Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder drive in woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder drive in woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder drive in woning

Kelder onder drive-in woning

Graag wil ik een kelder onder mn bestaande DRIVE-IN woning realiseren en ontvang graag een kostenindicatie en meer informatie over de mogelijkheden. Mijn huis is een zgn 'drive-in' woning. De begane grond bestaat uit entree/hal en 'garage'/met studio.. de woonkamer/keuken bevindt zich op een verdieping hoger met een balkon eraan vast. Ik wil graag de kelder onder de volledige lengte van woning, (ongeveer 45 m2). Indien u meer informatie wenst dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor uw reactie..

Kelder onder bestaande woning

Graag willen wij een kelder onder onze bestaande woning realiseren en ontvangen graag een kostenindicatie en meer informatie over de mogelijkheden. Ons huis is een zgn 'drive-in' woning. De begane grond bestaat uit entree/hal en 'garage'. Onze woonkamer bevindt zich op een halve verdieping hoger (6 trappen) met een terras eraan vast. De woonkamer en het terras zijn op een hoogte van 240cm boven het maaiveld aan de achterkant. Weer 6 trappen hoger is de woonkeuken (gelegen direct boven de garage). Wij willen graag de kelder onder de volledige lengte van woonkamer plus terras (50 m2). Indien u met informatie wenst dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor uw reactie.

Drive-in woning met kelder verbouwen

Betreft verbouwing kelder onder de drive-in woning. Ik zoek iemand die het voor me kan uitgraven en waterdicht kan maken. Voor de overige informatie zie dan het bijgevoegde document. We willen de huidige kelder graag verdiepen, daar de hoogte van de kelder nu tussen de 1.28 en de 1.45 meter is.

Kelder uitbouwen

Wij hebben een jaren '30 woning. Onder ons huis loopt een drive in kelder. Deze willen we aan de achterkant laten uitbreiden door er een extra kamer aan te laten zetten. We willen een van de ramen laten ombouwen tot een deur en aan de buitenkant onder een lang terras een extra kamer maken. Hier is momenteel al een opslag aanwezig, waardoor er nog maar zo'n 1.50 meter moet worden gegraven om gelijk te laten lopen aan de diepte van de kelder (die ongeveer 2 meter diep is). Er dient dus ook een muur gezet te worden, een stuk grond afgegraven te worden en een betonnen vloer gestort te worden. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte, na afspraak om e.e.a. toe te lichten en te tonen.

Aanbouw met kelder laten bouwen

Een aanbouw van 2,50 x 5 meter aan het huis plaatsen met daaronder een kelder (gemetseld). 2x Koekkoek. Het betreft een drive in middenwoning, dus alles moet via de garage. Dus alleen smalle machines zijn er door te voeren.

Verbouwing van de kelder/garage

Wij hebben een drive in garage/kelder van ca. 55 m2 en 3.5 meter hoog. Deze willen we splitsen in 2 ruimtes: een garage en een werk/klus ruimte. Hiervoor is nodig ca. 8 meter wand, van ca. 2.5 meter hoog. Met 2 deuren. Een vliering van ca. 8m2 maken. Evt. een trap naar de tuin. Vluchtweg en goede ventilatie zijn belangrijk. Het moet wel een bouwkundig onderlegd bedrijf zijn die mee kan denken. Zal door een muur gebroken moeten worden. Werkzaamheden als stucwerk, elektra en dergelijke in overleg. Ik kan een globale schets maken.

verbouwing van de kelder

We hebben een grote kelder/drive-in garage. Ca. 55 m2, 3.5 meter hoog. Project: ruimte opsplitsen in garage en werk-/klusruimte: creeren van ca. 8 m wand + 1 a 2 nieuwe deuren + ca. 8 m2 vliering. Evt. trap naar tuin creeren. Voldoende ventilatie + vluchtroute.

Ik heb een drive-in woning. Ik wil een ...

Ik heb een drive-in woning. Ik wil een uitbouw over de lengte 3 meter en breedte 4,5 meter van de woning. Het garage gedeelte van de woning ligt op ongeveer 70 cm onder de grond. Mijn woonkamer ligt dus boven de tuin. Ik wil hier dus een uitbouw voor en een kelder er onder.