Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder aanbouw en dakkapel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder aanbouw en dakkapel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder aanbouw en dakkapel maken

Prefab kelder onder de aanbouw plaatsen

We willen graag ons huis aanbouwen en willen een prefabkelder er onder plaatsen. De breedte buitenmaat kan max 3. 50 en hoogte 2. 40 en graag zo lang mogelijk tot 10 meter.

Kelder onder aanbouw maken

Wij willen aan de achterzijde woning een aanbouw bouwen van 6 x 4 meter Wij willen graag een offerte voor een kelder onder deze aanbouw dus van 6 x 4 meter

Woning onderkelderen of aanbouw met kelder bouwen

momenteel ben ik me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn tot verbouw van mijn huidige benedenwoning in Amsterdam. Ik heb een diepe kruipruimte die ik evt misschien tot kelder zou kunnen laten ombouwen afhankelijk van het kostenplaatje. Ik hoor graag van u,

Prefab kelder onder toekomstige aanbouw

L.s. , Gaarne wil ik weten wat mij een kelder gaat kosten, prefab, onder de nog te maken aanbouw bij ons. De kelder kan niet groter worden dan buitenmaats 2. 25-2. 25-2. 25 hoog. Tevens komt deze dan te liggen tegen een bestaande fundering, waarop ik een andere vraag heb

Kelder storten die als fundering kan dienen

Gaat om. Een kelder tussen het huis en de schuur. Er komt een aanbouw bovenop dus bij hij moet als fundering dienen. Het zal een kelder worden voor opslag van proviand en andere kleine dingen. Afmetingen: 330 x 480 cm ongeveer. Het grondwater zit op 160 cm.

Kelder en aanbouw in de tuin bouwen

Aanbouw achter 5.80 x 3 meter plus kelder 5.80 x 10 meter ingang kelder via uitbouw Geen achterburen dus tuin goed bereikbaar Planning zomer 2018

Kelder onder de aanbouw bouwen

Wij hebben het plan om een hoekuitbouw bij onze hoekwoning te realiseren. Hieronder willen wij dan graag een kelder van 5 bi 9 meter en 2.60 meter hoog laten plaatsen. Er is al een kelder aanwezig en deze willen wij dan openbreken naar de nieuwe kelder. Nadat de kelder geplaatst is zal er door derden de aanbouw geplaatst worden. De kelder mag casco worden opgeleverd en word geplaatst in zandgrond. Heien is hier niet nodig.

Kelder onder een nieuwe aanbouw bouwen

Kelder onder nog te bouwen aanbouw. De grond heeft geen bijzonderheden gewoon zand. 8 x 4 meter.

Prefab kelder bouwen

Ik wil graag in de toekomst een aanbouw aan de achterkant, tuin, over de volle breedte, 6 meter en 3 meter diep. Momenteel ben ik aan het oriënteren op de fundering/heiwerk en ik wil verkennen of dat ook een kelder kan zijn.

Kelder onder aanbouw plaatsen

Wij willen een aanbouw van 6 meter breed en 4 meter diep maken aan een bestaande woning en ik wil graag weten hoeveel het kost om een kelder onder de aanbouw te laten plaatsen.