Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder voor auto's maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder voor auto's maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder voor auto's maken

Kelder maken onder huis

Wij zouden graag ons huis onder kelderen. Er is nu een kruipruimte, die moet eerst verder uitgegraven worden. Kunt u mij een indicatie van de prijs geven voor zowel een prefab als beton kelder? De kelder is 6 meter breed en 8 meter lang. De hoogte nu is 80 cm en moet 220 cm worden. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Prefab kelder in tuin plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een prefab kelder in mijn tuin. Ik weet niet wat de maximale breedte maten zijn. Als het kan zou de kelder iets van 12 bij 12 moeten zijn. Er moet ook een inrit bij voor auto's. En een trap vanuit bestaande garage om de kelder in te komen (tenzij u een ander idee heeft om in de kelder te komen).

Kelder onder de tuin maken

Wij hebben een nieuwbouw woning waarbij de tuin aan de voorzijde van de kavel is. In de tuin willen wij graag een kelder van 6 bij 6 meter laten plaatsen waar 2 auto's boven op komen te staan. Er is al toestemming van de gemeente voor het plaatsen van de kelder. Er zal water en elektra moeten worden doorgetrokken en daglicht mogelijkheden gerealiseerd. De kelder zal gebruikt worden als extra werkt/ leef en slaapruimte

Kelder onder de garage laten bouwen

Ik wil een prefab kelder laten bouwen onder een nieuw te bouwen garage. In de garage willen wij voorkeur een auto in plaatsen. De afmetingen van de kelder zal 5 bij 12 meter moeten worden en mag casco op geleverd worden. Wij zijn nog in een oriënteerde fase dus ontvangen graag advies en prijzen.

Afzinkkelder plaatsen in de tuin

Ik heb een woning uit 2004. En ik zou graag een kelder willen hebben. Ik dacht dat een afzinkkelder in de tuin het gemakkelijkste is. Mijn tuin is 6,5 bij 5. Ik wil een maximale kelder in de tuin. Of deels onder het huis. De tuin is goed bereikbaar via een achterom, ook met een auto. Alleen moeten er wat hekjes verwijderd worden. Kunt u een indicatie van kosten geven voor verschillende maten kelders?

Kelder plaatsen onder de oprit

Ik wil graag een kelder plaatsen onder de oprit. Oprit is ongeveer 9 meter breed en 9 meter lang, er komen 2 auto's misschien 3 auto's op te staan in de toekomst, kan dit met het gewicht? Zou er ook graag een sta hoogte in willen. Eventueel prijs opgave met trap vanuit de woning binnenuit. Klant is nog in een oriënterende fase. Er zijn nog geen tekeningen, eventueel ook door de aannemer te verzorgen. Graag advies wat mogelijk is.

Kelder onder het huis laten bouwen

We willen graag extra ruimte onder de woning. We hebben al een 6 x 3 m. kelder maar willen een grotere of een 2e kelder. Eventueel met mogelijkheid tot inrijden van een auto/of alleen middels een keldertrap te bereiken, Een en ander hangt af van de mogelijkheden. Een prefab zal niet meer gaan, daar het huis er al staat.

Kelder voor meerdere auto's maken

Wat zou het ongeveer kosten om een kelder (garage) waar ongeveer 5 auto's kunnen staan te bouwen, er staat op dit moment nog geen woning op de kavel

Inschatting prijs prefab kelder

Ik ga binnenkort een nieuwe schuur laten plaatsen. De maten van deze schuur zijn 5,5 x 13 meter. Ik ben erg benieuwd of hier een kelder onder kan, het liefst over de gehele grootte. Een deel van de bouw wordt zelfs 7 meter, dus als de kelder 7 x 13 meter kan zijn is dat helemaal mooi. Ik ben benieuwd naar de prijs van een kelder, 2,5 meter hoog, 7 x 13 meter, of bij kleiner graag specificeren, en met bovenplaat waar 3 auto's op kunnen staan. De afwerking van de kelder zal ik zelf verzorgen.

Kelder in de tuin maken

Graag ontvang ik een offerte voor een kelder in de zijtuin. De kelder zal 7.5 bij 18 meter moeten gaan worden. De ruimte zal gebruik worden als parkeerplaatsen voor de auto's. Er dient een schaarlift geplaatst te worden en verlichting. Verder mag het een betonnen geheel worden.