te krijgen hoeveel een kelder onder ons huis kost.

Grondonderzoek en bouwtekeningen kelder onder woning en tuin

Ik zoek een bouwkundige voor het realiseren van bouwtekeningen van een woonkelder met daglicht à +- 35 m2. De kelder deels onder het huis en deels onder het terras in de tuin ligt. Er moet een grondonderzoek, draagkrachtberekening en bouwtekeningen voor gemaakt worden.

35m2 kelder onder huis bouwen

Wij zijn op zoek naar de mogelijkheden van het realiseren van een kelder van 35 m2 als woonruimte welke deels onder een bestaande tussenwoning en deels onder het aanliggende terras gesitueerd zal worden. We hebben nog geen vergunning en geen tekening, we zouden eerst een bodemonderzoek willen laten doen. Ik hoop dat jullie ons met het hele proces kunnen helpen.

Kelder en fundering

Wij gaan zelf ons huis bouwen op verkavelingsplan het Blauwven in Veldhoven. Er moet echter een volledige kelder onder, mogelijk groter dan de oppervlakte van de begane grond. Ik zoek een gespecialiseerde Aannemer puur voor de fundering en de kelderbouw. Het moet een standaard kelderruimte worden. Graag een prijs voor het graafwerk, de kelderbak en het dek voor de afmeting 6 meter x 9 meter en een afmeting van 12 meter x 9 meter.

Partners

Partners van Casius