Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kantoorpand bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kantoorpand bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kantoorpand bouwen

Kantoorpand bouwen

Ik wil een kantoorpand laten bouwen van 500 m² met 3 verdiepingen. Ik ga graag in gesprek met aannemers die binnen enkele maanden tijd hebben om hiermee te starten.

Entresol van hout bouwen

Graag wil ik een vide laten bouwen in ons kantoorpand (4 meter hoog), oppervlakte is ongeveer 3.70 meter breed en 2.50 meterdiep. Ik wil een vaste molenaarstrap bij de vide laten plaatsen. Graag twee offertes, de tweede offerte inclusief wit afgeschilderd

Kantoorpand verbouwen tot hammam

Graag willen wij in de regio Brabant een hammam bouwen in een bestaand (kantoor) pand. Het pand moet nog aangekocht cq gehuurd worden. Hoeveel m2 aan kantoorpand hebben we nodig? En wat is er nodig voor de verbouwing? Graag willen wij van u een informatief voorstel en plan van aanpak. We zoeken dus iemand die ervaring heeft met het bouwen van een hammam in een bestaand pand. Graag het eerste contact per mail.