Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder van beton laten gieten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder van beton laten gieten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder van beton laten gieten

Kelder bouwen voor extra woonruimte

Graag zou ik willen weten wat een prefab beton kelder kost die geschikt is als woonruimte. De situatie is als volgt: De kelder komt deels onder de schuur welke de mogelijkheid heeft om eerst afgebroken te worden en deels in de tuin, de schuur moet er daarna wel weer op komen dus het is ook gelijk een stuk fundering. De afmetingen van de kelder zijn 6 breed en 5 lang. De afmetingen van de schuur 6 breed en 3.50 lang. Graag wil ik een mogelijkheid met daglicht en zonder daglicht offrerend, rekening houdende dat er gaan lichtkoepel of dergelijke op het deel kan dat niet onder de schuur zit.

Nieuwbouw woning voorzien van kelder benaderbaar vanuit huis

Wat zijn de mogelijkheden van het plaatsen van een prefab beton kelder onder/achter/naast ons nieuwbouwhuis? Ons huis is een 2 kap woning. Ik zou graag 20 m² toevoegen aan de woonruimte. Ons huis is 5.60 meter breed en 9.50 meter lang min de erker. Het is fijn als er daglicht binnen kan komen.

Kelder van beton laten gieten

Wat is de prijs voor een gegoten betonkelder per m²? We zouden graag een kelder van 100m² bouwen (2m hoog, 10 lang, 10 breed). Zijn de prijzen inclusief grondwerken, btw,....?

Waterdichte kelder laten plaatsen

Waterdichte beton vloer storten in een kelder. Afmeting is ongeveer 40 m2.

Kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning

Wij zijn voornemens een huis met kelder te gaan bouwen in Eindhoven en hebben inmiddels een schetstekening bij de welstand liggen ter goedkeuring. We zijn nog op zoek naar een aannemer die de kelder zou kunnen maken. We bouwen in eigen beheer en verwachten te kunnen starten op 1 juli Locatie: Eindhoven Noord (Blixembosch) Planning: juli/augustus 2017 Kelder op boorpalen, bronbemaling Achterste deel (6 m. breed) van kelder ligt op erfgrens. Ik heb zelf een lijstje gemaakt met zaken die ik (volgens mij) bij jullie zou kunnen en willen uitbesteden: Uitmeten Bekisting keldervloer Bewapening keldervloer Betonvloer storten Bekisting kelderwanden Bewapening kelderwanden Doorvoeren en lichtdozen Betonwanden storten Bekisting verwijderen Koekoeken: Uitmeten Bekisting Bewapening Beton/storten Isoleren kelder

Onderkelderen van bestaande woning

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave voor het onderkelderen bestaande woning. De kelder zal een woonfunctie hebben. Woning dient nog aangeschaft te worden echter globale prijsopgave nodig ivm prijsonderhandeling en mogelijkheden. Het betreft zo'n 80 m2. Fundering beton/betonnen palen.

Betonrot herstellen

In het kelder plafond zit beton rot. Er zit een plakaat los en het geroeste betonstaal is zichtbaar. Kan er iemand komen kijken om een offerte te maken voor reparatie? De vloer is dragend voor onder andere de trap. De gehele vloer is ongeveer 3 x 1.6 meter groot en de schade is ongeveer 1 x 0.5 meter groot.

Kelder onder het huis maken

Wij willen graag een kelder onder ons huis voor meer ruimte. 9 x 6 meter. Fundering beton en hijpalen. Grond water staat hoog.

Beton in een kelder storten

Ik wil graag een globale offerte van het storten van beton in een kelder (17 m2). We willen de kelder graag vochtvrij hebben, op de ondervloer ligt nu aarde. Er heeft ooit een houten vloer in gezeten.

Kelder aanpassen en klein timmerwerk

Ik heb onder de trap een kleine kelder, waar een vochtprobleem is. De muren zijn onlangs behandeld, maar het vocht kruipt toch weer omhoog. Ik overweeg nu om de keldervloer te laten ophogen en indien mogelijk vochtvrij te laten maken. Mijn buren hadden hetzelfde probleem en hebben er beton in laten storten. Hun vochtprobleem is nu opgelost. Ik denk zelf aan het maken van een houten vloer op dezelfde hoogte als de vloer in de gang. Ook wil ik in de kelderkast die zo ontstaat dan enkele planken laten plaatsen. Verder ontbreekt in de gang een deurtje voor de meterkast. Ik heb hiervoor al een plank en een pianoscharnier liggen. Verder heb ik hier en daar wat kleine ontbrekende plinten die geplaatst moeten worden. Ook hiervoor heb ik nog materiaal liggen. Ik maak graag een afspraak zodat de situatie hier even kan worden besproken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.