Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder van beton laten gieten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder van beton laten gieten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder van beton laten gieten

Betonrot in een kelderplafond repareren

Wij hebben een voorlopig koopcontract getekend voor een jaren '30 woning en hebben bij de aankoop ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarbij bleek dat er in de kelder van ongeveer 2 x 2 meter in het betonnen plafond roestige lijnen zichtbaar zijn. Het beton lijkt wel wat bobbelig, maar er zijn nog niet echt stukken beton losgekomen. Ik zou graag een indicatie krijgen wat de kosten voor reparatie kunnen worden. Er is stahoogte in die kelder. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.

Kelder maken onder huis

Wij zouden graag ons huis onder kelderen. Er is nu een kruipruimte, die moet eerst verder uitgegraven worden. Kunt u mij een indicatie van de prijs geven voor zowel een prefab als beton kelder? De kelder is 6 meter breed en 8 meter lang. De hoogte nu is 80 cm en moet 220 cm worden. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Kelder onder begane grond maken

Wij willen onder de garage een kelder hij is 8 bij 6 meter wat gaat dat kosten. Het gaat alleen om de bekisting en het storten van het beton. Een prefab kelder is te groot

Kelder uitgraven en beton gieten

Ik zou graag mijn kelder uit willen laten graven en een nieuwe betonnen vloer in willen laten gieten. Dat noemen jullie in jullie verhaal. Mij is alleen niet geheel duidelijk of jullie dat ook doen.

Sloopwoning uit 1901 slopen

Graag willen wij een prijsopgave voor de totale sloop. Er is asbest in de top van de voorgevel van het voorhuis, minder dan 35 m2. Type zolder (hout of beton), Er is in het voorhuis een houten zolder aanwezig. De schuur is open en heeft een vernieuwd pannendak uit 2003. Andere materialen: gipsplaat en isolatie. Dakpannen dak. Isolatie: op de begaande grond is er een voorzetwand geplaatst in de woonkamer en in de schuur is er ter hoogte van de slaapkamer isolatie aangebracht tegen de buitenmuur. De constructie van de te slopen woning: hout. In totaal zijn er 17 kozijnen. De woning heeft in de schuur een dak met nieuwe balken en platen aangebracht omstreeks 2002. Inclusief de dakpannen. Deze zijn zeker her te gebruiken. Hoeveelheid staal of metaal in de te slopen woning: geen. De fundering: er is op zand gebouwd. Is er een kelder. Moet het terrein nog geëgaliseerd worden. Er zit een mini kelder van 3 x 1 meter met een diepte van 1.40 meter. En er is een ronder waterput aanwezig met een diepte van 2 meter. Die moeten er ook uit. De te slopen woning is bereikbaar voor diepladers en vrachtwagens. De woning zal leeg worden opgeleverd. Hopelijk heeft u zo een beeld van het te slopen object. Voor 15 maart 2018 uitvoeren.

Kelderbouw bij de woning

Wij zouden graag willen weten wat er mogelijk is en de prijzen van een kelder bouw bij ons huis in Dordrecht. Wij hebben een afwijkend huis in L formaat, mogelijk dat een kelder alleen aan een kant komt, of beide, het hangt af van de mogelijkheden/prijzen. Een deel van de kelder is al 160 cm hoog, deels is 110 hoog en deels 60/80 cms hoog. De vloer oppervlakte van de verdieping is 60 m2 maar door de constructie van het huis weet ik niet wat de beste optie voor ons is. Het huis heeft een fundering van beton op zand zichtbaar in de kelder.

Kelder bouwen voor extra woonruimte

Graag zou ik willen weten wat een prefab beton kelder kost die geschikt is als woonruimte. De situatie is als volgt: De kelder komt deels onder de schuur welke de mogelijkheid heeft om eerst afgebroken te worden en deels in de tuin, de schuur moet er daarna wel weer op komen dus het is ook gelijk een stuk fundering. De afmetingen van de kelder zijn 6 breed en 5 lang. De afmetingen van de schuur 6 breed en 3.50 lang. Graag wil ik een mogelijkheid met daglicht en zonder daglicht offrerend, rekening houdende dat er gaan lichtkoepel of dergelijke op het deel kan dat niet onder de schuur zit.

Nieuwbouw woning voorzien van kelder benaderbaar vanuit huis

Wat zijn de mogelijkheden van het plaatsen van een prefab beton kelder onder/achter/naast ons nieuwbouwhuis? Ons huis is een 2 kap woning. Ik zou graag 20 m² toevoegen aan de woonruimte. Ons huis is 5.60 meter breed en 9.50 meter lang min de erker. Het is fijn als er daglicht binnen kan komen.

Kelder van beton laten gieten

Wat is de prijs voor een gegoten betonkelder per m²? We zouden graag een kelder van 100m² bouwen (2m hoog, 10 lang, 10 breed). Zijn de prijzen inclusief grondwerken, btw,....?

Waterdichte kelder laten plaatsen

Waterdichte beton vloer storten in een kelder. Afmeting is ongeveer 40 m2.