Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder in achtertuin plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder in achtertuin plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder in achtertuin plaatsen

Kelder met studio laten bouwen

Graag zouden wij een kelder willen laten bouwen in onze a.s. achtertuin. In augustus verhuizen wij . De wens is om een muziekstudio te bouwen van ongeveer 400 bij 500, binnenmaat, met een hoogte van minimaal 250. De ingang zou eventueel onder onze garage kunnen komen als de kelder hier deels ondergelegd zou kunnen worden.

Kelder in achtertuin plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van een (prefab)kelder in onze achtertuin. Het betreft een bestaande woning en de bereikbaarheid is niet optimaal. We zouden graag een kelder willen van ongeveer 5 bij 10. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden en zou u een prijsindicatie kunnen geven?

Kelder bouwen in de tuin

Ik wil een kelder onder de achtertuin. Tuin is ongeveer 7 bij 7 meter. Het huis is gebouwd op zandgrond aan de kust. Het afbreken van een deel uitbouw (2,5 bij 3 meter) is dan noodzakelijk. De ruimte zou gebruikt worden als muziekstudio. Graag een offerte hiervoor.

Kelder in de achtertuin

Wij willen graag een kelder (maximaal 4.50 x 6.80 x 2.50) in onze tuin laten plaatsen. Nadeel, de tuin is via de achter zijde niet bereikbaar dus alles moet over het dak. graag in overleg wat de mogelijkheden zijn.

Kelder onder een tussenwoning bouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1954 en krijgen daarvan op 25 juli de sleutel. Wij willen graag een kelder onder onze nieuwe woning laten maken en zijn benieuwd hoeveel dit ongeveer gaat kosten en wat er bij komt kijken. Ons idee is om de kelder gedeeltelijk onder onze woning en gedeeltelijk onder de achtertuin te leggen. Op het tuingedeelte willen we dan deels een uitbouw en deels een vlonder leggen.We willen ook daglichttoetreding in de kelder. Ik heb de volgende informatie voor u: - de woning staat op houten palen en is tussen de zijmuren 4.77 meter breed - de woning wordt geheel gerenoveerd, de vloer kan dus open. - er is sprake van grondwater tot boven de vloer van de kelder - de muren lopen niet diep de grond in (niet tot aan het niveau van de keldervloer). - we willen een kelder, 5.8 meter onder het huis en 4 meter in de tuin, en met een maximale breedte die mogelijk is - Plafondhoogte zou ongeveer 2.40 meter kunnen worden Deze maten kunnen we aanpassen als dat slimmere of meer voordelige oplossingen oplevert. De kosten zijn voor ons van belang, we kijken daarom graag met u naar een slimme (economische) oplossing. We hebben een globale schets die we kunnen mailen. We horen graag van u welke mogelijkheden u ons kan bieden.

Prefab kelder bouwen achter een eengezinswoning

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor een prefab kelder van 5 x 5 meter in de achtertuin van onze eengezinswoning. We zitten hier op kleigrond. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsindicatie. Ik wil deze klus in het najaar laten uitvoeren.

Kelder maken in de achtertuin

Ik ben voornemens een kelder te plaatsen onder de achtertuin. De bedoeling van de kelder is 1 grote ruimte om meerdere dingen te kunnen doen. Ik wil er een fitness apparaat neerzetten, een aantal spel spullen, darten, tafelvoetbal, game/ bioscoop hoek en als het kan een sauna met douche en verkleedhokje. Ik wil er ook een bed neerzetten om te kunnen slapen. Dus met die gedachte wil ik een kelder plaatsen. Mijn achtertuin is 12 meter diep en 7 meter breed Ik zat zelf aan een oppervlak voor de kelder te denken van ongeveer 6 meter breed en 10 meter diep. Ben benieuwd naar de kosten en eventuele andere adviezen.

Prefab kelder in de tuin maken

Prefab kelder van ongeveer 20 m2 in de achtertuin, geen onderheien nodig b.v. 3. 6mx 6 m

Betonnen kelder in de achtertuin aanbrengen

Graag zou ik een kelder in een duintuin laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar en er is geen grondwater aanwezig. De ruimte zal ongeveer 20 m2 groot moeten worden. De kelder mag casco opgeleverd worden.

Kelder in de tuin maken

We willen een kelder los in tuin. Het kan zowel in de voortuin (onder de oprit) als in de achtertuin. Zit hier verschil in qua kosten? De maten: L 800 x B 340 x 250 hoogte. Het mag ook iets kleiner als dit bijvoorbeeld nog net in een voordeliger prefab model past. Medio of eind september uitvoeren.