Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder bouwen onder bestaand huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder bouwen onder bestaand huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder bouwen onder bestaand huis

Bouwen kelder

We willen een woning laten bouwen met een kelder onder de garage. De inwendige maten worden circa 900 x 350 x 260 cm. Er moet dus een garage op gebouwd worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven. Waarschijnlijk start de bouw maart 2018. We zouden graag op korte termijn willen weten wat de kosten zijn, omdat wij kort na de bouwvak met de architect om tafel gaan.

Vrijstaande woning met kelder bouwen

Wij hebben een bouwkavel gekocht en er is een bouwvergunning aangevraagd voor de bouw van een vrijstaande woning daarop van 3 verdiepingen. De woning meet 10 x 10 meter en heeft een plat dak. Wij willen onder de woonkamer een kelder laten bouwen van 9 x 5,5 meter. Wij verwachten over 8 weken de vergunning te krijgen. De architect is nu de tekeningen aan het afronden en aanpassen voor de kelderbouw. Wij willen graag een afspraak maken met bedrijven die de totale bouw inclusief de kelder kunnen verzorgen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en offerte.

Kelder onder de woning en garage bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om een kelder onder onze woning van 50 m² en aangebouwde garage van 21 m² te laten bouwen. Het betreft een twee-onder-een-kapwoning. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ons te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Afzinkkelder maken

Wij willen graag een afzinkkelder van 7 x 5 meter naast gemeentelijk monument op kleigrond laten bouwen, 150 meter van de rijn. Wisselend grondwaterpeil. Wat zouden de kosten zijn voor een prefab afzinkkelder? Ingang naar de tuin is ruim voldoende voor een persoonsauto. De kelder mag casco worden opgeleverd en de vergunning is nog niet aangevraagd.

Heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen

Bij een te bouwen loghouse dienen er 5 tot 10 heipalen geplaatst te worden. Onder de woning van 10 bij 10 meter zouden wij graag een kelder laten bouwen met de zelfde afmeting. De kelder dient een ventilatiesysteem te krijgen en elektra dient te worden doorgetrokken. Bovenop de kelder zal een fundering gemaakt moeten worden voor de woning. De bouwvergunning loopt en de bouw van de kelder is hierbij aangevraagd.

Kelder met zwembad plaatsen

In nieuwe woning willen we een prefab kelder met zwembad laten bouwen. De kelder zal 11 bij 5 meter moeten worden en het zwembad 9 bij 2.50 meter. De kelder zal volledig afgewerkt moeten worden en elektra en waterleiding doorgetrokken. De vergunning voor de kelder is al aangevraagd.

Kelder en aanbouw in de tuin bouwen

Aanbouw achter 5.80 x 3 meter plus kelder 5.80 x 10 meter ingang kelder via uitbouw Geen achterburen dus tuin goed bereikbaar Planning zomer 2018

Kelder laten bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een kelder van 25 meter x 15 meter. Deze kelder zal naast de woning geplaatst worden waarbij wij er later een schuur op zulle plaatsen. Er zal een trap naar beneden geplaatst moeten worden en de elektra, water en cv doorgetrokken. De wanden en de plafonds dienen te worden gestuukt en de vloer afgewerkt. Er zijn nog geen vergunningen aangevraagd.

Prefab kelder maken en plaatsen

Het betreft leveren en plaatsen van een prefab kelder voor onze nog nieuw te bouwen woning. De kelder moet minimaal 4.50 meter breed zijn en 10 meter diep. Daarnaast moet de kelder worden voorzien van 4 raampjes ter grootte van ongeveer 50 x 80 cm. De kelder zal dan ook gedeeltelijk boven de grond uitsteken.

Kelder onder de aanbouw bouwen

Wij hebben het plan om een hoekuitbouw bij onze hoekwoning te realiseren. Hieronder willen wij dan graag een kelder van 5 bi 9 meter en 2.60 meter hoog laten plaatsen. Er is al een kelder aanwezig en deze willen wij dan openbreken naar de nieuwe kelder. Nadat de kelder geplaatst is zal er door derden de aanbouw geplaatst worden. De kelder mag casco worden opgeleverd en word geplaatst in zandgrond. Heien is hier niet nodig.