Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder aanbouw en dakkapel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder aanbouw en dakkapel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder aanbouw en dakkapel maken

Kelder onder te plaatsen uitbouw maken

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '30 gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Wij gaan daar een aanbouw maken en zijn nu aan het bekijken of daar een kelder van 8 x 5 meter onder gemaakt kan worden. We laten ons graag informeren over de mogelijkheden en kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Kelder, aanbouw en dakkapel maken

Wij hebben de volgende wensen voor een woning die wij gaan aankopen: - dakkapel circa 350 cm achterzijde, 2e etage. - raam zijgevel woonkamer uitbreken tot deur/ doorgaan naar: - onderheide? aanbouw van circa 22 m2; gezien beloop perceel zou deze denk ik schuin toe richting voorzijde moeten lopen. - onderheide? prefab kelder van circa 6 x 3 x 2,5 meter onder de aanbouw - in de aanbouw en kelder: verlichting - in de aanbouw: schuifpui naar achter erfzijde, (vloer?) verwarming en een tweetal stopcontacten. - toegang tot kelder middels een trap. Optie: lichtkoepel of koekoek? Eventueel interessante extra optie: dakterras; dan uitbraak deur vanuit zijgevel van de eerste etage. De aanbouw moet ook geschikt zijn voor een opbouw in een later stadium. Er zijn wat tekeningen van de vorige bewoner die ik wil gebruiken. De woning is van 1999.

Kelder bij een aanbouw maken

Ik wil graag een kelder in een nieuw te bouwen aanbouw. Ongeveer 5 meter bij 6 meter. Het betreft een prefab kelder.

Kelder in de achtertuin plaatsen

Ik zit eraan te denken een kelder in mijn achtertuin te plaatsen van ongeveer 4×4 meter. Ik zit hier wel in veengebied. Ik wil graag een bak laten plaatsen, de afwerking doe ik zelf. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd, ik ben wel bezig met een vergunning voor een aanbouw, dit kan ik eventueel gelijk daarin meenemen.

Aanbouw met dakterras maken

Het maken van een aanbouw van ongeveer 35 m2 (5 meter lang en 7 meter breed) met dakterras en een tuinafscheiding (stenen muur - verlenging van de aanbouw). Daarbij het slopen van een buitenmuur en terugplaatsen van een nieuwe pui. Ik heb een huis met een plat. Onder het huis heb ik een grote kelder. Het wordt een uitbouw van de kelder, de kelder is niet helemaal ondergronds. Er zal wel een deel afgegraven moeten worden.

Verzakkende fundering herstellen

Ons huis is aan het verzakken doordat het op een zachte grondlaag staat. Het huis heeft een stenen fundering, tot circa 80 cm diepte. Het huis is 5 x 8 meter en er is een aanbouw waar het toilet, de keuken en bijkeuken zijn. Daar is de verzakking het best te zien: scheur in de gevel. Tevens is er een kelder onder het huis gemaakt. Het lijkt erop dat die naar boven gedrukt wordt. De woning staat in een dieper gelegen stuk tov de omliggende woningen. We hebben onlangs een sondering laten doen en daaruit blijkt dat er onder de zachte bovenlaag van ± 2 meter een goede stevige laag zit.

Prefab kelder onder een aanbouw bouwen

Ik wil een stuk aanbouwen aan mijn huis en gelijk een kelder in de tuin maken. Ik vind belangrijk dat de kelder breed genoeg is ik was zelf aan het denken aan 8 * 5 * 2,5 ongeveer.

Kelder onder rijtjeshuis maken

Wij spelen met het idee om eventueel een kelder onder ons huis te laten bouwen omdat op/aanbouw geen optie is. Het betreft een rijtjeshuis, betonnen fundering op heipalen. Er ligt een sloot voor de straat van ons huis waarvan de waterstand ongeveer 2 meter lager is dan de voordeur. De afmeting van de benedenverdieping is 5 x 8.50 meter.

Kelder onder een bestaande woning bouwen

Ik heb een eigen koopwoning in Boxtel. Ik wil graag een kelder van 16 tot 17 m2. En ik ben van plan om achter het huis 2,5 meter aan te bouwen. De aanbouw zal circa 5 tot 6 meter breed worden. De kelder wil ik laten plaatsten voordat de aanbouw komt. Mijn vraag is wat het ongeveer gaat kosten. Kunt u zowel de kelder als de aanbouw offreren? In ieder geval graag een offerte voor een kelder als u beide niet kunt aanbieden. In afwachting op uw reactie.

Kelder onder jaren '60 woning

380000 Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn van een kelder onder ons huis. Jaren 60 woning met deels houten vloer en aanbouw. Formaat kelder, wat mogelijk is bijvoorbeeld 3 x 3 m2