Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra kamers onder de woning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra kamers onder de woning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra kamers onder de woning realiseren

Zolderverbouwing met dakramen en kunststof dakkapel

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag en krijgen op 11 december de sleutel. De zolder moet direct worden verbouwd. Het volgende moet gebeuren: - er moet aan de achterzijde een kunststof dakkapel van 3.5 meter breed geplaatst worden, met 3 ramen waarvan 1 kiepkantelraam met ventilatierooster en elektrisch rolluik. Prefab is prima. - er moeten aan de voorzijde 1 of 2 dakramen geplaatst worden. - de huidige beplating op de zolder moet vervangen worden en daarna gestuukt en gesausd worden. - de zolder moet opgedeeld worden in 2 slaapkamers, er moet dus een geïsoleerde scheidingswand komen en beide kamers moeten een aparte ingang met deur krijgen. Tevens moet de wand gestuukt en gesausd worden. - er is cv in huis, maar geen radiatoren op zolder. Op beide kamers moet een radiator komen (de ketel is op zolder). - er moeten voldoende stopcontacten zijn in beide kamers, 3 per kamer. Daarbij moeten beide kamers afzonderlijk een lichtpunt in het plafond krijgen. - het plafond is verlaagd, dit moet zo blijven zodat we de bergruimte erboven kunnen benutten. In het plafond bij de overloop moet een trap komen die je naar beneden trekt om bij de bergruimte te komen. Woensdag 30 augustus om 17:30 ben ik in de woning om offertes te kunnen laten maken, graag kom ik met u on contact als u geïnteresseerd bent. De klus moet tussen 12 december en 11 januari worden uitgevoerd. De woning staat op Funda.

Zolder verbouwen

Onze woning wordt gebouwd en in de zomer van 2018 opgeleverd. De zolder wordt casco opgeleverd en het trapgat gemaakt. Er dient een vaste trap gemaakt te worden en 2 slaapkamers gecreëerd. De wanden en plafonds dienen te worden gestuukt en in beide kamers dient er een dakraam geplaatst te worden. Hier zou ik graag advies over ontvangen.

Extra kamer op de garage bouwen

Als het allemaal mee zit, kopen wij binnenkort een woning (2-onder-1-kap) in Zwolle waar we een verbouwing aan willen doen. Het gaat om het maken van een extra (slaap)kamer op de 1e verdieping, te weten op de garage met een plat dak. Deze kamer moet via een deur op de overloop te bereiken zijn, net zoals de overige (slaap)kamers. De afmeting die we zouden willen is een breedte van 3m en een lengte van 8m. Zowel aan de voorkant als de achterkant willen we graag kozijnen geplaatst hebben. De oplevering willen we zo compleet mogelijk, maar e.e.a. hangt ook af van de kosten. Wij laten ons graag adviseren over de mogelijkheden en daarbij behorende kosten.

Extra kamers onder de woning realiseren

We wonen in een monumentaal huis in Warmond en willen onderzoeken of we onder het huis een extra woongelegenheid kunnen laten bouwen.

Nokverhoging met uitbouw maken

We willen graag hetzelfde wat al onze buren hebben: een nokverhoging en vervolgens de kamers op de verdieping eronder uitbouwen door de schuine muren te vervangen voor rechte. Zie foto voor duidelijk voorbeeld. Ons huis is ongeveer 5 meter breed. We willen graag 1 dakraam hergebruiken voor een extra raam op zolder, aan de voorkant van de woning en een dakkapel bovenop het dak (zie rechter huis op foto). We willen alles laten doen, dus ook de afwerking.

Zolderverdieping indelen met kamers en een bergvliering

Onze woning is 4,5 jaar oud en er is onlangs een dakkapel op geplaatst. Wij willen deze zomer graag 2 kamers laten maken op de zolderverdieping. Daarbij moeten wanden met kozijnen en deuren worden geplaatst. Ook willen we graag een bergvliering boven het trapgat laten maken van ongeveer 4 m². Er is een vaste zoldertrap aanwezig en er zijn betonnen vloeren. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Vliering met tussenmuur plaatsen

Wij willen een vliering laten plaatsen op onze zolderverdieping. Deze moet met de hoogte van het plafond gelijk komen aan de dakkapel. De dakkapel is casco op ons huis geplaatst en heeft een hoogte van plusminus 2. 45 m. , dit moet dus de hoogte worden waarop de vliering begint, zodat het plafond over de gehele verdieping gelijk komt. Het vloeroppervlakte van de te plaatsen vliering is plusminus 15 m2 (3 m. X 5 m.). Ook willen we een vlizotrap geplaatst hebben om de vliering te bereiken. De woning is voorzien van een scharnierkap/klapdak, waardoor de vliering bevestigd dient te worden aan de tussenmuren met de buren. Verder willen we een tussenmuur geplaatst hebben van voor tot achter (plusminus 7 m. Lang en 2. 45 m. Hoog), zodat er een overloop op zolder ontstaat. Deze muur loopt aan 1 kant schuin af bij het dak, aan de andere kant kan deze recht tot in de dakkapel doorlopen. In deze tussenmuur dienen 2 deuropeningen te komen. Dwars op de tussenmuur willen we nog een tussenmuur geplaatst hebben (plusminus 3 m. Lang en 2. 45 m. Hoog), zodat er naast de overloop 2 kamers ontstaan. Alle tussenmuren willen we in houtskeletbouw, voorzien van gipsplaten. Tot slot willen over de gehele verdieping, tot in de dakkapel, het plafond uitgeracheld hebben (totaal oppervlakte plusminus 35 m2 (5 m. Bij 7 m.). Elektra hoeft niet gedaan te worden.

Extra kamers op plat dak bouwen

Ik wil op mijn platte dak 2 extra kamers met een omvang van 4 x 4.50 meter ieder. Het betreft een 2 etage woning. Klant is nog in een oriënterende fase, nog geen vergunning en tekeningen. Er zijn in die buurt wel heel veel voorbeelden van opbouwen van alle soorten materialen. Graag advies van de vakman.

Dak recht optrekken en nok verhogen

Hoekwoning, achtergevel is vanaf 1e verdieping schuin. Deze achtergevel willen we recht optrekken, met ramen erin en de nok verhogen. Zodat de nok en dus het huis hoger wordt. Mogelijk kunnen we dan op zolder 2 kamers maken en nog een vliering. Kunt een schatting geven wat dit kost, als we zelf de afbouw binnen doen. Dus alleen de kosten voor recht optrekken gevel, met ramen erin en nok verhogen en dan op zolder aan de achtergevel een dakkapel over de breedte. Woning is 5,5 meter breed

Appartement volledig strippen voor renovatie

Ik heb een appartement in Amsterdam van ongeveer 60 m². Dit dient leeg gehaald te worden voor renovatie. Dat betekent dat alle laminaat vloeren eruit worden gehaald en de keuken en badkamer (2,5 m²) er uit gesloopt moet worden. Alle plafonds moeten er uit (riet gestuukt) en twee niet dragende muurtjes van 6 m². Verder moet er nog een wasbak met wat tegelwerk op een van de kamers verwijderd worden en in de woonkamer schrootjes van een van de muren. Ik zie graag een kostenindicatie tegemoet. Ik wil deze klus in de 1e week van juni laten verzorgen, want dan is de woning leeg. Het is een complex zonder lift.