Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder bestaand huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder bestaand huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder bestaand huis

Kelder onder bestaand huis

Wij hebben een vrijstaand huis en daar willen wij graag een casco kelder onder laten maken. Huis is pas 2 jaar oud en staat op heipalen vloeren beton constructie kanaalplaten. De grond onder het huis (kruipruimte) is 80 m2. Graag zou ik willen dat jullie dat casco onder ons huis kunnen maken Zonder electra, afwerking etc etc maar wel geheel waterdicht. Graag hoor ik wat hier de mogelijkheden in zijn en de plus minus kosten.

Kelder onder huis + uitbouw

Goedenavond, Wij willen graag een kelder onder ons huis en onder de tuin laten plaatsen (totaal ongeveer 4,5 x 15 meter, waarvan 10 meter onder het huis en 5 meter onder de tuin). Een paar dingen op rekening mee te houden: - Ik ben 2 meter lang, dus een laag plafond is vervelend voor mij. Hoe hoog zou dit kunnen? - We willen graag spotjes in het plafond. - Ook willen we er graag een toilet in. - Een ook de wasmachine + droger willen we hier neerzetten. - Uiteraard met stopcontacten etc. - En ook willen we graag 3 radiatoren om de kamer te kunnen verwarmen (twee uiteinden + 1 midden). - De vergunning zou ik eventueel zelf kunnen regelen, maar kan ook door. Graag aparte post op de offerte. Aan de tuinkant willen we hier bovenop graag een uitbouw van 4,5 x 3 meter. Ik zou graag willen weten wat hiervoor de kosten zouden zijn, zodat we met onze hypotheekadviseur naar de beste oplossing kunnen gaan kijken. Ik kijk uit naar uw reactie.

Kelder onder huis of in de tuin realiseren

Wij willen graag een offerte voor : optie 1- een kelder onder een deel van ons huis. Ons huis is pas 3,5 jaar oud. De kelder zou 5 bij 8 worden. De kelder dient als man cave , game room, fitness ruimte. Een natte ruimte met toilet is een optie. Optie 2: (ik denk dat het deze optie gaat worden) huidige overdekt terras een groot deel van de tuin onderkelderen. Dit zal een L vorm zijn van 3.5m X 13m X 6. Eventuele hoogte van max 2.80 of 2.90 zou ideaal zijn. Beide opties hebben en vaste bronnen trap. Het gaat om een woning waar wel palen zitten. Het zou een metselskelet worden, mocht u denken dat prefab mogelijk is graag meenemen.

Tuinkelder plaatsen

Graag wil ik uw advies en de prijzen die daarbij horen. Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een grote tuin. Hier willen wij een kelder in (de tuin). Deze moet over het huis heen worden gehesen door een kraan. De breedte van de kelder mag max 2.9 meter zijn en de lengte ligt aan de prijs graag uw advies hierin. Wij willen graag een gat in de hoek van het dak van de kelder om daar met een trap te kunnen afdalen de kelder in. Het betreft een huis in de polder. De kelder mag casco worden opgeleverd.

Kelder onder bestaande woning of tuin

Wat zijn globaal de kosten van 1: ruimte bouwen onder huis circa 600 x 500 x 270 cm. Dezelfde ruimte maar dan in de tuin, bereikbaar via de garage.

Kelder onder huis en/of tuin

Wij hebben een huis zonder kruipruimte en willen graag een globale prijsopgave voor een kelder onder het huis. De kelder zou de afmetingen van het huis moeten krijgen. 12,70 bij 5,70. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt word met elektra en stucwerk. Ik wil graag de betonnen variant.

Kelder onder bestaand huis realiseren

Wij hebben recent onder een pand dat wij in zijn geheel bezitten, een winkelpandje aangekocht en overwegen een kelder te laten aanleggen. Het winkelpandje is 33 m2 en het is een soort pijpenlaan. De eerste 8 m is deze 2.40 m breed, aan het einde 4 m. De gedachte kelderruimte is 20 m2 Doel is om een badkamer en slaapkamer te maken in de kelder. Ik neem aan dat er een vergunning nodig is. De oplevering wil ik graag casco.

Bouwen van een kelder onder het huis

We zijn geïnteresseerd om een kelder te bouwen onder het huis maar hebben geen flauw idee van de kosten. Ruimte onder huis is circa 10 x 7. de grond moet weggezuigd worden en een lucht koker bouwen aan de voorkant van het huis. Er loopt halverwege onder het huis een ptt cq tv kabel onder het huis. Ik weet niet of dat problemen zou kunnen geven. Er moet in de woonkamer waarschijnlijk een gat gezaagd worden naar de kelder. Ik kom graag in contact met een aannemer die persoonlijk de situatie kan komen bekijken en hopelijk mij verder op weg kan helpen.

Kelder onder garage van een bestaande woning

Wij hebben een huis gekocht en wij zouden graag een kelder maken onder de garage. De afmeting zou ongeveer 3,5 x 6,15 meter worden. Doel van de kelder is voornamelijk opslag, mogelijk dat we ook een kamertje zouden willen maken. Vergunning is nog niet aangevraagd en tekeningen hebben we ook nog niet. We zijn ons echt nog aan het oriënteren. We willen elektra en ook de afwerking graag. Er is een pad langs het huis aar de garage. Via achter is het lastiger bereikbaar, maar via voren is dat goed te doen. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zouden zijn? Juli krijgen we de sleutel, vanaf dan zou er begonnen kunnen worden.

Een woning onderkelderen

We gaan verhuizen naar een vrijstaand huis en zitten er aan te denken om een kelder te laten bouwen. Dit zou onder de garage kunnen of in de tuin. Idealiter willen we de kelder van binnenuit kunnen bereiken (in de bijkeuken/ garage de deur, onder de tuin de kelder?) wat zou hier het voordeligste kunnen zijn voor een kelder van 10 tot 20 m2 met een doorloophoogte van +-200 cm.

Partners

Partners van Casius