Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra kamers opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra kamers opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra kamers opbouwen

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een casco opbouw van 8 x 5,5 meter opbouwen voor extra kamers en badkamer. Vergunningsaanvraag is bijna afgerond.

Prefab kunststof dakopbouw plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in een prefab dakopbouw. Ons huis heeft een plat dak. Door een dakopbouw te maken willen wij hier twee gelijkwaardige kamers realiseren. Graag zouden wij een aantal vrijblijvende offertes willen ontvangen. Het betreft de volgende offertes: 1 offerte casco opbouw 1 offerte afgebouwd 1 offerte als we 2 of 3 opbouwen willen. (er zijn nog 2 buren die ook interesse in een dakopbouw hebben) De dakopbouw van 39 m2 willen wij in alle gevallen in kunststof uitgevoerd hebben. Tevens hebben wij nog een heleboel vragen. Hieronder staan deze. • Wat is de tijd die nodig is vanaf het moment dat wij ja zeggen tot het moment dat de dakopbouw klaar is. • Welke garanties zitten er aan de opbouw • Wat is het vervolgtraject • Is er een andere ketel nodig in verband met de verwarming boven? Nu een CW3 • Hoe zit het met de dakafvoer van de ketel? Hoe gaat deze eventueel lopen • Wat voor extra kosten komen er nog bij? (vergunningen et cetera) De bouwtekeningen van bestaande opbouw van de buren zijn in ons bezit. Graag willen wij, als dat mogelijk is, een vrijblijvende afspraak met u maken.

Extra kamers opbouwen

Ik wil graag extra kamers op mijn huis laten bouwen.

Volledige verdieping opbouwen

Ik wil een volledige verdieping laten opbouwen van 6 bij 9 meter. Betreft dakopbouw met schuine kanten bedekt met dakpannen. Aan beide kanten dakramen. Binnenkant bestaande uit 3 grote kamers een trap naar boven en hal. Electra/cv/water/schoorstenen en dergelijken moeten doorgetrokken worden naar boven. De verdieping willen wij basis afgewerkt zodat wij zelf kunnen stuken/behangen en laminaat leggen. Verdere details bespreken we later.

Verbouwing bovenverdieping, toilet realiseren en opbouw plaatsen

Ik heb onlangs een huis gekocht. Op 29 januari krijg ik de sleutel en wil dan zo snel mogelijk met de verbouwing beginnen. 1. Boven is de indeling niet logisch en lelijk afgewerkt dus alles plat en opnieuw beginnen. Slopen kunnen we gedeeltelijk zelf. Het is een oud pand met houten wanden en dat moeten opnieuw houten wanden worden met isolatie. Ook de elektriciteit moet geheel opnieuw inclusief wandcontact dozen. Alles behang/schilder klaar afgeleverd. Vloeren regel ik zelf. 2. Er moet ook een toilet ruimte worden gerealiseerd met een sanibroyeur, deze regel ik zelf en ook de tegels. 3. En dan nog een opbouw boven de keuken, inclusief elektriciteit . Er kan geen kraan komen in de tuin maar in deze wijk zijn al heel veel opbouwen gerealiseerd. 4. Maten: De boven verdieping is 5.50 x 6.10 meter met een overloop die een stuk kleiner kan. Er moeten 2 kamers van 10 m2 komen en één van 7 m2. Het toilet wordt 1 m2 De opbouw 8.4 m2 (binnenmaat) Alle maten bij benadering. 5. Graag ontvang ik de offerte in 3 delen waarbij verbouwing nummer 1 het meest dringend is.

Prefab opbouw met extra kamers realiseren

Wij willen een opbouw op onze woning realiseren van 8 bij 4.50 meter. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de elektra en verwarming doorgetrokken. De wanden moeten behangklaar opgeleverd worden. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden echter zijn er al meerdere opbouwen in de wijk gerealiseerd.

Extra kamers op plat dak bouwen

Ik wil op mijn platte dak 2 extra kamers met een omvang van 4 x 4.50 meter ieder. Het betreft een 2 etage woning. Klant is nog in een oriënterende fase, nog geen vergunning en tekeningen. Er zijn in die buurt wel heel veel voorbeelden van opbouwen van alle soorten materialen. Graag advies van de vakman.

Muur op de zolder wegbreken

Een betonnen muur van 333 bij 237 cm moet weggebroken worden op zolder, om van 2 kamers 1 te maken. De muur loopt schuin af. Er zitten leidingen voor aan de bovenzijde, deze zit niet op de muur gemonteerd, maar ik wil dit wel mooi laten afwerken, met een koof bijvoorbeeld. Dan moet er nog een klein muurtje worden afgebroken, deze is ongeveer 1,20 meter breed en en 2,37 meter hoog en er zit een een kozijn in. Er moet een nieuw muurtje worden gebouwd van 2,10 meter breed en 2,37 meter hoog. Dit muurtje ook afwerken en stuken aan beide kanten. Wat kost het slopen, opbouwen en het verwijderen van de rotzooi? Gelieve per mail reageren.

Begane grond en souterrain verbouwen

Mijn huis heeft een begane grond en een souterrain. Op de begane grond bevindt zich op dit moment de badkamer met toilet. De badkamer moet naar het souterrain verplaatst worden. De kamers in het souterrain moeten opnieuw worden ingedeeld, 3 kamers, wat neerkomt op het opbouwen en gedeeltelijk afbreken van muren inclusief elektra. Er komt een apart toilet beneden. De CV-ketel dient een stuk te worden opgeschoven. Op de begane grond verdwijnt dus de badkamer. Wel komt er een apart toilet. De bijgaande tekening is van de toekomstige indeling.

Dakopbouw laten opbouwen

Graag wil ik advies voor de dakopbouw. Het materiaal dat ik zou willen is het verlengde van wat er nu staat. De indeling van de dakopbouw wordt dan: – vaste trap; – ramen aan voor en achterzijde; – dubbel glas; – houten kozijnen; – twee kamers; - en een berging. Het project waar ik nu woon : mijn eigen woonideeën Almere poort. Mijn woning is een starterswoning type a. De opbouw zou ik graag willen als de type b woning. De bouwer van de woning, Heutink, kan helaas niks voor mij betekenen.