Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder aanleggen achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder aanleggen achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder aanleggen achtertuin

Kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn bestaande kruipruimte met totaaloppervlak ca. 65 m² gedeeltelijk kan uitdiepen. Het uit te graven gedeelte betreft ongeveer 35 m². Vervolgens voorbereiden voor latere aanleg van een multimedia ruimte.

Kelder aanleggen achtertuin

Ik zou graag een richtprijs/globale offerte willen ontvangen voor een tweetal kelder opties voor in de achtertuin. We hebben reeds een souterrain voor onze slaapkamer, grenzend aan de achtertuin. Helaas kan ik de tekeningen die ik in pdf heb niet toevoegen hieraan. Het gaat om de volgende afmetingen: Optie 1: 4 x 6,5 meter Optie 2: 4,3 x 3,8 & 1 x 2,7 meter

Kelder onder voortuin/keuken

We zouden graag willen weten of het aanleggen van een kelder van ongeveer 3,5 bij 5 meter mogelijk is onder onze voortuin/ keuken en zo ja wat de kosten zijn. Bijgevoegd een afbeelding van de voortuin. Er zit een kruipruimte onder het huis. In de kelder zou dan een zwemspa komen van 2,5 bij 4 meter. Graag horen we van u.

Nieuwbouw kelder en fundering voor passiefbouw

Het gaat om een nieuwbouw kelder en fundering voor passiefbouw te Rosmalen. - Kelder isolatieschild op van MISAPOR en FOAMGLAS - Kelder gedeelte 6 x 9 meter, diepte / hoogte conform bouwnorm bij normaal gebruik - Kelder gedeelte heeft 2 dragende binnenmuren - Fundering isolatieschild op van MISAPOR en FOAMGLAS - Fundering gedeelte : zij bijlage - Opnemen doorvoer leidingen - Aardlus aanleggen - Kavel is goed toegankelijk - Eventueel grondwerkzaamheden, inclusief versteviging ivm nabijheid garage - Eventueel meteen storten/plaatsen van de trap - Eventueel externe expertise voor FOAMGLAS te regelen of in samenwerking.

Aanleggen van een kelder

Kelder informatie over kosten en duur van het aanleggen.

Uitbouw met kelder bouwen

Binnenkort komt onze beneden etage vrij. Daar willen we een uitbouw aan laten maken. Verder zouden we graag de mogelijkheden bespreken van het aanleggen van een bewoonbare kelder eronder. De etage is 55 m2 groot, plus uitbouw 70 m2. Onder de tuin is natuurlijk ook een optie. Een prefab kelder is niet geschikt voor vervanging van de fundering dus ik weet niet wat voor type uitbouw en kelder ik wil. Dat wil ik graag overleggen.

Kelder maken onder bestaande woningen of tuinen

Ik wil samen met mijn buren een kelder laten aanleggen onder onze bestaande woningen of tuinen. Vrij nieuwe bouw: uit 2001. Een kelder van 4 x 10 of 5 x 10 meter. De sonderingstekeningen en de plattegrond van onze beide huizen zou ik u willen toesturen. Deze heb ik in PDF formaat en kunnen daarom niet bijgesloten worden in dit reactieformulier. Graag nader contact via de mail, zodat ik de tekeningen kan sturen. Dan hoor ik graag van u of een kelder mogelijk is en wat het ongeveer zou kosten.

Kelder aanleggen onder de woning

Er is al een onderbouwing van 1.60 meter diep en er moet nog een meter dieper fundament onder komen en dan de vloer storten. De oppervlakte van de kelder is 20 x 6 meter.

Prefab kelder onder garage

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die kan helpen bij het aanleggen van een kelder. De oppervlakte zal ongeveer 5 bij 3 meter moeten worden. Er zal een gedeelte onder de garage komen en vanuit hier zal er ook een trap naar beneden gemaakt moeten worden. Verder mag de kelder casco opgeleverd worden.

Oprit maken naar een bestaande kelder

We willen een oprit maken naar de bestaande kelder in ons huis. Vroeger heeft hier een garage gezeten. Deze garagedeur is vervangen door een muur en de oprit is met zand gedicht. Graag willen wij nu opnieuw een 'looppad' van 8 meter lang en ongeveer 1.40 meter breed laten aanleggen naar de kelder. Wij willen hier een motor of fiets over kunnen vervoeren. U mag een aparte offerte opmaken voor het aanbrengen van een reguliere deur in de muur van de kelder, omdat wij dit eventueel ook willen uitbesteden. Wat zijn hier ongeveer de kosten van?

Partners

Partners van Casius