Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 onder 1 kap bungalow bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 onder 1 kap bungalow bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 onder 1 kap bungalow bouwen

Nieuwe dakconstructie

Betreft een bungalow met schuin dak waarbij we hoogte en daarmee bovenverdieping willen vergroten. Boven nu 2 meter stahoogte. Maatvoering buitenmaat van de woning 12x7 meter. Bedoeling is om lange kanten 1 meter op te metselen (buitenblad) en verder houtskelet. Idem voor zijgevels. Wijze waarop (preafab/in de bouw opbouwen) maakt niet uit. Zijgevels geen ramen meenemen nog, alleen opmetselen/ houtskelet. Wil op basis van sloopwerk en algemene maatvoering een richtprijs hebben voor een normaal geisoleerde kap, met standaard dakpannen 4 dakramen, en opmetselen. Omdat het erg algemeen nog is wat ik vraag besef ik me dat er nog veel kosten bij zullen komen aan binnenafwerking, tekeningen, berekeningen etc.

2 onder 1 kap bungalow bouwen

Graag zou ik een prijs willen ontvangen voor een 2 onder 1 kap bungalow te bouwen. Dus 2 stuks van ongeveer 10x10 meter op een kavel van 10x20 meter. Compleet/casco, elektra,stucwerk is allemaal nog in overleg. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet metselwerk zijn. Verder wil ik dat de bungalow 1 verdieping heeft, 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Ik heb nog geen vergunning en geen bouwtekeningen.

Prefab dakopbouw

Samen met vrienden zijn wij zeer geïnteresseerd in een vrijstaande bungalow. De woning heeft nu een woonoppervlak van 298 m2. Hier zouden wij graag een opbouw op laten plaatsen van 19 bij 9 meter. Door de opbouw willen wij van deze woning een 2 onder 1 kap maken. De opbouw zal dus in tweeën gedeeld moeten worden en er zullen 2 trappen naar boven geplaatst moeten worden. Verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Kunt u telefonisch een indicatie geven wat de kosten hiervan zijn?

Zadeldak op bungalow plaatsen

Wij denken aan het kopen van een bungalow. Is het mogelijk om een zadeldak erop te plaatsen. En waar moet ik in geld aan denken. Dus alleen de kap met bedekking en een vloer en goot. Het is zeker 140 m2. Graag een grove schatting.

Woning slopen en afvoeren

Ik ben bezig met het aankopen van een woning. De bungalow met gemetselde muren en een houten kap dient te worden gesloopt en het puin verwijderd. Ook de separate garage dient te worden verwijderd. De woonoppervlakte van de woning is ongeveer 80 m2.

Stalen balk berekenen en plaatsen

Wij hebben een bungalow gekocht waarvan de overdracht over 3 tot 4 maanden zal plaatsvinden. Ik wil daar een muur gaan doorbreken van 300 cm breed en 11 cm dik. De muur staat op een fundering van 16 x 40 cm. De muur draagt een houten vloer met balken van 8 x 20 cm. Op die vloer is een kalkzandsteen muurtje gemetseld, die onder de kap van de woning eindigt. Ik wil graag een berekening laten maken voor de stalen balk en deze laten plaatsen. Het sloopwerk kan ik zelf verzorgen. Ik ontvang graag een offerte voor de berekening en de plaatsing.

Bungalow verbouwen tot 2 woningen

Ik wil een bestaande bungalow om laten bouwen tot twee volwaardige woningen. Mijn vrouw en ik in de ene woning (alles gelijkvloers), mijn dochter en haar gezin (man,vrouw twee kinderen van 4 en 6 jaar) in de andere woning. De huidige bungalow (L-vorm) kent de volgende grondmaten: 17,50 m x 5,80 m. Dit is het gedeelte waar mijn vrouw en ik gaan wonen en waar wij een gedeelte willen uitbouwen met een uitbouw van 4 m x 6,5 m . Wij willen hier gerealiseerd zien: woon/eetkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer met aansluitende badkamer en apart toilet, werk/logeerkamer met douchehoek, hal met toilet en berging. De bungalow bestaat verder uit een deel van 10 m x 7,5 m dit is het gedeelte waar onze dochter komt te wonen. Ook hier is een uitbouw van 7,50 m x 2,50 m mogelijk. In dit gedeelte moeten komen: woon-/eetkamer, keuken, bijkeuken, hal met toilet en trapopgang naar 1e verdieping. De eerste verdieping met schuine kap kent de volgende maten: 7.50 m x 16 m. Op deze verdieping dienen drie slaapkamers, twee badkamers, een toilet en bergruimte gerealiseerd te worden. Aangezien hier sprake is van een schuine kap zal er gewerkt moeten worden met grote dakkapellen.

Semi bungalow verbouwen

In een semi bungalow moet er een verbouwing plaatsvinden. Er moeten muren uit om van een slaapkamer en keuken beneden een woonkamer te maken. Hier moet een uitbouw aankomen van 3x5 meter. Op deze uitbouw moet een kap komen waar de nieuwe aan te leggen badkamer in moet komen. Beneden moet in de huidige woonkamer de leidingen voor de nieuwe keuken komen.Voor in de woonkamer en de keuken moet een gashaard ingebouwd worden. De keuken heeft een afvoer en gasleiding. De kamer nog niet. Boven moet er op de garage een kap komen voor de nieuwe slaapkamer. De maten zijn 5x 6 meter. Voor de toegang moet er in de huidige slaapkamer een gang komen. De toiletten boven en beneden moeten vernieuwd worden. Verder moet het huis gestuucd worden.

Op een bestaande bungalow (12 x 6,5 m) ...

Op een bestaande bungalow (12 x 6,5 m) met plat dak (nu 3m hoog en bekleed met geisoleerde platen en bitumen), een houten kap (puntdak - tot 8 meter) plaatsen met geisoleerde dakpanplaten die geisoleerd zijn, incl. houten trap naar boven en 2 veluxramen.

Uitbreiding van de bungalow met een ...

Uitbreiding van de bungalow met een extra hobbyruimte en kantoor. Het voormalige kantoor, zal worden verbouwd tot badkamer. Jaren 60 bungalow met vrij vlakke kap. We willen er niet een vierkant blokbij aan, dus graag advies / mogelijheden / tekening van een architect.