Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder met complete uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder met complete uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder met complete uitbouw

Kelder onder bestaande woning maken

Ik wil een kelder realiseren, ik heb wat onderzoek proberen te doen naar de mogelijkheden, maar nu heb ik advies nodig. Ik denk na over twee opties: de kruipruimte uitgraven (deze is nu ongeveer 60 cm) en daar de kelder realiseren of een (prefab) constructie in de tuin. De kelder wordt een deel voor opslag maar ook misschien voor een kantoortje. Het huis is 4,5 meter breed en ongeveer 12-13 meter diep, geen idee of de kelder ook zo groot kan vanwege constructie enzovoort. Hebben jullie standaard maten? Vergunning willen we graag laten regelen. Als de kelder in de tuin komt vraag ik mij wel af hoe daar een toegang daarnaar toe gemaakt kan worden. Kan de kelder dan tegen de woning aan geplaatst worden dat er vanuit het huis zelf een toegang gemaakt wordt? We willen een semi-complete oplevering, waterleidingen en elektra en een trap zijn nodig, maar stucwerk bijvoorbeeld niet. Wat zijn hiervan de kosten? Is er iets te zeggen over de tijdsduur? Mijn buren zijn eventueel ook geïnteresseerd, geldt er een staffelkorting bij meerdere aanvragen?

Complete renovatie woning

1. Kunststof kozijnen houtnerf + HR++ glas 12 x 2. Traprenovatie 5. Moederhaard weghalen 6. Complete electra renovatie/ nieuwe meterkast 8. Muur weghalen tot aan de trap, zo wordt de voorkamer en woonkamer een open ruimte. trap zit er tussen met de meterkast. wellicht een ronddraaiende trap? Zit een kleine kelder onder de huidige trap met gas en water meters 9. Naast de woonkamer zit de keuken, maar dit zit 30 cm lager. zelfde hoogte als woonkamer. maar daardoor moet de voordeur en achterdeur ook omhoog.

Kelder met complete uitbouw

Wij willen een uitbouw van 10 x 5 met daaronder een kelder. Hoog grondwaterpeil. Veengrond. Het betreft een voormalige recreatiewoning. We zijn al enige tijd bezig met de vergunningen van de gemeente. De architect komt morgen voor de eerste schetsen. De locatie bevindt zich op een stuk eigen land met water erom heen. Er mogen geen vrachtauto's over de brug. Er zal met een platbodem moeten worden gewerkt. Prefab wordt mogelijk lastig.(schip). Complete afwerking inclusief koekoek voor de kelder voor lichtinval. Een gedeelte van een onderheid terras kan worden gebruikt voor de fundering.

Onderkelderen huis

We hebben kleine kelder waar je net in kunt staan en beschikken over een kruipruimte. We willen graag het hele huis +/-49 m2 onderkelderen. Doel is om extra leefruimte te creëren. Het is een oud huis, bouwjaar ongeveer 1914. Wij weten niet of er een vergunning nodig is, maar denken van wel. Graag een prijs voor een casco- en complete oplevering.

Kelder met een halve meter verdiepen

Ik heb een kelder die ongeveer 2 meter hoog is en deze zou ik met ongeveer een halve meter willen verdiepen. Het gaat om ongeveer 55 m2. Nu is het een sport ruimte, maar ik denk er aan om er een keer een slaapkamer van te maken. Of een vergunning nodig is, weet ik niet. De constructie nu is denk ik van beton. Graag zou ik willen weten wat de prijs voor een casco en een complete oplevering zou zijn. Er is wel al wat elektra aanwezig, maar er zou misschien nog een stopcontact bij moeten komen.

Prefab kelder in de achtertuin

Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden en kosten voor een prefab kelder in mijn achtertuin, de complete verzorging hiervan. Nadat ik weet of het kan en wat de kosten ongeveer zijn kan ik de vergunning aanvragen. Het zou gaan om o ongeveer 3.5 x 6.5 meter qua oppervlakte (2.6 meter hoog) of een standaard maat wat in de buurt komt. De kelder moet bewoonbaar zijn, dus geïsoleerd. Er moet ook een bewoonbaar tuinhuis boven op komen, deze zal qua oppervlakte ongeveer 3,5 x 5 kunnen zijn. In eerste instantie gaat het om de kelder met trap ingang, verder casco af en waterdicht.

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een vrijstaande woning realiseren (zie bijlage). Het moet een beetje een boerderij worden, niet te modern en met een zadeldak. Ik mag de kavel al op, het is een kavel van 3 tot 5000 m2. De afmetingen van de woning laat ik aan u over, wat gangbaar is en wat de mogelijkheden zijn, maximale inhoud mag 1500 kuub zijn. De garage kan ook apart worden gebouwd op het perceel met een plat dak. De woning dient wel geheel onderkelderd te zijn. In het bestemmingsplan staat dat er gebouwd mag worden, dus vrijkaart om te bouwen. Dit geldt voor eventueel een aanbouw van het zwembad met plak. Wellicht kunt u twee opties maken. PS met reële stelposten voor de keuken en badkamers svp. Graag een complete oplevering, dus de vloeren erin liggen, vloerverwarming: boven en beneden, door het hele huis. Het zwembad ook met vloerverwarming (in wanden vloerverwarming). Er hoeft niet geheid te worden, de kelder draagt de fundering. Het moet een energiezuinige woning zijn. Ik wil graag zonnepanelen en eventueel een warmte bron, mijn voorkeur gaat uit naar systeem in de grond. Maar dit laat ik over aan u. Het moet dus een op zich staande woning, dus zonder gasaansluiting. Graag op de offerte de definitieve eindprijs benoemen.

Huis onderkelderen voor zwembad en sauna

Wij willen indien mogelijk de gehele oppervlakte van ons huis een verdieping erbij hebben. Het gaat om een kelder van ongeveer 90 m2. Hier willen we een zwembad en een sauna in realiseren. Het zwembad wordt ongeveer 9 bij 4 m. Er is een kruipruimte aanwezig, wellicht 2, maar in ieder geval 1. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is, ik ben me nog een beetje aan het oriënteren. Als de prijs goed is, wil ik het doen. Graag een prijs voor een complete en caso oplevering. Ik neem aan dat er een fundering nodig is.

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Graag laat ik mijn nog te bouwen nieuwbouwwoning geheel onder kelderen. De diepte komt op ongeveer 2.85 mtr, de kavel ligt ongeveer 1.50 mtr hoger dan de waterstand van de wijk er naast. Doel is om een deel van de kelder te gebruiken als garage, een deel om apparatuur neer te zetten en een deel als opbergruimte. Ik weet niet of er vergunning nodig is. Of er een fundering moet komen weet ik ook niet. Graag een complete oplevering.

Kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren

Ik wil graag twee kelder. Een kelder in de tuin van 14 m x 11 m en een kelder onder het huis van 12 m x 7 m. Deze twee moeten verbonden worden met elkaar. In een van de twee komt een zwembad. De vergunning is al aanwezig. Ik heb nog een constructieberekening nodig. De tekeningen zijn er wel al, deze zou ik kunnen sturen. Ik wil graag elektra en vloerverwarming en ventilatie. Ik wil graag advies voor wat voor soort constructie geschikt is. Als het mogelijk is wil ik graag een offerte voor een complete oplevering en een voor een casco oplevering. En graag zou ik willen weten hoelang de bouw duurt. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius