Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder bouwen

Woonkelder bouwen (slaapkamers)

We willen onder onze bestaande woning een casco kelder laten bouwen van ongeveer 60 vierkante meter. Onze woning is 100 vierkante meter nu. We hebben te maken met grondwater in onze buurt en willen ook natuurlijk licht. Vergunningen etc. hebben we ook nodig. Wat zijn ongeveer de kosten en vanaf wanneer zijn jullie beschikbaar?

Uitbouw met souterrain bouwen

Wij willen graag weten wat de mogelijkheden zijn om ons huis te voorzien van een kelder/souterrain. Het huis heeft momenteel een kruipruimte van 1,20/1,40. Als er een vergunning nodig is kan de vakman deze opnemen in de offerte. Verder laten wij ons graag adviseren naar de mogelijkheden.

Slaapkamer ombouwen tot badkamer

Ik wil onze kleinste slaapkamer om laten bouwen tot badkamer. Afmetingen zijn 200 bij 260. Hoogte 240. Afvoer en leidingen moeten getrokken worden naar de kelder. er moet een bad, douche, toilet en badmeubel in komen. Plafond moet vervangen worden.

Nieuwbouwwoning

Ik wil een levensloop woning laten bouwen. De woning is in oppervlakte 11 x 15 zonder boven verdieping en komt op een kavel van 800 m2. Het moet sleutelklaar opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, 3 slaapkamers, 1 woonkamer met een keuken eiland, 1 badkamer met daarin 1 toilet, en een kelder van 9 x 6 meter (waar niet geheid hoeft te worden). Ik heb nog geen bouwtekeningen, alleen een schets, en ik heb ook nog geen vergunning.

Kelder bouwen

Wij zouden een kelder onder of naast het huis willen (in de tuin) als extra slaapkamer en eventueel badkamer. Er is een bestaande kelder onder het huis, deze is erg laag (185 cm hoog) en niet zo groot, 2,5 x 4 meter. Er moet elektra in komen en misschien een fundering. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunning. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil graag een woning laten bouwen en zou graag wat gespecificeerde informatie en een duidelijke richtlijn aan prijzen ontvangen. Daarnaast dien ik nog een ontwerp te maken, alhoewel ik de ideeën wel heb wil ik eerst weten wat er mogelijk is qua prijzen. Het moet een vrijstaande woning van 150 - 180 m2 worden, op een kavel van tussen de 500 en 1000 m2. Ik wil dat het compleet opgeleverd word met elektra, (geen vloeren, geen stucwerk), een fundering, een stenen buitenkant, 1 zolder, 1 kelder, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, 1 woonkamer, en 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.

Plaatsen van een kelder

Graag ontvang ik van u een offerte voor het plaatsen van een (eventueel prefab) kelder, onder een nog aan te leggen veranda, met toegang van uit een te renoveren en 1m uit te bouwen bijkeuken. Ondergrond=zandgrond. Vergunningsaanvraag: geen idee of dit nodig is, i.i.g. nog niets ingediend. Afstand vanaf de straat aan voorzijde huis is ongeveer 20 meter (over bebouwing heen). Locatie is ook langs zijkant huis te bereiken, echter niet met groot materieel (kleinste gravertje kan wel). Kelder maat ongeveer 500 x 250 centimeter, met goede stahoogte. Aan 1 zijde grenzend aan uitbouw buren.

Kelder onder tuin en uitbouw woonkamer

Graag bouwen wij onze woonkamer 1,5 meter uit met 5.75 cm breedte, uitgaande van 3 grote ramen van 1.5 breed, 1 hiervan is schuifpui. Hier vandaan een trap naar beneden de kelder in onder de tuin. Deze ongeveer 4 x 8 meter maken, 220 cm hoog voorzien van koekoek ramen over de breedte. Apart op de offerte: verwarming, zowel optie vloerverwarming als gewone verwarming. Graag prijs voor vergunning Uitbouw graag van metselwerk (rode bakstenen). Ik vermoed dat er heipalen nodig zijn, ook voor de kelder. De oplevering graag compleet voor kelder en uitbouw. Het doel van de kelder is een soort recreatie kamer creëren, geen slaapkamer. Wij maken ons zorgen dat als de tuin wordt afgegraven dat de grond van de buren dan zakt, hier zouden we graag naar laten kijken. Graag ook afvoer van oude materialen/ grond.

Kelder onder woonhuis

Ik zou graag meer informatie verkrijgen over de mogelijkheden van het bouwen van een kelder onder onze woning. Betreft een tussenwoning. Bestemming van de kelder onder ander speelkamer en eventueel logeer mogelijkheid. Het moet ongeveer 60 m2 worden. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen. Het moet wel compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, etc. Graag krijg ik enige indicatie van de kosten, zodat ik hier enig inzicht in krijg en weet of dit tot onze mogelijkheden gaat behoren of dat het de zolder verbouwen wordt. Alvast bedankt.

Kelderbouw

We willen een kelder (prefab) maken op de tuinzijde onder een nieuw te bouwen aanbouw. De beoogde maten zijn 424 x 360 x 278 cm buitenmaat. We zijn geïnteresseerd in een offerte met de totale kosten incl. graaf- en grondwerkzaamheden. Er hoeft geen elektra in en geen stucwerk gedaan te worden, er moet wel een fundering in komen. Ik heb een vergunning nodig en die wil ik zelf, of via de aannemer aanvragen.