Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder bouwen

Onderkeldering woning

Ben echt opzoek naar een eerste inschatting van de mogelijkheden om een kelder onder onze woning te bouwen. Ik zie dat jullie ervaring hebben in Amsterdam . Betreft een reeds 2,5 meter uitgebouwde woning (6 meter breed en rond de 12 meter diep). Er zullen 2 slaapkamers en een badkamer in de ruimte komen. De buren hebben een kelder maar ik weet niet of dit wb vergunning nog mag/kan, moet ik nog navragen. Ik zoek een grove inschatting wat betreft kosten en mogelijkheden.

Kelder bouwen

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn qua kelder bouwen onder de woning. De kelder moet volledig afgewerkt worden en moet een oppervlakte hebben van 50 m2. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Kelder bouwen

Willen graag kelder onder huis laten bouwen. De kelder moet casco zijn. Maten 400 x 300 x 220 meter. Het is een bestaande woning en trap komt in woonkamer.

Casco woning bouwen

Ik wil een casco woning met een kelder, een begane grond en een eerste etage laten bouwen op een kavel van 7000 m2. De woning word 12,5 x 11 meter, en ik wil er ook een bijgebouw bij van 20 x 5 meter. Verder wil ik dat de woning 3 slaapkamers krijgt, 2 badkamers, en 4 toiletten. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Ik heb wel een schets van de architect.

Fundering inc kelder bouwen

Fundering inc. kelderbouw in Amsterdam voor een nieuwbouwwoning van ca 200m2 en kelder 75m2. Wij zijn bezig met de vergunningaanvraag. Wij willen een casco oplevering hebben, de installaties doen wij elders. De kelder komt alleen onder de woning, het doel is om een berging en een garage te creëren. Wij kunnen u de tekeningen toe mailen. Rond juli/ augustus/ september zouden wij willen beginnen, het ligt eraan wanneer wij de vergunning hebben.

Funderingsherstel en kelder bouwen

Ons huis in Amsterdam moet gefundeerd worden, het betreft een object met een vloeroppervlakte van 80m2 met 4 verdiepingen(appartementen). De vergunning is rond en er kan op korte termijn gestart worden. ik verneem graag van u

Kelder bouwen onder bestaand huis

Geachte lezer, ik ben benieuwd naar de mogelijkheid om een kelder onder ons huis uit 1930 te realiseren. Ik heb de eerste bouwtekeningen van het huis, daar staat dat wij een gemetselde fundering hebben van 325 cm, dus dat lijkt mij alleen maar gunstig. Wij zouden graag onder onze gang en woonkamer een kelder hebben. Doel is om kantoor of een slaapkamer te creëren. Ik verwacht dat deze 20 m2 wordt. Er is een kruipruimte aanwezig. Ik heb voor een andere verbouwing de papieren laten zien, deze zei mij dat het vrij gemakkelijk moet zijn een kelder te realiseren. Bouwvergunning is nodig. Begin volgend jaar wil ik beginnen als alles goed verloopt.

Kelder in de achter in de tuin bouwen (storten of in kleine delen opbouwen)

Ik wil een kelder achter in de tuin aanleggen van 6 x 3 meter en 2,3 tot 2,5 meter hoog met trap toegang vanuit de tuin, voorkeur voor verzonken trap met toegang klep/deur naar de kelder. Vergunning zou aangevraagd moeten worden waarbij ik graag ondersteuning krijg. Electra in de kelder alsmede beperkt daglicht door middel van koekoek. Veel afwerking zal ik zelf doen, maar dit graag in overleg houden. Waterleidingen zijn misschien nodig, maar ik denk van niet. De tuin is 10 meter diep en hij moet achter in de tuin, er is geen achterom en er staan achter een aantal garages. De woning met bovenburen bestaat uit 4 woonlagen met puntdak/zolder. Eventuele prefab wanden dienen over de woning heen te gaan of klein genoeg te zijn om door de hal te kunnen. Ik denk dus aan een de opties: storten van een betonnen kelder door middel van skelet bouw, of opbouwen met delen die via de hal kunnen. Hoor graag wat de mogelijkheden en kosten raming zou zijn.

Kelder onder bestaande woning bouwen

Wij hebben een beneden appartement in Den Haag en willen een bestaande kelder (vol puin) laten verbouwen tot leefkelder. Onze wensen zijn: -Puin ruimen -Kelder verdiepen tot stahoogte 2600 cm -Verstevigen constructie -Verdiepen patio aan achterzijde -Grootte 70m2 -Raam aan straatzijde plus aan achterzijde -Isoleren -Verwarming -Ventilatie indien nodig -Elektra (optioneel) -Trapgat -Plaatsen trap (optioneel)

Aanbouw met veel glas realiseren en mogelijk een kelder onder de te bouwen aanbouw

Wij willen graag een aanbouw met veel glas. Rechts staat al een aanbouw van de buren met gemetselde muren. De afmetingen willen we circa 520 cm x 200 cm. Fundering met randbalk is al aanwezig. We willen hoge isolatie, liefst R5 waarde (Mogelijk SIP panelen ?) Dak en vloer willen we ook goed geïsoleerd. De gevel afwerking denken we aan composiet, maar er is veel mogelijk vandaar willen we graag advies. De gevel hoeft niet doorgebroken te worden. We willen aan de voorzijde een pui maken van 2 vaste ramen aan de zijkanten (Triple glas) en in het midden 2 schuifdeuren. Op het dak willen we een lichtstraat van ongeveer 1 x 4 meter. Vergunning is niet nodig. We willen een casco oplevering. Eventueel willen we een kelder onder de aanbouw. Fundering hebben we voor de kelder. Dak van de kelder kan gelijk de vloer van de aanbouw worden. We willen dezelfde afmeting maar iets kleiner, zodat het binnen de randbalken van de fundering past (1,70 x 4,5 meter lang ongeveer.) Ook een casco oplevering. Het wordt waarschijnlijk voornamelijk voor opslag. Trap maken doen we ook zelf. Allen de loze leidingen hoeven gemaakt te worden, doortrekken kan ik ook zelf.