Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder bouwen

Kelder laten bouwen

Kelder van 9.40 bij 5.20 meter onder woning of deels in de tuin. Goede afgraafmogelijkheden. Kan goed in verband met palenplan.

Schuur met kelder laten bouwen

Ik wil een gegoten kelder laten plaatsen onder een te bouwen schuur. Vanwege de ligging die verder dan 10 meter van de verharde weg ligt is prefab waarschijnlijk geen optie. De kelderafmetingen zijn flexibel maar betreft 4 bij 5 bij 2.20 meter. De kelder is vanzelfsprekend 100% waterdicht. De schuur betreft een traditionele schuur gepotdekseld van 8 bij 5 bij 4.40 meter hoog. Stijl, ramen en deur in overleg. De schuur kan eventueel ook door onszelf gebouwd worden.

Kelder bouwen

Kelder van 15 x 6 x 3 storten in bestaand huis.

Kelder bouwen

We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van een kelder. Uit/ingang buiten, 18 x 3 meter.

Kelder bij een aanbouw maken

Ik wil graag een kelder in een nieuw te bouwen aanbouw. Ongeveer 5 meter bij 6 meter. Het betreft een prefab kelder.

Uitbouw aan de zijkant van het huis bouwen

We willen een uitbouw aan de zijkant van ons huis van 3 meter bij 7,5 meter Als fundering hadden wij een prefab kelder in gedachten met de maat 3,6 bij 7,6 deze kosten ex btw rond de €7600,- Als dit mogelijk is tenminste De uit bouw moet dan voor zien worden van 2 lichtkoepels en afgewerkt op de foto ziet u de zijkant van het huis

Kelder onder de woning bouwen

Ik heb een vraag; wij spelen al lang met idee om onze woning te laten onderkelderen. Ons huis is gebouwd in 1997,en is volledig gefundeerd op palen. Ik heb het palenplan inmiddels opgevraagd. De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 90 m2 in het vierkant. Als we een kelder van deze oppervlakte willen laten bouwen, met als doel er een studio, gamekamer of fitnessruimte er aan te geven, met een koekoek en ventilatie, waar komen we dan prijstechnische ongeveer op terecht? Een indicatie zou genoeg zijn om het idee te laten varen of om er verder over na te denken. Er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden. En moet ik nog een extra verzekering afsluiten, voor schade bij de buren? Graag zou ik vrijblijvend wat info willen hebben.

Kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Ik wil een kelder onder een nieuwbouw/uitbreiding van onze woning. Deze kelder bestaat uit 2 ruimtes aan elkaar waarbij de eerste kelder 6x6meter en de 2de 6 x7meter. Diepte circa 3meter, binnen hoogte 275cm.

Casco garage met kelder bouwen

Prijsopgave met en zonder kelder Kelder onder de garage. Garage afbreken kelder 14 x 4. 50 en 2. 50 hoog. Garage erboven zelfde maat maar dan casco.

Prefab kelder onder de garage bouwen

We willen een prefab kelder onder de garage om extra ruimte te krijgen. Het formaat ligt aan de prijs ongeveer 6 bij 4 meter. De bouw van de garage moet nog gestart worden. Er moet ook nog bij de gemeente gevraagd worden of een vergunning nodig. Graag een richtprijs hiervoor.