Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 Onder 1 kap woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 Onder 1 kap woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 Onder 1 kap woning bouwen

Garage

Bestaande (vrijstaande) garage weghalen en op dezelfde plek een iets hogere nieuwe garage bouwen die ook aan de voorzijde en de achterzijde langer moet worden. Vermoedelijke afmeting wordt circa 3,00 meter x 8,00 meter of langer. Graag advies van de Aannemer, ook om de huidige bakstenen gedeeltelijk te hergebruiken voor een onderlaag ivm bijpassend in de stijl van de woning (een 2-onder-1 kap uit de jaren 50-60) Wij denken aan een onderlaag bestaande uit deze bakstenen en daarboven rabatdelen zoals bij de buren. Op de nieuwe garage willen wij een puntdak met een vliering en een vlizo-trap. De huidige elektrische garagedeur moet overgezet worden. In de nieuwe garage willen wij ook een bijkeuken met een schuifdeur. De zijdeur van de nieuwe garage moet extra breed worden ivm toegankelijker voor fietsen e.d.

2 onder 1 kap bouwen

Wij gaan samen met onze zoon hier in de straat 1 grote bouwkavel kopen. Ik wil samen met mijn zoon daar twee woningen (2 onder 1 kap) laten bouwen. Circa 100 m2 woonoppervlakte per woning dus samen 200 m2. Graag een offerte.

Building back extention

Uitbreiding aan de achterzijde van de woning (2 m x 9 m). Het betreft een 2-onder-1 kap woning.

Dubbele nokverhoging

Wij willen een dubbele nok verhoging van 5,5 m breed en tot de derde dakpan rij vanaf de dakgoot. Ik heb een tekening, deze kan ik u toesturen. Het betreft een woning twee onder een kap, het is nu bergkap. Het zal gaan om een totaal oppervlakte van 6,5 bij 6m. Graag inclusief buitenafwerking met dakpannen. Van prijs afhankelijk of we casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. Daarnaast graag twee slaapkamers creëren.

Kelder onder bestaande woning

We willen onder onze bestaande woning (2 onder 1 kap) een kelder realiseren. Wij kunnen niet precies inschatten hoeveel m2 dit betreft maar denken ongeveer 50 m2. Onze woning is gebouwd op heipalen en is in bezit van een kruipruimte van 60cm hoog. Deze moet eerst worden uitgezuigd en daarnaast worden uitgediept tot een hoogte van 2,20 m. We zoeken iemand die ook de afwerking zou kunnen doen. De leidingen willen we graag laten doorlopen. Stucen van muren kunnen we zelf.

3 Dakramen zolder plaatsen

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben voor 3 dakramen voor op zolder (tuimel denk ik ) van kunststof. Afmetingen ongeveer 78x140. Graag incl montage, afwerking & afvoeren afval. Hiervoor dienen dus 3 daten in het dak gemaakt te worden. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Een stenen aanbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een stenen aanbouw kan realiseren achter onze twee-onder-een-kap-woning. De uitbouw moet 480 bij 330 cm groot zijn; woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van houten kozijnen. Naast de bouw gaat het ook om het ontwerp en de vergunningsaanvraag. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Een uitbouw aan de achterzijde van een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze twee-onder-een-kap-woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 700 bij 400 cm groot zijn; een gemetselde constructie hebben; casco worden opgeleverd en zijn voorzien van een lichtstraat.

Zolder verbouwen, muur slopen en muren plaatsen en afwerken

Ik heb een bestaande woning gekocht die op zolder in 2 ruimten is verdeeld. Die wil ik aanpassen door een muur over een lengte van 2,5 m te slopen (rechts van de deur) en 2 wanden (ongeveer 4,6 m en 2,5 m) terug te plaatsen onder een schuine kap (gemiddeld 3,5 meter hoog), zodat er een extra kamer wordt gecreëerd. De wanden dienen als kamer scheiding voor een slaapkamer en zijn liefst voorzien van isolatie en er moet in geboord kunnen worden (metalstud?). Mogelijk ook wat elektra en lichtpunten plaatsen. De wanden dienen gestuct, sausklaar afgewerkt te worden. Mijn benedenverdieping (keuken/woonkamer) wil ik mogelijk ook opnieuw laten stucen (lengte 30 a 35 strekken meter). Hiervoor eventueel aanvullend overleg, maar een richtprijs zou wenselijk zijn. Uitvoering van de werkzaamheden tussen 4 mei en 18 mei. Graag de volgende werkzaamheden offreren: - sloopwerkzaamheden - plaatsen en afwerken wanden zoals omschreven optioneel: - aanbrengen licht en elektra indicatief: - stucwerk benedenverdieping

Partners

Partners van Casius