Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder aanbouw en dakkapel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder aanbouw en dakkapel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder aanbouw en dakkapel maken

Kelder onder aanbouw plaatsen

Wij willen een aanbouw van 6 meter breed en 4 meter diep maken aan een bestaande woning en ik wil graag weten hoeveel het kost om een kelder onder de aanbouw te laten plaatsen.

Kelder onder het terras bouwen

Om een werkplaats voor houtbewerking te maken, wil ik onder terras in achtertuin een afzink- of prefab-kelder laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 480 x 320 x 245 cm. Breedte tuin is zo'n 550 cm. Aanvraag is voor het hele traject: van vergunning, grondwerk tot en met afwerken (elektra, ventilatie etc.). De ingang naar de kelder zal via trap in een nog te bouwen halve serre-aanbouw moeten. Dit wil ik in de toekomst ook laten uitvoeren. Ik wil graag een indicatie inclusief serre aanbouw over de kelder. De tuin ligt aan het water, het gaat om rijtjeswoning, 1 huis vanaf een hoekwoning naast parkeerplaatsen. Het is dus wel mogelijk om eventueel bovenlangs te hevelen.

Aanbouw en kelder graven en bouwen

Wij hebben een beneden woning in Amsterdam in De Pijp. Het is nu 54 m2 groot en we willen een souterrain plus aanbouw maken. De aanbouw is 16 m2 en de souterrain moet een zo groot mogelijk oppervlakte zijn onder de woning. Dit is geen kleine klus maar ook niet onmogelijk aangezien het in de straat vaker gebeurd. Graag zouden we het gesprek aangaan om te kijken naar de mogelijkheden.

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder onder onze benedenwoning, want we willen meer ruimte. Ik denk 5 meter breed en 12 meter lang en onder de nieuw te realiseren aanbouw van 5.20 meter breed en 3 meter diep. Ik heb me laten vertellen dat het grondwater hier nogal hoog staat en de grond vooral blauwe klei betreft. Graag zou ik in contact komen met serieuze aannemers waarmee ik de mogelijkheden kan doornemen en op basis daarvan kan besluiten verder te gaan met de financiering en dit binnen nu en 5 jaar te realiseren.

Kelder laten maken

Ik wil een kelder van 10 x 5 meter laten bouwen. Het betreft het aanbrengen van een kelder naast het huis, onder een nog te bouwen aanbouw. Er komt dus nog een verdieping bovenop. Er staat waarschijnlijk een klein beetje grondwater.

Kelder achter de woning bouwen

Ik wil graag zelf een uitbouw aan de achterzijde van de woning maken. Wij hebben een lange garage, daar willen we de aanbouw aanbouwen en hieronder wil ik graag een kelder. De garage is ongeveer 15 meter lang en 5 meter breed. De garage heeft een spits dak. We willen een aanbouw van 3 meter diep en 13 meter lang en daaronder willen we graag een kelder laten bouwen. Betreft de ruwbouw van de kelder. Wij hebben geen vergunning nodig.

Kelder onder bestaande woning maken

Wij zijn ons aan het orienteren op een kelder onder ons huis. We hebben een 2 onder 1 kap woning. Deze hebben we 2,5 jaar geleden gekocht en voorzien van een aanbouw aan de achterzijde. Daarmee is de totale woonoppervlakte op de begane grond ca. 70 m. Graag zouden wij een indicatie van de prijs voor een kelder ontvangen. Ons huis is voor zover ik kan zien gebouwd op heipalen van vijf meter lang. De garage staat op heipalen van 4 meter. Bij onze nieuwe aanbouw hebben ze heipalen van 19 meter gebruikt. Deze aanbouw is 2,5 meter diep. Gezien het verschil tussen de lengte van de heipalen van de aanbouw en het bestaande huis, weet ik niet zeker of ik de bouwtekening goed heb gelezen. Ons adres is Koetlaan 23 te Delft. Wellicht kunt u op Google maps kijken hoe het huis er verder uitziet. Afhankelijk van de kosten en de mogelijkheden willen we een kelder van 50 tot 100 m2. Wellicht deels onder de tuin of onder de garage omdat dat misschien makkelijker is. We willen de kelder gebruiken als chill/tv-ruimte en als fitnessruimte. Er moet rekening worden gehouden met een hoge grondwaterstand. Bij het plaatsen van de fundering voor de aanbouw hadden ze daar erg veel last van. Dit gebeurde overigens wel in een zeiknatte novembermaand. Ik heb een poging gedaan het bestemmingsplan door te lezen en daarin heb ik niets over kelderbouw aangetroffen. Zoals gezegd is deze aanvraag puur ter orientatie van de kosten. Aan de hand daarvan gaan we beslissen of we het willen of niet. Alvast hartelijk

Aanbouw met kelder bouwen

We willen graag een aanbouw achter ons huis in Utrecht Oost. Om maximaal gebruik te maken van de ruimte willen we daar een kelder onder. De uitbouw wordt ongeveer 4 meter diep en 4.65 meter breed. Extra complicerende (of voordeelfactor) is dat er nu een beerput in de tuin zit waarvan ik vrijwel zeker weet dat die niet meer in gebruik is. Kunt u aangeven in welke orde van grootte de kosten voor een dergelijke aanbouw en kelder zijn? We hebben een huis uit 1926 met een uitbouw (keuken). De nieuwe aanbouw zit ingeklemd tussen mij en de buren.

Woning uitbouwen met een aanbouw en kelder

Onze goed te bereiken hoekwoning willen wij graag uitbouwen. Aan de achterzijde dient er een uitbouw van 5.15 meter breed en 3 meter diep geplaatst te worden. Hier zal een schuifpui geplaatst moeten worden met een plat dak. Aan de zijkant willen wij graag een uitbouw van 3 meter lang bij 2 meter diep. Hier zal er ook een plat dak geplaatst moeten worden met raamkozijnen. Verder willen wij een prefab kelder laten plaatsen van 4 bij 3 meter groot. Alle ruimtes dienen te worden afgewerkt en gestuukt. Het leidingwerk dient te worden doorgetrokken. De uitbouw aan de achterzijde mag vergunningsvrij geplaatst worden, voor de uitbouw aan de zijkant en de kelder dient een vergunning aangevraagd te worden.

Kelder onder te plaatsen uitbouw maken

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '30 gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Wij gaan daar een aanbouw maken en zijn nu aan het bekijken of daar een kelder van 8 x 5 meter onder gemaakt kan worden. We laten ons graag informeren over de mogelijkheden en kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.