Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder met garage bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder met garage bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder met garage bouwen

Prefab kelder onder garage

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die kan helpen bij het aanleggen van een kelder. De oppervlakte zal ongeveer 5 bij 3 meter moeten worden. Er zal een gedeelte onder de garage komen en vanuit hier zal er ook een trap naar beneden gemaakt moeten worden. Verder mag de kelder casco opgeleverd worden.

Kelder met garage bouwen

Wij zijn momenteel bezig om ons eigenheid te bouwen waarbij we over het gehele perceel graag een kelder zouden willen laten bouwen. Hierbij zou ook een ingang gecreëerd moeten worden. Het gaat om een ruimte van 8 bij 21.79 meter Wij zitten nog in de fase waarbij we een braak liggend grond hebben en de tekeningen nog gemaakt moeten worden

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder 6x5 met 4 X dubbele wcd in iedere hoek. Betonnen trap vanuit woonkamer naar beneden. Isolatie apart offereren en graafwerk eventueel ook. Inrit als garage met damwanden optioneel. We weten nog niet of we dat gaan doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Kelder onder begane grond maken

Wij willen onder de garage een kelder hij is 8 bij 6 meter wat gaat dat kosten. Het gaat alleen om de bekisting en het storten van het beton. Een prefab kelder is te groot

Kelder bouwen

Beste, Ik laat een vrijstaande woning bouwen in Diemen en wil daarnaast (dus niet eronder) een kelder laten plaatsen, waar eventueel een garage van 4x6 boven op komt. Voor deze garage zullen heipalen de grond in worden geslagen. Ik zou graag een compleet overzicht te willen hebben van de totale kosten (inc afgraven, bronbemaling etc) voor het aanschaffen en laten plaatsen van een kelder. In eerste instantie gaat mijn voorkeur uit naar een kelder van 3,5 x 6. Van deze maten kan worden afgeweken afhankelijk van de kosten. Graag hoor ik van u wat de totale kosten hiervan zullen zijn. Het sonderingsrapport en de technische tekening van de woning kan ik naar u opsturen indien nodig Ik hoor graag van u als u nog aanvullende informatie nodig heeft.

Kelderbouw

Ik laat een vrijstaande woning bouwen in Diemen en wil daarnaast (dus niet eronder) een kelder laten plaatsen, waar eventueel een garage van 4 x 6 meter boven op komt. Voor deze garage zullen heipalen de grond in worden geslagen. Ik zou graag een compleet overzicht te willen hebben van de totale kosten (inclusief afgraven, bronbemaling etc. voor het aanschaffen en laten plaatsen van een kelder. In eerste instantie gaat mijn voorkeur uit naar een kelder van 3,5 x 6 meter. Van deze maten kan worden afgeweken afhankelijk van de kosten. Graag hoor ik van u wat de totale kosten hiervan zullen zijn. Bijgevoegd het sonderingsrapport en de technische tekening van de woning. Ik hoor graag van u als u nog aanvullende informatie nodig heeft.

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder van: 5 x 6 x 2,2 meter, 4 x 5 x 2,2 meter. Hier wordt later een garage bovenop gebouwd. Betreft zandgrond. Waterpeil grondwater onbekend. Een jaar of wat geleden heb ik nog een vijver geplaatst, toen hadden we geen last van grondwater.

Bouwen kelder

We willen een woning laten bouwen met een kelder onder de garage. De inwendige maten worden circa 900 x 350 x 260 cm. Er moet dus een garage op gebouwd worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven. Waarschijnlijk start de bouw maart 2018. We zouden graag op korte termijn willen weten wat de kosten zijn, omdat wij kort na de bouwvak met de architect om tafel gaan.

Kelder onder de woning en garage bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om een kelder onder onze woning van 50 m² en aangebouwde garage van 21 m² te laten bouwen. Het betreft een twee-onder-een-kapwoning. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ons te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Kelder in de nieuwbouwtuin bouwen

Ik oriënteer mij op het plaatsen van een kelder in de tuin van mijn nieuwe huis, oplevering 2018. De tuin is zo'n 9,80 breed bij 11 meter diep. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een kelder te plaatsen van zo'n 4 x 6 meter inclusief trap naar beneden. En zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn om de trap vanuit de schuur/garage naar beneden te laten gaan? En wat zou de grootst mogelijke prefab kelder in deze tuin zijn? Zie in de brochure de tekeningen van ons woningtype (A): http://www. Schoonderbeekbouw. Nl/pdf/Brochure%20Knieptang%20LowRes. Pdf Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten van deze 2 opties inclusief vervoer, plaatsen, alles. Afwerking aan de binnenkant doen we zelf.