Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder van beton laten gieten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder van beton laten gieten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder van beton laten gieten

Sloopwoning uit 1901 slopen

Graag willen wij een prijsopgave voor de totale sloop. Er is asbest in de top van de voorgevel van het voorhuis, minder dan 35 m2. Type zolder (hout of beton), Er is in het voorhuis een houten zolder aanwezig. De schuur is open en heeft een vernieuwd pannendak uit 2003. Andere materialen: gipsplaat en isolatie. Dakpannen dak. Isolatie: op de begaande grond is er een voorzetwand geplaatst in de woonkamer en in de schuur is er ter hoogte van de slaapkamer isolatie aangebracht tegen de buitenmuur. De constructie van de te slopen woning: hout. In totaal zijn er 17 kozijnen. De woning heeft in de schuur een dak met nieuwe balken en platen aangebracht omstreeks 2002. Inclusief de dakpannen. Deze zijn zeker her te gebruiken. Hoeveelheid staal of metaal in de te slopen woning: geen. De fundering: er is op zand gebouwd. Is er een kelder. Moet het terrein nog geëgaliseerd worden. Er zit een mini kelder van 3 x 1 meter met een diepte van 1.40 meter. En er is een ronder waterput aanwezig met een diepte van 2 meter. Die moeten er ook uit. De te slopen woning is bereikbaar voor diepladers en vrachtwagens. De woning zal leeg worden opgeleverd. Hopelijk heeft u zo een beeld van het te slopen object. Voor 15 maart 2018 uitvoeren.

Kelderbouw bij de woning

Wij zouden graag willen weten wat er mogelijk is en de prijzen van een kelder bouw bij ons huis in Dordrecht. Wij hebben een afwijkend huis in L formaat, mogelijk dat een kelder alleen aan een kant komt, of beide, het hangt af van de mogelijkheden/prijzen. Een deel van de kelder is al 160 cm hoog, deels is 110 hoog en deels 60/80 cms hoog. De vloer oppervlakte van de verdieping is 60 m2 maar door de constructie van het huis weet ik niet wat de beste optie voor ons is. Het huis heeft een fundering van beton op zand zichtbaar in de kelder.

Kelder bouwen voor extra woonruimte

Graag zou ik willen weten wat een prefab beton kelder kost die geschikt is als woonruimte. De situatie is als volgt: De kelder komt deels onder de schuur welke de mogelijkheid heeft om eerst afgebroken te worden en deels in de tuin, de schuur moet er daarna wel weer op komen dus het is ook gelijk een stuk fundering. De afmetingen van de kelder zijn 6 breed en 5 lang. De afmetingen van de schuur 6 breed en 3.50 lang. Graag wil ik een mogelijkheid met daglicht en zonder daglicht offrerend, rekening houdende dat er gaan lichtkoepel of dergelijke op het deel kan dat niet onder de schuur zit.

Nieuwbouw woning voorzien van kelder benaderbaar vanuit huis

Wat zijn de mogelijkheden van het plaatsen van een prefab beton kelder onder/achter/naast ons nieuwbouwhuis? Ons huis is een 2 kap woning. Ik zou graag 20 m² toevoegen aan de woonruimte. Ons huis is 5.60 meter breed en 9.50 meter lang min de erker. Het is fijn als er daglicht binnen kan komen.

Kelder van beton laten gieten

Wat is de prijs voor een gegoten betonkelder per m²? We zouden graag een kelder van 100m² bouwen (2m hoog, 10 lang, 10 breed). Zijn de prijzen inclusief grondwerken, btw,....?

Waterdichte kelder laten plaatsen

Waterdichte beton vloer storten in een kelder. Afmeting is ongeveer 40 m2.

Kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning

Wij zijn voornemens een huis met kelder te gaan bouwen in Eindhoven en hebben inmiddels een schetstekening bij de welstand liggen ter goedkeuring. We zijn nog op zoek naar een aannemer die de kelder zou kunnen maken. We bouwen in eigen beheer en verwachten te kunnen starten op 1 juli Locatie: Eindhoven Noord (Blixembosch) Planning: juli/augustus 2017 Kelder op boorpalen, bronbemaling Achterste deel (6 m. breed) van kelder ligt op erfgrens. Ik heb zelf een lijstje gemaakt met zaken die ik (volgens mij) bij jullie zou kunnen en willen uitbesteden: Uitmeten Bekisting keldervloer Bewapening keldervloer Betonvloer storten Bekisting kelderwanden Bewapening kelderwanden Doorvoeren en lichtdozen Betonwanden storten Bekisting verwijderen Koekoeken: Uitmeten Bekisting Bewapening Beton/storten Isoleren kelder

Onderkelderen van bestaande woning

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave voor het onderkelderen bestaande woning. De kelder zal een woonfunctie hebben. Woning dient nog aangeschaft te worden echter globale prijsopgave nodig ivm prijsonderhandeling en mogelijkheden. Het betreft zo'n 80 m2. Fundering beton/betonnen palen.

Betonrot herstellen

In het kelder plafond zit beton rot. Er zit een plakaat los en het geroeste betonstaal is zichtbaar. Kan er iemand komen kijken om een offerte te maken voor reparatie? De vloer is dragend voor onder andere de trap. De gehele vloer is ongeveer 3 x 1.6 meter groot en de schade is ongeveer 1 x 0.5 meter groot.

Kelder onder het huis maken

Wij willen graag een kelder onder ons huis voor meer ruimte. 9 x 6 meter. Fundering beton en hijpalen. Grond water staat hoog.