Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder voor auto's maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder voor auto's maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder voor auto's maken

Kelder plaatsen onder de oprit

Ik wil graag een kelder plaatsen onder de oprit. Oprit is ongeveer 9 meter breed en 9 meter lang, er komen 2 auto's misschien 3 auto's op te staan in de toekomst, kan dit met het gewicht? Zou er ook graag een sta hoogte in willen. Eventueel prijs opgave met trap vanuit de woning binnenuit. Klant is nog in een oriënterende fase. Er zijn nog geen tekeningen, eventueel ook door de aannemer te verzorgen. Graag advies wat mogelijk is.

Kelder onder het huis laten bouwen

We willen graag extra ruimte onder de woning. We hebben al een 6 x 3 m. kelder maar willen een grotere of een 2e kelder. Eventueel met mogelijkheid tot inrijden van een auto/of alleen middels een keldertrap te bereiken, Een en ander hangt af van de mogelijkheden. Een prefab zal niet meer gaan, daar het huis er al staat.

Kelder voor meerdere auto's maken

Wat zou het ongeveer kosten om een kelder (garage) waar ongeveer 5 auto's kunnen staan te bouwen, er staat op dit moment nog geen woning op de kavel

Inschatting prijs prefab kelder

Ik ga binnenkort een nieuwe schuur laten plaatsen. De maten van deze schuur zijn 5,5 x 13 meter. Ik ben erg benieuwd of hier een kelder onder kan, het liefst over de gehele grootte. Een deel van de bouw wordt zelfs 7 meter, dus als de kelder 7 x 13 meter kan zijn is dat helemaal mooi. Ik ben benieuwd naar de prijs van een kelder, 2,5 meter hoog, 7 x 13 meter, of bij kleiner graag specificeren, en met bovenplaat waar 3 auto's op kunnen staan. De afwerking van de kelder zal ik zelf verzorgen.

Kelder in de tuin maken

Graag ontvang ik een offerte voor een kelder in de zijtuin. De kelder zal 7.5 bij 18 meter moeten gaan worden. De ruimte zal gebruik worden als parkeerplaatsen voor de auto's. Er dient een schaarlift geplaatst te worden en verlichting. Verder mag het een betonnen geheel worden.

Fundering voor een overkapping maken

We willen achter in de tuin een overkapping maken. Hiervoor is een fundering nodig. Kun u mij een indicatie geven wat een fundering kost? De afmetingen is 5.80 x 4 meter. Op de overkapping moet bitumen komen of zonnepanelen. Mogelijk kunt u dit ook verzorgen? We overwegen ook een kelder. Aan de voorkant moet ook een nieuw terras komen. Ook zal de gehele tuin opnieuw aangelegd moeten worden. De achtertuin is bereikbaar via een pad, daar kan geen auto komen.

Kelder onder een tuin bouwen

We willen een parkeerkelder in/onder de tuin. Deze zal gebruikt worden als opslag voor auto's. We denken aan een kelder van 10 x 20 meter en minimaal 2,50 meter stahoogte. Met een autolift. De werkplek is goed bereikbaar vanaf de weg.

Prefab kelder bij de woning plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een prefab kelder, hetzij onder een uitbouw of waar normaliter de auto geparkeerd staat. Dan heb ik het over ongeveer 15 m2. Het zal worden gebruikt als kantoorruimte. Ik hoor graag van u.

Kelder en hal laten bouwen

Wij willen een kelder van 40 m2 laten bouwen. Daarop willen wij een hal laten bouwen die dienst zal doen voor het stallen van 4 tot maximaal 6 paarden, een zadelkamer en garage voor 2 auto’s en wat opslag. Totaal denken wij aan een hal van maximaal 10 x 15 meter en max 5 meter hoog. In de hal willen wij aan de ene kant twee garage deuren en aan de andere kan een schuifdeur voor de paarden. Eventueel willen wij wat ramen voor de lichtinval en nog een extra entree deur aan de zijkant. Wij zijn overal nog redelijk flexibel in, dus heb je andere ideeën of mogelijkheden waardoor de maten ietwat afwijken, geen probleem. Wij kunnen de hal echter niet groter maken ivm beperkt aantal bouwgrond waar wij in de toekomst ook nog gebruik van willen maken. Een vergunning voor de kelder is nodig, voor de hal niet. Ik ben opzoek naar iemand die dit volledige traject voor mij uit handen kan nemen. Ik wil dit project uiterlijk maart/april 2016 volledig uitgevoerd hebben. Ik ben flexibel in voorfinanciering, meedenken etc.

Woning is plusminus 1050 m3 exclusief ...

Woning is plusminus 1050 m3 exclusief een kelder van 60 m2. De woning moet voorzien worden van houten kozijnen. Op de begane grond en in de badkamer boven willen we vloerverwarming. Naast de woning moet een losse garage voor 2 auto's gebouwd worden.