Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kantoor met garage berging en carport bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kantoor met garage berging en carport bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kantoor met garage berging en carport bouwen

Bouw kelder onder kantoor/bijkeuken

Ik wil een kelder bouwen onder de kantoor/ bijkeuken bouwen als berging/garage dus met oprit AFM. 3 x 6m De hele woning staat op heipalen. Als optie denken we over een uitbreiding naar een totaal van +/_ 55 m Complete oplevering? Nee, Casco. Vergunning nodig? Ja, maar die heb ik al aangevraagd Fundering? Kan wel, maar daar moet ik nog even naar kijken Er moet misschien ook gemetseld worden. Elektra doe ik zelf Het moet een specialist zijn in kelders. En het moet waterdicht zijn.

Kantoor met garage, berging en carport bouwen

Graag wil ik een gebouw plaatsen met daarin een kantoor, een garage en een berging. Afmeting zijn circa 15 x circa 5 meter, goothoogte circa 3 meter en nokhoogte circa 5 meter (zadeldak). Er is dus sprake van een verdieping/zolder. De garage is circa 10 meter bij 5 meter, de rest is verdeeld tussen de berging en het kantoor aan weerszijden. De garage heeft 2 grote roldeuren. Voor details; zie de tekeningen. Daarnaast graag een carport voor 4 plaatsen; 12 x 5 meter en redelijk hoog want er moet een kar onder passen. Vergunning is verleend.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben ons huidige huis in 2010 getekend en gebouwd. Nu willen we weer bouwen, maar oriënteren ons eerst op de prijs van een woning. Deze zal ongeveer 650/750 m3 groot worden met kunststof kozijnen. Graag hoor ik een richtprijs per m3 bij bouwen zonder gas en de wachttijd voor er gebouwd kan worden. De woning moet niet casco geleverd worden maar volledig afgebouwd. Het moeten twee grote verdiepingen worden met een schuin dak. Boven moeten er drie slaapkamers komen en beneden een kantoor. Verder nog een keuken, badkamer, woonkamer en een garage. De woning moet in een jaren 30 stijl worden of een heel modern huis.

Garage met kamer erop bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen van 7 bij 3 meter. Bovenop garage dient een extra kamer te worden gebouwd wat gaat dienen als kantoor. Lopen dient daar dus mogelijk te zijn. Wat gaat dit kosten?

Bouwen van een geïsoleerde garage

Wij willen graag een nieuwe, stenen, geïsoleerde garage laten bouwen met aan de voorkant een raam en een deur. Aan de achterkant een sectionaaldeur met inloopdeur. De voorzijde zal als kantoor fungeren en de achterzijde als garage. Tussen het kantoor en de garage moet een flexibele houten wand geplaatst worden. Er hoeft geen doorbraak naar de woning gemaakt te worden. Wij willen graag een bitumen dak, zonder ramen of koepels in dat dak. De afmetingen van de garage zijn 10 bij 3.5 meter. Hij mag casco gebouwd worden. De garage mag gedeeltelijk aan de woning gebouwd worden. Er zijn nog geen tekening gemaakt. Wij zijn bij de gemeente geweest en hebben een akkoord. Zij geven aan dat er geen vergunning nodig is. Zou u langs kunnen komen om de situatie te bekijken en de opties te doorlopen?

Draagmuur opschuiven

Wij zijn op zoek naar een nieuwe woning en nu hebben we een mooie woning gezien waar we graag een muur 2 m verplaatst zien naar achteren.. Het gaat dan alleen om de breedte (3,08m) zodat de Garage wordt ingekort en het kantoor groter wordt.. We weten nog niet precies hoeveel we hem willen laten opschuiven.. want we willen daar de woonkeuken creeeren.. Het materiaal kennen we nog niet.. gaat op dit moment ook alleen nog om een globale inschatting.. kost het verplaatsen 1000,- 4000,- of 10. 000.. Geen idee.. dus op die manier een indicatie geven, geeft ons de mogelijkheid om een afweging te maken Groetjes,

Dakopbouw op garage

Wij staan op het punt om een huis te kopen dat eigenlijk te klein is voor ons. Een dakopbouw op de garage, teneinde daar een extra kamer te realiseren, is noodzakelijk. De garage meet 3,48 bij 6,37 m. De garage steekt 1,61 m achter de achtergevel uit. Ook willen wij in de garage een kantoor maken (garagedeur eruit, pui erin) Het huis is gebouwd in houtskelet.

Dragende muur doorbreken en H-balk aanbrengen

Dragende muur op begane grond doorbreken, 3 meter bij 2.65 meter. De muur is de zijgevel van het huis (3 verdiepingen baksteen, bouwjaar 2016). De doorbraak vindt plaats naar wat voorheen aangbouwde garage was, nu bijkeuken en kantoor aan huis.

Inpandige garage verbouwen

Ik ben in onderhandeling voor aankoop woning met een aangebouwde stenen garage van 6,20 bij 3,10. De garage moet verbouwd en gesplitst worden tot een eenvoudig kantoor en bergruimte voor de fietsen. Ik denk verhouding 2:1. Aan de kant van de garagedeur komt de bergruimte. De garagadeur zal dus dicht moeten worden gemaakt, vervangen worden, voor een deur. Aan de lange zijde van de garage zit een deur naar buiten en tegenover een deur naar de hal. Beide komen uit op het "kantoor". Er hoeft geen kozijn geplaatst te worden. Wel moet er neem ik aan dat er geisoleerd worden en moet er verwarming komen. Electra is aanwezig. (foto's van garage op funda). Graag indicatie van de prijs.

Garage tot een kantoor verbouwen

Ik wil graag mijn gemetselde garage gedeeltelijk laten verbouwen tot kantoor. De garage is 2.5 x 6 meter. Het kantoorgedeelte zou aan de voorkant komen (2.50 x 4 meter), openslaande deuren vervangen door wand met ramen en toegangsdeur, in het achterste gedeelte moet een wand met deur komen. Er is al elektra aanwezig, verwarming en isolatie zijn nog nodig. Er is ook een kraan die nu als aansluiting voor de tuinslang dient. Hier willen we graag een wasbak maken.

Partners

Partners van Casius