Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder aanbouw en dakkapel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder aanbouw en dakkapel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder aanbouw en dakkapel maken

Prefab kelder onder toekomstige aanbouw

L.s. , Gaarne wil ik weten wat mij een kelder gaat kosten, prefab, onder de nog te maken aanbouw bij ons. De kelder kan niet groter worden dan buitenmaats 2. 25-2. 25-2. 25 hoog. Tevens komt deze dan te liggen tegen een bestaande fundering, waarop ik een andere vraag heb

Kelder storten die als fundering kan dienen

Gaat om. Een kelder tussen het huis en de schuur. Er komt een aanbouw bovenop dus bij hij moet als fundering dienen. Het zal een kelder worden voor opslag van proviand en andere kleine dingen. Afmetingen: 330 x 480 cm ongeveer. Het grondwater zit op 160 cm.

Kelder en aanbouw in de tuin bouwen

Aanbouw achter 5.80 x 3 meter plus kelder 5.80 x 10 meter ingang kelder via uitbouw Geen achterburen dus tuin goed bereikbaar Planning zomer 2018

Kelder onder de aanbouw bouwen

Wij hebben het plan om een hoekuitbouw bij onze hoekwoning te realiseren. Hieronder willen wij dan graag een kelder van 5 bi 9 meter en 2.60 meter hoog laten plaatsen. Er is al een kelder aanwezig en deze willen wij dan openbreken naar de nieuwe kelder. Nadat de kelder geplaatst is zal er door derden de aanbouw geplaatst worden. De kelder mag casco worden opgeleverd en word geplaatst in zandgrond. Heien is hier niet nodig.

Kelder onder een nieuwe aanbouw bouwen

Kelder onder nog te bouwen aanbouw. De grond heeft geen bijzonderheden gewoon zand. 8 x 4 meter.

Prefab kelder bouwen

Ik wil graag in de toekomst een aanbouw aan de achterkant, tuin, over de volle breedte, 6 meter en 3 meter diep. Momenteel ben ik aan het oriënteren op de fundering/heiwerk en ik wil verkennen of dat ook een kelder kan zijn.

Kelder onder aanbouw plaatsen

Wij willen een aanbouw van 6 meter breed en 4 meter diep maken aan een bestaande woning en ik wil graag weten hoeveel het kost om een kelder onder de aanbouw te laten plaatsen.

Kelder onder het terras bouwen

Om een werkplaats voor houtbewerking te maken, wil ik onder terras in achtertuin een afzink- of prefab-kelder laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 480 x 320 x 245 cm. Breedte tuin is zo'n 550 cm. Aanvraag is voor het hele traject: van vergunning, grondwerk tot en met afwerken (elektra, ventilatie etc.). De ingang naar de kelder zal via trap in een nog te bouwen halve serre-aanbouw moeten. Dit wil ik in de toekomst ook laten uitvoeren. Ik wil graag een indicatie inclusief serre aanbouw over de kelder. De tuin ligt aan het water, het gaat om rijtjeswoning, 1 huis vanaf een hoekwoning naast parkeerplaatsen. Het is dus wel mogelijk om eventueel bovenlangs te hevelen.

Aanbouw en kelder graven en bouwen

Wij hebben een beneden woning in Amsterdam in De Pijp. Het is nu 54 m2 groot en we willen een souterrain plus aanbouw maken. De aanbouw is 16 m2 en de souterrain moet een zo groot mogelijk oppervlakte zijn onder de woning. Dit is geen kleine klus maar ook niet onmogelijk aangezien het in de straat vaker gebeurd. Graag zouden we het gesprek aangaan om te kijken naar de mogelijkheden.

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder onder onze benedenwoning, want we willen meer ruimte. Ik denk 5 meter breed en 12 meter lang en onder de nieuw te realiseren aanbouw van 5.20 meter breed en 3 meter diep. Ik heb me laten vertellen dat het grondwater hier nogal hoog staat en de grond vooral blauwe klei betreft. Graag zou ik in contact komen met serieuze aannemers waarmee ik de mogelijkheden kan doornemen en op basis daarvan kan besluiten verder te gaan met de financiering en dit binnen nu en 5 jaar te realiseren.