Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een kelder aanleggen onder een onder een kap woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een kelder aanleggen onder een onder een kap woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een kelder aanleggen onder een onder een kap woning

Een kelder aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een kelder in mijn achtertuin. Dit dient ongeveer 800 bij 360 cm groot te worden. Hier is al een omgevingsvergunning voor aanwezig. De achtertuin is zeer goed bereikbaar via een oprit van 350 cm breedte.

Een kelder in de tuin aanleggen

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een kelder in onze achtertuin. Dit dient ongeveer 50 meter van de woning geplaatst te worden en is redelijk bereikbaar. Op de kelder komt later een blokhut te staan. De kelder dient 700 bij 700 cm groot te worden en dient in een zandgrond geplaatst/gestort te worden. De kelder bevindt zich uiteindelijk ruim boven het grondwater.

Een kelder aanleggen onder een twee-onder-een-kap-woning

Ik zoek een specialist om een kelder te realiseren. De ruimte zal gaan dienen als woonruimte. Het idee is een betonnen kelderbak aan te leggen vanaf de voorgevel tot onder achtertuin ongeveer LxBxH 17x6x3 meter met de benodigde voorzieningen isolatie, aan/afvoer water(pompput) elektra, een ingang/entree aan de voorkant (wolfskuil) en een doorgang van binnenuit. Daarbij ook meerdere punten voor daglichttoetreding (koekoek). Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. Graag ontvang ik van u vrijblijvend een offerte als u bovenstaand idee zou kunnen realiseren.

Een grote kelder in een tuin aanleggen

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een kelder van 40-45m2 in de tuin. Bovenop de kelder komt een praktijkruimte in (licht) houtskeletbouw. Grond is klei. Realisatie tussen 2-6 maanden. Graag een prijsindicatie globaal voor de kelder. Ik ga mij bezig houden met het realiseren van bouwtekeningen en vergunningen.

Uitbouw voorzijde

Het gaat om de voorzijde van een tussenwoning waar ik 31-08-2020 de sleutels van krijg. Ivm het plaatsen van een nieuwe keuken die naar de voorkant gaat, moet er op de BG aan de voorzijde van de huidige woonkamer een uitbouw komen van 3,20 meter breed en 1,50 meter diep met een borstwering van 1,00 meter ivm het aanrecht. Tevens de noodzakelijke voorbereidingen aanleggen zoals watertoevoer, afvoer en elektra wat van dichtbij uit de kelder gehaald kan worden. De vergunning is nog niet aangevraagd. Graag iemand die na 31-08-2020 meteen kan beginnen.

Kelder verdiepen en koekoek en trap aanleggen

Van een woning uit 1963 in Nijmegen willen we de bestaande kelder (circa 46 m2.) verdiepen van nu 1,80 meter hoogte naar 2,50 meter hoogte. Ook moet er een vaste trap in komen naar de BG en aan de voorzijde een grote koekoek met daarin een buitentrap naar de voortuin. (De maatvoering van de woning is circa 8 meter lang en circa 6 meter breed). Graag een Aannemer gespecialiseerd in kelderbouw.

Grote verbouwing; dakopbouw, badkamer op 1e, vloer BG en doorbraak BG

We hebben de aankoop van een woning zo goed als rond en zijn mondeling al accoord. Net als de buren zouden we graag een opbouw willen plaatsen. We zijn benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wat dit doet qua kosten. We zouden in ieder geval willen gaan voor een afgewerkte opbouw, niet casco. Via Funda zijn de foto's te vinden. Het gaat om een opbouw van ca. 10 meter x bij 4,50 meter. De Badkamer op de 1e verdieping moet ook gerenoveerd worden en iets vergroot (ten koste van een inbouwkast in de slaapkamer ernaast). Op de BG zit naast de huidige oude keuken een werkkamer die moet worden uitgebroken t.b.v. een te vergroten nieuwe keuken. De Kelder is door een vorige eigenaar ooit verhoogd naar sta-hoogte waardoor de woonkamervloer gedeeltelijk met 30 cm. omhoog is gekomen met een opstap. Wij willen dit weer ongedaan laten maken en op de gehele BG een compleet nieuwe vloer laten aanleggen.

Kelder in de achter in de tuin bouwen (storten of in kleine delen opbouwen)

Ik wil een kelder achter in de tuin aanleggen van 6 x 3 meter en 2,3 tot 2,5 meter hoog met trap toegang vanuit de tuin, voorkeur voor verzonken trap met toegang klep/deur naar de kelder. Vergunning zou aangevraagd moeten worden waarbij ik graag ondersteuning krijg. Electra in de kelder alsmede beperkt daglicht door middel van koekoek. Veel afwerking zal ik zelf doen, maar dit graag in overleg houden. Waterleidingen zijn misschien nodig, maar ik denk van niet. De tuin is 10 meter diep en hij moet achter in de tuin, er is geen achterom en er staan achter een aantal garages. De woning met bovenburen bestaat uit 4 woonlagen met puntdak/zolder. Eventuele prefab wanden dienen over de woning heen te gaan of klein genoeg te zijn om door de hal te kunnen. Ik denk dus aan een de opties: storten van een betonnen kelder door middel van skelet bouw, of opbouwen met delen die via de hal kunnen. Hoor graag wat de mogelijkheden en kosten raming zou zijn.

Kelder onder bestaand huis realiseren

Wij hebben recent onder een pand dat wij in zijn geheel bezitten, een winkelpandje aangekocht en overwegen een kelder te laten aanleggen. Het winkelpandje is 33 m2 en het is een soort pijpenlaan. De eerste 8 m is deze 2.40 m breed, aan het einde 4 m. De gedachte kelderruimte is 20 m2 Doel is om een badkamer en slaapkamer te maken in de kelder. Ik neem aan dat er een vergunning nodig is. De oplevering wil ik graag casco.

Huidige kelder vergroten

Graag wil ik mijn kelder onder mijn bestaande woning vergroten van ongeveer 3,5 m bij 2,5 m naar 3,5 m bij 7 m. De woning is op zand gebouwd en grond water is heb ik begrepen op +-15 m diep. Ik heb een klein keldertje die zit op 1.40 m diep, hier is droog zand. Ik ga van de week even graven en kijken waar het grondwater zit. Er is denk ik een vergunning nodig, maar dit zal ik na moeten vragen. Graag een afvoer maken en elektra aanleggen en dat soort dingen, de afwerking doe ik wel zelf.

Partners

Partners van Casius