Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huiskamer en entree renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huiskamer en entree renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huiskamer en entree renoveren

Huiskamer en entree renoveren

Huiskamer: 1. Parketvloer schuren en opnieuw lakken: oppervlakte circa 50 m2 2. Stuken van twee wanden: circa 21 m2 en 15 m2 3. Witten van plafond (circa 50 m2) en overige wanden (circa 43 m2) 4. Wit verven van 2 nu bruine radiatoren 5. Vervanging van een verlichtingsbak (binnen) boven de ramen aan de voorzijde (nog door onszelf uit te zoeken, eventueel na uw advies) 6. Advies over eventuele vervanging van een tweetal aluminium schuifpuien. Vier kozijnen; twee schuivende delen en twee ramen.De schuifpuien zijn circa 40 jaar oud. Entree: 1. Schilderwerk wanden (circa 18 m2) 2. Vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond (5,5 m2). In het zwarte doek erboven zitten gaten. 3. Wit verven van een nu bruine radiator Zolder: 1. mogelijk vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond. In het zwarte doek erboven zitten gaten. Er heeft een wespennest gezeten, is weggespoten maar er komen nog steeds wat resten daarvan eruit gevallen.

Tegelvloer, fundering en vloerverwarming verwijderen

Ik zou graag ongeveer 100 m2 vloer + fundering laten verwijderen uit de huiskamer en de keuken. Ook graag de vloerverwarming en convectorput verwijderen. Vervolgens weer opbouwen met nieuwe fundering, isolatie, vloerverwarming + topdeklaag. Eventueel met houtenvloer (eiken) aanbrengen. Betreft begane grond en makkelijke entree door tuindeuren van ongeveer 2.50 meter. Idee is om door middel van vloerverwarming de huidige radiatoren overbodig te maken.

Aanbouw bouwen aan een rijksmonument

Wij winnen informatie in voor een huis dat wij willen kopen. WIJ ZIJN NIET DE EIGENAAR! Wij willen het kopen als wij mogen aanbouwen en dit kunnen betalen. Het is ons nog niet bekend of hiervoor een vergunning zal worden verleend. Onze bedoeling is een aanbouw achter het halletje en de keuken te realiseren die samen met beide ruimtes 1 grote aanbouw vormt. Het extra deel is ongeveer 35 m2, het totaal ongeveer 47 m2. In plaats van het halletje willen wij een entree + bijkeuken, de keuken willen we een kwartslag draaien, erachter willen we een huiskamer met veel glas aan zij- en achterkant, we willen doorbreken zodat van voor tot achter 1 ruimte wordt. Wij geven graag meer details van ons idee voor de aanbouw. We begrijpen het als deze aanvraag te vrijblijvend is om een fatsoenlijke offerte te leveren, of om voor u interessant te zijn. Wij stellen elk advies zeer op prijs.

Nieuw entree maken van deel van een ...

Nieuw entree maken van deel van een garage en een stukje aanbouw, voorkant, keuken en bijkeuken 1.40 naar voren uitbouwen, nieuwe kleine berging bouwen. Binnenmuren weghalen, waardoor huiskamer ruimer wordt. Oude entree wordt deel huiskamer. Meterkast verplaatsen of, indien het te rigoreus is, een pilaar er van maken. Door deze ingrepen wordt het bewoonbare deel 15 vierkante meter groter. De keuken wordt vergroot en de huiskamer. De hal wordt nieuw.

Het leggen van 38 m2 laminaat , verdeeld ...

Het leggen van 38 m2 laminaat , verdeeld over drie ruimtes. Intree-huiskamer keuken-en achterhal/portaal. Incl.ondervloer en plinten met overzetplinten. De vloer is geegaliseerd met spaanplaten ten minste in de huiskamer. De keuken-entree en achterhal, daar zijn de vloeren van steen/beton. Graag twee offertes incl.btw en excl.en incl.plinten en overzetplinten.

Begane grond: uitbreiding huis met ...

Begane grond: uitbreiding huis met achter entree/installatie wm,wd,dv. (2.85x2.5) Tussenwand weghalen met verlaagd plafond, nieuw vloertegelwerk, plaatsen leefkeuken met kookeiland (6.7x4.1) // 1e verdieping: verwijderen tussenwand en verlaagd plafond en keuken. Betrekken bestaand balkon (1,7x4,73) bij huiskamer(verplaatsen raamwand). Plaatsen extra raam (muurlengte, buitenmuur) + 2 balkondeuren (nieuw balkon=dak uitbreiding begane grond). Nieuwe tegelvloer (12x6.7)en stucadoorswerk. Uitregelen verwarming (vervangen conveyers/eidingen). Hangtoilet ipv huidige pot Verplaatsen electrapunten// 2e verdieping: vervangen badkamerinrichting (optioneel) (2,87x2,2)

Realisatie open trap in huiskamer, ...

Realisatie open trap in huiskamer, realisatie toilet in entree (d.i: muren, aansluiting riolering, installatie toilet (toiletpot is al aanwezig) installatie fontein. Tegelen doen we zelf.) Afwerking hal en plafond hal. Vernieuwing voordeur en houtwerk voordeur. Realisatie geisoleerde voorzetwand woonkamer tot achter de nieuwe trap.

Het gaat om de verplaatsing van onze ...

Het gaat om de verplaatsing van onze voorgevel; zo'n 2,5 meter naar voren, over de gehele breedte zodat aansluiting met de los van het huis gelegen berging tot stand komt. In de nieuw intstane ruimte willen wij de keuken onderbrengen, welke met de gevel mee doorschuift naar voren. Ook onze aan de straat kant gelegen slaapkamer schuift mee op. De huidige ruimte waarin de keuken zich bevindt komt bij de huiskamer voor een ruimtelijker effect en de ruimte die de doorgeschoven slaapkamer achter laat wordt gebruikt voor het creeeren van een inpandige studie/kantoorruimte. De ruimte tussen keuken en slaapkamer zorgt voor een ruimere entree. Alle werkzaamheden voor deze uitbreiding moeten door de aannemer worden uitgevoerd. Fundering, dak, metselwerk enz. enz.

Het verwijderen van de tussenmuur naar ...

Het verwijderen van de tussenmuur naar de garage en plaatsen van nieuwe tussenmuur waardoor garage gehalveerd wordt en keuken vergroot,plaatsen raamkozijn in de uitbreiding,het isoleren van de buitenmuur,het aanleggen van vloerverwarming in uitbreiding,keuken en entree/toilet,het installeren van een volledig nieuw keukenblok met inbouwapp en natuurstenenblad in uitbreiding.tegelwerk wand en vloer.Het afwerken van binnenmuren stukwerk/spuiten. het eventueel aanbrengen van een boog in binnenmuur naar huiskamer. verwijderen/vergroten bestaande boog in keuken.omleggen/wegwerken leidingwerk in muren.aanleggen aan en afvoerleidingen keukenblok