Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder bestaand huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder bestaand huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder bestaand huis

Huis onderkelderen voor zwembad en sauna

Wij willen indien mogelijk de gehele oppervlakte van ons huis een verdieping erbij hebben. Het gaat om een kelder van ongeveer 90 m2. Hier willen we een zwembad en een sauna in realiseren. Het zwembad wordt ongeveer 9 bij 4 m. Er is een kruipruimte aanwezig, wellicht 2, maar in ieder geval 1. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is, ik ben me nog een beetje aan het oriënteren. Als de prijs goed is, wil ik het doen. Graag een prijs voor een complete en caso oplevering. Ik neem aan dat er een fundering nodig is.

Kelder onder bestaand huis

Ik zou willen onderzoeken wat het aanbrengen van een kelder onder mijn huis kost en of het überhaupt kan. De afmetingen, compleet/casco etc is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen en ik weet ook niet zeker of er een vergunning voor nodig is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwbouw woning

Ik wil een houten woonschuur van 70 m2 laten bouwen op een kavel van 25.000 m2. Vergunning en bouwtekeningen zijn aanwezig. Het huis moet compleet opgeleverd worden met stucwerk. Alleen geen elektra, geen fundering en geen keuken. Verder wil ik dat het een kelder krijgt, 1 badkamer, 1 losse WC, 3 slaapkamers, een begaande grond en een vide.

Hoekhuis bouwen

We zouden graag informatie willen over een huis te laten bouwen. Maar zouden wij zelf ook veel willen doen. Wat zijn de opties en prijzen? Het moet een casco hoekhuis van 115 m2 worden met een fundering. De kavel is 411 m2. Verder wil ik dat het huis 3 verdiepingen krijgt, 1 woonkamer, 4 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, en een kelder. Ik heb nog geen vergunning of bouwtekeningen.

Plaatsen kelder onder huiskamer

Ik ben het huis aan het verbouwen en wil, voordat ik de vloer ga isoleren, indien mogelijk en betaalbaar, een kelder onder de woonkamer laten maken. We willen een oppervlakte van ongeveer 4 x 5 meter en in ieder geval sta-hoogte, zodat ik vanuit de hal de kelder kan benaderen via een trap. Nadat de kelder is geplaatst moet er een vloer van de huiskamer op komen waar een vloerverwarming in aangebracht moet kunnen worden. Zie bijlage voor een situatieschets. Ik verwacht dat een vergunning nodig is. Een kruipruimte is niet aanwezig. Het huis ligt op terp, onder de vloer zit zand. Het doel van de kelder is opslag. Het gaat in eerste instantie alleen om de bak, het plafond werk ik mogelijk zelf af. Afwerking van de kelder hoeft niet. Elektra en stucwerk hoeft ook niet. Graag ontvang ik een offerte.

Aanvraag kelderbouw Amsterdam Oost

Wij willen ons appartement in Amsterdam-Oost (Tweede Oosterparkstraat 69a) uit 1982 graag verbouwen. Wij wonen op de begane grond en hebben een achtertuin van +/- 4 bij 6,3 meter. Er is een kruipruimte van ongeveer 1-1,5 m hoog onder het gehele huis door. Wij willen graag onze tuin laten onderkelderen en eventueel ook (een gedeelte) onder de woning. In principe hebben we drie sporen: een nul-variant waarbij het huis is zoals we het graag willen hebben, een minder invasieve minvariant die we eventueel willen overwegen als dat qua kosten heel erg veel scheelt en de nul-variant niet haalbaar is en de plusvariant voor het geval dat dit makkelijk binnen het budget past. Zie de bijgevoegde plattegronden en de omschrijving hieronder. De drie varianten van de verbouwing. In alle varianten- kelderbouw met horizontale dakramen (dus op de grond in de tuin) - kleine uitbouw van ongeveer 1-1,5 m: uitbouw met aan de voorkant grote ramen en schuifpui, zijkanten van hout/groen/iets wat wegvalt in het groen van de tuin- keuken een stukje opschuiven naar de straatzijde van het huis (dezelfde keuken)- badkamer en wc opschuiven naar straatzijde van het huis (nieuwe badkamer en wc)- 2x slaapkamer boven aan straatzijde - hiervoor moeten de muren worden verplaatst- aangezien je de plattegrond aanpast is het goed te weten dat we vloerverwarming hebben - uiteraard moet er beneden ook (vloer)verwarming komen- kozijnen aan de voorkant vervangen voor betere kozijnen met kiepramen, wel kozijnen precies op dezelfde plek- voordeur (gang naar woning) incl. kozijn vervangen voor stompe en gecertificeerde brand- en inbraakveilige deur Minvariant- hier maak je de uitbouw alleen in de tuin (4 bij 6 m) en niet onder het huis. - 2x slaapkamer beneden- de trap naar de kelder maak je in de uitbouw, zodat je niet in de huidige constructie van de woning zit Nulvariant- de uitbouw loopt een stukje onder het huis door (in deze tekening 3,5 meter)- 2x slaapkamer- 1x badkamer met wc beneden

Kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren

Ik wil graag twee kelder. Een kelder in de tuin van 14 m x 11 m en een kelder onder het huis van 12 m x 7 m. Deze twee moeten verbonden worden met elkaar. In een van de twee komt een zwembad. De vergunning is al aanwezig. Ik heb nog een constructieberekening nodig. De tekeningen zijn er wel al, deze zou ik kunnen sturen. Ik wil graag elektra en vloerverwarming en ventilatie. Ik wil graag advies voor wat voor soort constructie geschikt is. Als het mogelijk is wil ik graag een offerte voor een complete oplevering en een voor een casco oplevering. En graag zou ik willen weten hoelang de bouw duurt. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw met souterrain bouwen

Wij willen graag weten wat de mogelijkheden zijn om ons huis te voorzien van een kelder/souterrain. Het huis heeft momenteel een kruipruimte van 1,20/1,40. Als er een vergunning nodig is kan de vakman deze opnemen in de offerte. Verder laten wij ons graag adviseren naar de mogelijkheden.

Aanbrengen (woon)kelder onder huis

Beste mevrouw/ meneer, Wij willen graag ons huis qua m2 vergroten. Hierbij denken wij aan het onderkelderen van ons huis. Waarbij de kelder wel geschikt wordt gemaakt als verblijfsruimte. Ons huis is uit 2010 en het oppervlak van de begane grond is 12,5 bij 5,4 m (inwendige maat). Dit deel zouden wij ook willen onder kelderen. Een alternatief wat we overwegen is de uitbouw van de 1e verdieping op de uitbouw van de begane grond (2,5 m bij 5,4 m = binnen maat). Graag zouden wij een indruk/ indicatie van de kosten willen hebben (liefst van beide opties). Dit om vervolgstappen (uitwerken plan tot ontwerp) te kunnen ondernemen.

Kelder bouwen

Wij zouden een kelder onder of naast het huis willen (in de tuin) als extra slaapkamer en eventueel badkamer. Er is een bestaande kelder onder het huis, deze is erg laag (185 cm hoog) en niet zo groot, 2,5 x 4 meter. Er moet elektra in komen en misschien een fundering. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunning. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.