Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder in achtertuin vrijstaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder in achtertuin vrijstaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder in achtertuin vrijstaande woning

Tuin onderkelderen

Ik ben aan het oriënteren wil graag een prijs weten om een (casco) kelder te maken in mijn achtertuin maten zijn 11 x 7 meter. Waar kan ik uit kiezen? Tuin is nog niet betegeld. Het is een nieuwbouw woning. Ik hoor het graag.

Een kelder in een tuin realiseren

Ik zoek een specialist die in mijn achtertuin een prefab (bij voorkeur) kelder kan realiseren. Dit zou ik ongeveer 580 bij 400 cm groot willen hebben. De tuin is bereikbaar per achterom.

Kelder bouwen in de achtertuin

Wij willen graag een kelder in de achtertuin laten plaatsen. Er zijn heipalen aanwezig. Voor een slaapkamer. Ongeveer 15 m2. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra en stucwerk. Graag een offerte.

Kelderrenovatie en prefab kelder plaatsen

Ik wil zelf van de kruipruimte een kelder maken (27 m2) en deze doortrekken met de bestaande kelder (45 m2). Voor de kelder in de kruipruimte moet de vloer gestort worden. Ik heb twee mogelijkheden: of de vloer van de bestaande kelder kan ook gesloopt worden en dat de vloer in zijn geheel wordt gerealiseerd. Of: de vloer wordt alleen gemaakt worden de nieuwe kelder. Muur doorbreken en puin afvoeren doe ik zelf. Ik heb opstaande plinten van 30 cm, dit moet ook in de nieuwe kelder. Ook moet het verankerd worden in de draagmuur. Er moet ruimte zijn voor een put om water omhoog te pompen. Vergunning is niet nodig. Rond april wil ik hier graag mee beginnen. Voor een later project wil ik ook graag een prefab kelder in de achtertuin laten plaatsen van 4 x 6 meter. Vergunning heb ik al. Voor de fundering heb ik 4 palen nodig. Het gat kan ik laten graven. Het gaat dan om het plaatsen van de bak, deze wil ik vooraf waterdicht hebben en met alle leidingen erin. Elektra graag wel vermelden. Het wordt een soort kantoor ruimte. Casco oplevering. De kelder komt deels in het grondwater. Isolatie en stucwerk is ook niet nodig. Dit project heeft minder haast.

Kelder in tuin

Ik wil een werkruimte creëren in de achtertuin waar het huis nu niet genoeg ruimte bied. Afmetingen zal ongeveer 10 x 4 meter moeten worden. Vergunning wordt zelf aangevraagd.

Een kelder in een achtertuin realiseren

Ik zoek een aannemer die een kelder van 5 bij 12 meter kan realiseren in mijn achtertuin. De kelder moet bereikbaar zijn vanuit de garage die ik vervolgens zelf op de kelder ontwikkel. De kelder moet dus bestendig zijn voor een bovenverdieping. Eventueel moet er dus gebruik van heipalen gemaakt worden. De achtertuin is goed bereikbaar via een oprit.

Prefab kelder in de achtertuin

Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden en kosten voor een prefab kelder in mijn achtertuin, de complete verzorging hiervan. Nadat ik weet of het kan en wat de kosten ongeveer zijn kan ik de vergunning aanvragen. Het zou gaan om o ongeveer 3.5 x 6.5 meter qua oppervlakte (2.6 meter hoog) of een standaard maat wat in de buurt komt. De kelder moet bewoonbaar zijn, dus geïsoleerd. Er moet ook een bewoonbaar tuinhuis boven op komen, deze zal qua oppervlakte ongeveer 3,5 x 5 kunnen zijn. In eerste instantie gaat het om de kelder met trap ingang, verder casco af en waterdicht.

Aanvraag kelderbouw Amsterdam Oost

Wij willen ons appartement in Amsterdam-Oost (Tweede Oosterparkstraat 69a) uit 1982 graag verbouwen. Wij wonen op de begane grond en hebben een achtertuin van +/- 4 bij 6,3 meter. Er is een kruipruimte van ongeveer 1-1,5 m hoog onder het gehele huis door. Wij willen graag onze tuin laten onderkelderen en eventueel ook (een gedeelte) onder de woning. In principe hebben we drie sporen: een nul-variant waarbij het huis is zoals we het graag willen hebben, een minder invasieve minvariant die we eventueel willen overwegen als dat qua kosten heel erg veel scheelt en de nul-variant niet haalbaar is en de plusvariant voor het geval dat dit makkelijk binnen het budget past. Zie de bijgevoegde plattegronden en de omschrijving hieronder. De drie varianten van de verbouwing. In alle varianten- kelderbouw met horizontale dakramen (dus op de grond in de tuin) - kleine uitbouw van ongeveer 1-1,5 m: uitbouw met aan de voorkant grote ramen en schuifpui, zijkanten van hout/groen/iets wat wegvalt in het groen van de tuin- keuken een stukje opschuiven naar de straatzijde van het huis (dezelfde keuken)- badkamer en wc opschuiven naar straatzijde van het huis (nieuwe badkamer en wc)- 2x slaapkamer boven aan straatzijde - hiervoor moeten de muren worden verplaatst- aangezien je de plattegrond aanpast is het goed te weten dat we vloerverwarming hebben - uiteraard moet er beneden ook (vloer)verwarming komen- kozijnen aan de voorkant vervangen voor betere kozijnen met kiepramen, wel kozijnen precies op dezelfde plek- voordeur (gang naar woning) incl. kozijn vervangen voor stompe en gecertificeerde brand- en inbraakveilige deur Minvariant- hier maak je de uitbouw alleen in de tuin (4 bij 6 m) en niet onder het huis. - 2x slaapkamer beneden- de trap naar de kelder maak je in de uitbouw, zodat je niet in de huidige constructie van de woning zit Nulvariant- de uitbouw loopt een stukje onder het huis door (in deze tekening 3,5 meter)- 2x slaapkamer- 1x badkamer met wc beneden

Bouw van garage en poolhouse in achtertuin met onderkeldering

Graag zouden we een richtprijs hebben voor het realiseren van een kelder met daarboven een garage en poolhouse. De maximale afmeting dat deze kan/mag hebben is 11 meter op 7 meter. Volgens de gemeente hoeft hiervoor geen vergunning te worden afgegeven. Bouwtekeningen moeten nog worden gemaakt. Graag bespreek ik alle wensen en mogelijkheden op locatie met de juiste vakman.

Kelder in tuin realiseren

Ik wil graag een geluidsstudio ruimte onder de grond in de achtertuin. Afmetingen van ongeveer 4 bij 4 m. Er is denk ik geen vergunning nodig. Wij hebben aarde. Graag zouden wij een prefab kelder willen hebben en een gat in de grond. De oplevering graag casco. Graag een offerte inclusief elektra en een offerte exclusief elektra. De grond afvoeren ook graag apart benoemen.

Partners

Partners van Casius