Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning

Een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een kelder van 540 cm breed en 600 cm diep kan realiseren. Daarboven moet een uitbouw van 540 bij 340 cm gemaakt worden. Dit zou beide prefab mogen. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. De kelder mag gaan aansluiten op de bestaande kelder onder de woning (8 m2). Zowel de kelder als uitbouw wil ik woon-klaar hebben opgeleverd.

Funderingsorten inclusief vloerplaat

Ik zou graag een indicatie willen voor het storten van een vloerplaat inclusief fundering, voor de kelder en de daarboven te bouwen woning. Constructie berekening en tekeningen kunnen digitaal aangeleverd worden

Kelder bouwen

We hebben een optie voor een kavel in Oosterhout NB. We zijn in de orientatiefase. Het is een vrijstaand huis. Wat is de indicatieprijs voor een waterdichte kelder (met begane grond erop) inclusief graven bij een afmeting van **8x15 meter en diepte 250 waarvan ca 30 cm boven maaiveld met ramen, en een afmeting van **12x13 meter. Daarboven komt Isobriq / Euromac2.

Asbestplaten verwijderen van een groot plafond

Wij hebben het voornemen om een vrijstaande bungalow te kopen uit bouwjaar 1955. Er is daar onder de woning een grote bedrijfsruimte/kelder, waar een systeemplafond in zit van ongeveer 250 m². Bij een bouwkundige inspectie is gezien, dat er boven het systeemplafond asbestplaten zitten tegen het hoge plafond daarboven. Die platen zijn er vermoedelijk tussen 1968 en 1972 aangebracht. Het is ons onbekend of de huidige eigenaar in het bezit is van een asbestinventarisatierapport. Wij willen graag in contact komen met een asbestsaneringsbedrijf dat ons een globale indicatie kan geven van de kosten van de benodigde asbestsanering van dat plafond. Wij kunnen er dan bij de financiële kant van de aankoop rekening mee houden, en komen er later bij u op terug voor een officiële offerte. Er staan gegevens van de woning op Funda.

Kelder en garage bouwen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een kelder van 11 x 9 x 2.20, daarboven op komt een garage van 11 x 9 x 5.00. Er staat nu een schuur, die afgebroken gaat worden. Volgens de klant is de garage vergunningsvrij. Er zijn tekeningen aanwezig.

Kelder onder het huis en de tuin plaatsen

Wij willen weten of het mogelijk is een kelder onder ons huis en tuin te plaatsen. De woning heeft een vloeroppervlakte van 60 m2 met daarboven nog 4 appartementen en de tuin is 40 m2 groot. Ik heb mij al enigszins verdiept in de mogelijkheden en wensen en ga het verzoek alvast indienen bij de VVE en gemeente.

Twee draagmuren verwijderen

Graag wil ik meer informatie van de kosten van het maken van twee doorgangen in twee draagmuren. 1 doorgang van 100 x 230 centimeter door een muur van 22 centimeter dik. 1 doorgang van 140 x 230 centimeter door een muur van 42 centimeter dik. Het betreft een kelder met daarboven nog 5 verdiepingen.

Kelder met garage bouwen

Ik wil graag een kelder laten bouwen en een garage daarboven. Met een afmeting van 10,5 bij 5,5 meter en de kelder met een hoogte van 2,5 meter. Casco oplevering. Het komt op de erfgrens en op droge stevige grond, aan drie zijden is het goed bereikbaar. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden en wat de beste optie is met betrekking tot isolatie.

Wij willen een bestaand huis uitbreiden. ...

Wij willen een bestaand huis uitbreiden. Onder de aanbouw willen we graag een kelder, daarboven de begane grond met de keuken en daarboven een slaapkamer, met een gedeeltelijk schuin en gedeeltelijk plat dak. Verder moet de electra vernieuwd, een badkamer aangelegd, cv aangelegd, een vaste trap gemaakt naar zolder en een dakkapel geplaatst. We hebben een (digitale) werktekening van de architect beschikbaar waar alles in detail op staat, die ik graag toestuur.

pand uit 1920: samenvoegen achterkamer ...

pand uit 1920: samenvoegen achterkamer en keuken tot woonkeuken, waarbij een draagmuur wordt doorgebroken, de achterpui van de kamer ca 1,2m naar achter wordt verplaatst, het daarboven geconstrueerde balkon wordt verkleind, een bestaande kelderingang wordt afgesloten, een nieuwe kelder ingang wordt gemaakt, een bestaande douche wordt gesloopt en een wc wordt gesloopt en een nieuwe wc wordt gemaakt. Rookkanalen openhaard bg en 1e verdieping gecontroleerd en eventueel verbeterd. Plafond achterkamer, zo mogelijk gerestaureerd of vernieuwd. Nieuwe kozijnen voor achterkamer, voorkamer en voormalige keuken.