Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder bouwen onder een pand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder bouwen onder een pand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder bouwen onder een pand

Kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning

Wij zijn voornemens een huis met kelder te gaan bouwen in Eindhoven en hebben inmiddels een schetstekening bij de welstand liggen ter goedkeuring. We zijn nog op zoek naar een aannemer die de kelder zou kunnen maken. We bouwen in eigen beheer en verwachten te kunnen starten op 1 juli Locatie: Eindhoven Noord (Blixembosch) Planning: juli/augustus 2017 Kelder op boorpalen, bronbemaling Achterste deel (6mtr breed) van kelder ligt op erfgrens. Ik heb zelf een lijstje gemaakt met zaken die ik (volgens mij) bij jullie zou kunnen en willen uitbesteden: Uitmeten Bekisting keldervloer Bewapening keldervloer Betonvloer storten Bekisting kelderwanden Bewapening kelderwanden Doorvoeren en lichtdozen Betonwanden storten Bekisting verwijderen Koekoeken: Uitmeten Bekisting Bewapening Beton/storten Isoleren kelder

Woning bouwen of deelaanbesteding

Wij willen een moderne schuurwoning bouwen conform reeds goedgekeurde tekeningen van de architect. Drie verdiepingen, totaal circa 210 m2 bruto. Met kelder en soutterrain (1,5 verdieping onder de grondpeil; 1,5 verdieping boven grondpeil). Detailtekeningen zijn aanwezig en voor meer informatie kan contact worden opgenomen. Ook deelaanbesteding behoort tot de mogelijkheid, bijvoorbeeld alleen kelderbouw.

Prefab kelder maken onder een nog te bouwen schuur

Binnenkort ga ik starten met de bouw van een schuur. Ik overweeg om daaronder een prefab kelder te laten plaatsen van 3,5 meter breed, 4 meter lang en 2,2 meter hoog. Op deze plek staat nu nog een garage maar die wordt gesloopt en de grond wordt gesaneerd. De plek is goed toegankelijk met een graafmachine en kraan. Ik ontvang graag uw prijsindicatie in posten voor de kale kelderbak en de kosten van het graven en plaatsen. Als de voorbereiding vlot verloopt kan deze klus in de 2e helft van april worden ingepland.

Prefab kelder onder een aanbouw bouwen

Ik wil een stuk aanbouwen aan mijn huis en gelijk een kelder in de tuin maken. Ik vind belangrijk dat de kelder breed genoeg is ik was zelf aan het denken aan 8 * 5 * 2,5 ongeveer.

Parkeergarage / -kelder bouwen

Ik wil graag bij mij vrijstaande woning een kelder garage van ongeveer 80 m2laten bouwen,, daar wil ik graag minimaal twee àuto en camper stalling.

Kelder onder de tuin bouwen

Ik heb op dit moment een kelder onder mijn woning (7,4m x 6m). Ik ben benieuwd of ik een kelder onder mijn tuin kan laten maken van van ongeveer 6 x 5 meter. Het liefst zou ik de kelder door willen trekken maar ik denk dat dit niet gaat. Graag wil ik weten wat de kosten zijn en of het haalbaar is.

Kelder bij het nieuwbouwhuis bouwen

Onder nieuwbouwhuis

Kelder laten bouwen

Wij willen de mogelijkheden voor het bouwen van een kelder onderzoeken. Er moet een kantoorruimte gemaakt worden. Uitgangspunt is 4 x 5 meter. Het betreft een bestaande half vrijstaande woning. Vanaf de zijkant kan er niet gewerkt worden. De woning is met de garage geschakeld met de buren. Er zou dus over het huis heen gewerkt moeten worden of onder de garage door. Hoe gaat het in zijn werk? En wat zijn de kosten die het met zich meebrengt?

Kelder bouwen

Oppervlakte is ongeveer 4.5 meter breed bij 13 meter lang. Indien de tuin wordt meegenomen geldt een afstand van 18.5 meter. Grondwaterniveau is redelijk hoog. Graag een prijsindicatie.

Kelder onder rijtjeshuis maken

Wij spelen met het idee om eventueel een kelder onder ons huis te laten bouwen omdat op/aanbouw geen optie is. Het betreft een rijtjeshuis, betonnen fundering op heipalen. Er ligt een sloot voor de straat van ons huis waarvan de waterstand ongeveer 2 meter lager is dan de voordeur. De afmeting van de benedenverdieping is 5 x 8.50 meter.

Partners

Partners van Casius