Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een 2 onder 1 kap bouwen houtskeletbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een 2 onder 1 kap bouwen houtskeletbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een 2 onder 1 kap bouwen houtskeletbouw

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij willen graag een vrijstaande woning laten bouwen van circa 600/650 m3. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een T-kap, maar budget is hierbij wel leidend. We horen graag van u. ??vragen aan user: fase: We hebben een optie voor een kavel, maar voordat we definitief beslissen moeten we weten of we het echt kunnen betalen. We zijn ons dus aan het oriënteren op de kosten en de beste mogelijkheid. kavel: de kavel wordt in maart vrijgegeven. oplevering: we willen de oplevering zo casco mogelijk, elektra en stucwerk is ook niet nodig. fundering: het is zandgrond, heien zal waarschijnlijk niet nodig zijn. Vroeger heeft er misschien een sloot gezeten, mogelijk dat grondverbetering nodig is. constructie: onze voorkeur gaat uit naar prefab, maar budgettechnisch is dit waarschijnlijk te duur. Daarom denken we aan houtenskelet bouw.

Ondergrondse garage

Ben opzoek naar een garage die half onder de grond komt met daarbovenop een twee onder een kap woning, inclusief elektra, fundering etc. Het geheel moet nog gebouwd worden. De afmeting van het gehele is 15 mtr breed en 23 mtr lang. Wat zou het kosten om twee garages naast elkaar half onder de grond te bouwen met een afmeting van ca. 7 x 23 per garage, dus totale breedte van 15 x 23.

Nieuwe woning bouwen

Ik wil graag een 2 onder 1 kap woning van 6,5 x 11,5 m per woning bouwen. De voorkeur is rechte muren op de eerste etage. Op de tweede etage een puntdak. Offerte voor casco en compleet. Indien mogelijk prefab. begane grond: bijkeuken van 2 bij 2,80 kantoor van 2 bij 2,80 hal met trapopgang plus toilet 3,30 bij 2,80 1e verdieping : hal 3,30 bij 2,80 grote slaapkamer 4 bij 6,5 2 slaapkamer van 4 bij 3,25 vlizotrap richting zolder. tegenover trapopgang badkamer 3,5 garage 3,5 bij 6.

2 onder 1 kap bungalow bouwen

Graag zou ik een prijs willen ontvangen voor een 2 onder 1 kap bungalow te bouwen. Dus 2 stuks van ongeveer 10x10 meter op een kavel van 10x20 meter. Compleet/casco, elektra,stucwerk is allemaal nog in overleg. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet metselwerk zijn. Verder wil ik dat de bungalow 1 verdieping heeft, 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Ik heb nog geen vergunning en geen bouwtekeningen.

Prefab tuinkelder plaatsen

Voor onze (nog te bouwen) nieuwbouw woning willen wij graag een tuinkelder plaatsen die via tuinhuis te bereiken is. De woning moet nog nog gebouwd worden. Het wordt een 2 onder 1 kap. De straat bestaat nog niet, het wordt een zijstraatje voor 11 woningen. De afmetingen zijn afhankelijk van de prijs, maar ik denk dat het iets van 5 m breed zal worden en de lengte zal tussen 7 à 10 meter. Er is geen vergunning nodig. De oplevering is prijsafhankelijk. het doel is om additionele woonruimte te creëren, voor studeerruimte en opslag. De tuin is toegankelijk voor zware machines (zoals graafmachines). Waarschijnlijk willen wij een Prefab tuinkelder, maar wellicht willen wij het toch graag op locatie laten maken.

Bouw duurzame woning

Ik wil een duurzame woning (5,10 bij 10 m) laten bouwen op een kavel van 100 m2. Het moet een lessenaars dak of een kap dak hebben, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet houtskeletbouw zijn met een gemetselde buitenkant. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.

Nieuwbouw woning realiseren

Ik wil een nieuwbouw huis bouwen van 8 x 11,2 meter. Ik wil een notaris woning met lage kap. Ik wil drie dakkapellen voor en achter. Het moet casco opgeleverd worden. Glas hoeft niet geplaatst. Elektra en stucwerk is afhankelijk van de prijs, zou dit apart vermeld kunnen worden op de offerte? Er zouden heipalen de grond in moeten. De constructie wil ik van hout. Ook moet er isolatie komen: in de spouwwand C.2. In de dakplaten van 235 mm met een RC waarde van 6.3. Vergunning en bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden/ geregeld. Maar dat zou ik zelf eventueel ook kunnen regelen. Graag ontvang ik een offerte inclusief btw-prijs.

Casco huis bouwen

Ik wil in Almere een huis bouwen van 5,4 bij 10 meter. Het huis dient een kap of lessenaarsdak te hebben. De woning mag conform het kavelpaspoort maximaal een BVO van 120 m2 hebben. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen. Ik heb ook nog geen bouwtekeningen. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, wel inclusief elektra, een fundering, leidingen, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Het moet van cellen betonblokken gemaakt worden.

Souterrain bouwen

Ik wil een betonnen souterrain onder mijn woning van 9 x 6 en 2 x 2 2. Voorzijde een 6 meter brede koekoek met entree, achter een 4 meter brede koekoek voor daglicht. Inclusief vuilwaterpomp, vloerverwarming en elektra. Bedoeling om gelijk funderingsherstel toe te passen voor mijn twee-onder-een-kap uit 1927. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik heb nog geen bouwtekeningen. Buren doen niet mee.

Nieuwbouw 2 onder 1 kap

We zijn opzoek naar een aannemer die met ons een 2 onder 1 kap houtskeletbouw wil bouwen. De binnen afwerking zouden wij zelf kunnen doen. Zolang het gebouw maar waterdicht en weersbestendig word opgeleverd. Het zijn 2 woningen, het gaat om 120 m2 per woning. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen, en de bouwtekeningen heb ik nog niet. Er moet een fundering onder de huizen komen en er hoeft geen elektra aangesloten te worden. De buitenkant wil ik wel laten stucen. Verder wil ik per huis: - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - 1 keuken - 1 woonkamer Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.