Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kamer splitsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kamer splitsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kamer splitsen

Bestaand kamer splitsen in 2 kamers

Ik wil van een bestaande slaapkamer 2 slaapkamers maken. Er zal een scheidingswand moeten worden gerealiseerd, bestaande deurposten moeten worden verplaatst en gesplitst. Een raam (vanaf de vloer 245 cm hoog) moet worden vervangen door een deur. Het stukwerk en gipsplaten van buitenwand bestaande kamer moet worden verwijderd en opnieuw worden gedaan. Verder nog diverse herstelwerkzaamheden aan scheurtjes in muren en plafonds. En schilderwerk.

Kamer splitsen

Wij hebben een grote slaapkamer die we vanwege mijn zwangerschap graag zouden willen opsplitsen in 2 kleinere kamers. Naast het plaatsen van een tussenmuur met deur zijn er ook extra werkzaamheden zoals het verleggen van de gang en reeds bestaande deur, aanleggen van verlichting met schakelaar en het splitsen van de radiator en evt afwerking. Behangen en schilderen kunnen we zelf. Hebben zelf een nieuwe keuken geplaatst dus kunnen in overleg dingen in eigen hand nemen.

Extra slaapkamer op zolderverdieping bouwen

We willen graag op korte termijn een extra slaapkamer (2,5 x 4 meter) laten bouwen op onze zolderverdieping (5 x 10 meter). Er is voldoende ruimte op de zolderverdieping, maar er zijn ook wat praktische uitdagingen. Daarnaast denken we aan het plaatsen van een dakkapel om een bestaande kamer in tweeën te splitsen. We willen graag dat iemand langskomt om de mogelijkheden door te spreken.

Uitbouw achterzijde dijkhuis

Een uitbouw van 2,5 meter diep 6 meter breed, oftewel de oppervlakte onder het huidige balkon. We willen het balkon boven de uitbouw behouden. Het dijkhuis rust geloof ik op een bak beton, het huis 'werkt' daardoor nog. De huidige kamer, waar de uitbouw bij zou komen, willen we dan na uitbouw splitsen in 2 kamers, elk met uitzicht op de tuin.

Zolder in tweeën splitsen

Ik wil graag een muur plaatsen op de zolder voor mijn zoon, want zijn kamer komt nu op de zolder. Ik wil daarom daar nu een muur zetten met een deur er in. Ik zat te denken aan gipsplaten, alleen ik weet niet hoe ik dat moet monteren. Of misschien dat jullie een ander, beter idee hebben. De muur moet ongeveer 8 bij 2.5 meter worden. En ik zou 'm graag volledig afgewerkt willen hebben.

Woning totaal verbouwen en uitbouwen

Wij willen het volgende verbouwen: - Badkamer leeghalen en nieuwe plaatsen. Inclusief 1 gipsmuur 0,30 cm verplaatsen - toilet beneden leeghalen nieuwe plaatsen - uitbouw woning 2,5 diep 5 meter breed. - wasruimte verplaatsen van zolder naar 1e etage. Water en afvoer uit de badkamer halen via koofje door hal. -nieuwe keuken moet in de uitbouw komen. - zolder een dakkapel 3 meter breed Zolder splitsen in 2 slaapkamers. Waarvan 1 kamer radiator moet worden geplaatst, andere kamer zolder is radiator aanwezig. - aanleg rookkanaal voor openbaar. Nog niks aanwezig Alles wat op de tekeningen oranje is zijn verbouwingen.

Onderhoudswerk in een appartement en trappenhuis

Ik woon in een appartement op de 2e verdieping waar ik een aantal onderhoudsklussen wil laten verzorgen. Het gaat om het schilderen van de muren in het gehele trappenhuis tot aan de 5e verdieping. Verder wil ik een kamer laten splitsen in 2 kamers. Ik wil de muren en het plafond laten schilderen. Verder moet er een deur worden gemaakt in de keuken. Het balkon moet worden gesplitst. Verder is er een kleine ruit in een raam in de hal, boven de toegangsdeur naar mijn appartement, die vervangen moet worden. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te bespreken en op te meten en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte. Ik wil het werk graag op korte termijn met u inplannen. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Slaapkamer splitsen in 2 slaapkamers

Ik wil graag een slaapkamer in tweeën splitsen. Deze kamer is 21 m2. Dit was ooit het geval en dit wil ik graag terugzetten. Hierbij moet er een muur worden geplaatst en een extra deur. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?

Zolder laten verbouwen

Ik wil de zolder verbouwen. Een wandje eruit en twee nieuwe wanden erin. Inclusief electriciteit, afwerking vloer en muren, 1 of 2 kantelramen, inbouwkast en schot voor wasmachine en verwarmingsketel. Alternatief is om de eerste verdieping te verbouwen: kamer splitsen in 2 kamers, badkamer verplaatsen en afwerking. Afhankelijk van de offerte maak ik een keuze voor één van de twee opties.

Slaapkamer in 2-en splitsen

Nu een huidige slaapkamer van 4.30 x 5 meter. En hoogte 5 meter! Deze kamer splitsen in 2 kamers. Een gipsblokken muur met deur aanpassen naar 2 deuren, scheidingswand plaatsen, verwarming van 1 grote aanpassen naar 2 kleine radiotoren. Electra doortrekken. De wanden afwerken. Wat zou dat kosten?