Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kamer op bijgebouw doorbreken (draag )muur en maken van deur en kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kamer op bijgebouw doorbreken (draag )muur en maken van deur en kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kamer op bijgebouw doorbreken (draag )muur en maken van deur en kozijn

Aan-/uitbouw aan de woning

Het betreft een aan-/uitbouw van bestaande woning en een bijgebouw, nader te noemen als garage/bergingsruimte. Ruim opgezet met een plat dak, exclusief overkapping. Ruimte dient zowel als zomerkamer en keuken incl aanwezigheid van kachel. Er is sprake van veel glas en dus lichtinval en gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen (tevens onderhoudsarm). Er zijn diverse installaties aanwezig waaronder cv, elektra en diverse schakelmateriaal. Eventueel licht metselwerk en aluminium kozijnen. Aansluiting met bestaande woning: Aansluiten dan wel verleggen leidingwerk, elektra, cv, installaties tbv keuken. Voor het doorbreken woning is niet meer nodig dan raamkozijn De aangebouwde kamer aan de achterzijde zal 11 bij 6 meter moeten gaan worden en de garage 6 bij 8 meter.

Kamer op bijgebouw: doorbreken (draag?)muur en maken van deur en kozijn.

Het maken van een doorgang van kamer op bijgebouw naar de woning. Het uitzagen van een binnendeur opening in de spouwmuur, incl stutten en het eventueel inleggen van stalenbalk cq latei. Het plaatsen van een binnendeurkozijn met opdekdeur in deze opening. Deurmaat 78x201.

In de bijgebouw komt een keuken en daar ...

In de bijgebouw komt een keuken en daar moet stroom gas en water naartoe en in de muur worden gevreest en dan moet de muur gevlakt worden (gestucked). De keuken moet geplaatst worden, getegeld worden en een plafond. Op de zolder een aansluiting voor een was machiene maken water en afvoer is daar al en de oude keuken (dan bedoel ik de leidingen )moete weg gewerkt worden. Dan de woon kamer ook nog vlak gestucked worden en in de bijgebouw ook nog een raditor verwijderen. De keuken is 275x220x220 en de lengte kwa muur in de woonkamer is ongeveer 10 meter om te vlakken.

Wij willen een kamer bij laten bouwen op ...

Wij willen een kamer bij laten bouwen op de garage. Er is geen tekening of bouwvergunning omdat we niet weten of dit wel mogelijk is in verband met de constructie van het huis. De garage is gelegen tussen het woonhuis en het bijgebouw. Het huis is een hoekwoning. Uitbreiding op begane grond is niet mogelijk ivm de oppervlakte. We willen graag alles uitbesteden, aanvraag vergunning, projectmanagement etc.

Renovatie bestaande woning, kamer ...

Renovatie bestaande woning, kamer vergroten, keuken vernieuwen, kelder renoveren, isoleren, zoldertrap plaatsen, vloeren vervangen, elektriciteit vernieuwen, CV plaatsen. Plaatsen bijgebouw (begane grond) waar in ondergebarcht wordt een garage, bijkeuken, toilet, badkamer en twee slaapkamers. Huis is een Oosterijks houten pand (skeletbouw) en het bijgenouw dient in dezelfde stijl te worden opgetrokken.