Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw huis met verdiepingen bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw huis met verdiepingen bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw huis met verdiepingen bouwen

Klein huis bouwen

We willen een vrijstaand huis van 70 - 100 m2 op een kavel van 165 m2 laten bouwen volgens traditionele stijl of houtskeletbouw afhankelijk van de kosten. Belangrijkste is dat er ook nog fundament nodig is. Huis kan casco opgeleverd worden (stucwerk en elektra in overleg). Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen aangevraagd. Verder wil ik dat het huis maximaal 2 verdiepingen krijgt, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en max 2 toiletten.

About New House Construction Estimation Request

Ik wil 4 of 5 rijtjeswoningen laten bouwen voor mij en mijn vrienden. Dit zijn onze wensen: - Alle huizen zijn 130 m2 per stuk, en komen op een kavel van 1260 m2. De huizen moeten compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, fundering en gemetselde buitenmuren. - Elk huis krijgt 3 verdiepingen (met een zolder) - 2 of 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken. - Hier is een vergunning voor nodig, en het zou fijn zijn als u mij kon helpen met de aanvraag hiervan. - Ik heb nog geen bouwtekeningen, ik heb tot nu toe alleen een plan gemaakt Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.

Opbouw en uitbouw realiseren

Het gaat om een opbouw en om een uitbouw. Opbouw op plat dak van 6,5 m bij 10 m met koepel en trapgat, uitbouw in tuin van 6,5 bij 4 m. Voor de uitbouw is een geen vergunning nodig. Graag van bakstenen. Ik weet niet of er een fundering nodig is, maar denk het wel. Er komt of een volledige schuifpui of/ vouwdeurenpui in of 2 kleinere deuren. Graag de prijs van een casco- en complete oplevering. De opbouw kan prefab of op dak zelf opgebouwd worden. Het is een hoekhuis. in de opbouw komt een: badkamer, toilet en slaapgedeelte. Huidige huis is 2 verdiepingen, uit 1962. Graag ook prijs voor beide opleveringsmogelijkheden.

Nieuw huis met twee verdiepingen bouwen

Graag ontvangen wij offerte voor het bouwen van een huis met 2 verdiepingen als in de foto's. Deze staat dan wel aan ander gekoppeld maar zou dan op zich zelf staan worden. Meer foto’s beschikbaar indien gewenst. Momenteel zijn we bezig met kavels in Numansdorp.

Een vrijstaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande woning voor mij zou kunnen realiseren. Ik wil een vrijstaande woning bouwen met de afmetingen 11,2 lang en 9,2 breed. De kavel is 433 m2. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, gemetselde buitenkant, 2 verdiepingen en een zolder, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten en een geïsoleerde garage. Bouwtekeningen en vergunning nog niet aanwezig.

Vrijstaande woning

Wij willen een woning bouwen die er net zo uit ziet als de woning hier: https://hetroombeekhofje20.nl Daar vind u plattegronden en meer. We zijn benieuwd wat dit gaat kosten als we dit na willen maken als vrijstaand huis. Dit zijn mijn wensen: Het huis word 173 m2, en komt op een kavel van 200 m2. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra, een fundering, en een stenen buitenkant, en wil ik dat het huis 2 verdiepingen krijgt (met een vlizo zolder), 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 1 toilet, en een garage. De bouwtekeningen staan op de website, en de vergunningen moeten nog aangevraagd worden.

Recht optrekken 3de verdieping

Eind januari 2020 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. De woning is een rechthoekige woning waarbij de eerste 2 verdiepingen gelijk lopen en de 3de etage voor de helft opgetrokken is. We willen deze graag uitbouwen waardoor er ongeveer 28 m2 extra ruimte ontstaat. We krijgen eind januari de sleutel, voor die tijd zouden we eventueel een afspraak kunnen maken. Ik heb geen idee of de constructie sterk genoeg is, meerdere buren hebben het ook gedaan, dus neem aan van wel. Een vergunning is nog de vraag of deze nodig is, omdat het aan de achterkant is. Ik zou dit kunnen navragen bij de gemeente. Ik wil graag een complete oplevering, maar dat ligt nog een beetje aan de kosten. Er zou verwarming moeten komen, ramen, elektra en mogelijk ook stucwerk. Een trap is niet nodig. We willen graag een prefab of een houten constructie. Het huis zelf is niet gemetseld, maar afgewerkt met rabat delen. Graag wil ik zo spoedig mogelijk in contact komen over de mogelijkheden en de periode waarin de uitbouw zou kunnen worden uitgevoerd. Hartelijk dank.

Nieuw huis bouwen

Wij willen een nieuwe vrijstaande woning bouwen. We zitten te denken aan een hout skeletbouw, afmeting 7 x 11 meter. De kavel is 1100 m2. Het huis moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, wel een fundering, 2 verdiepingen (met een zolder), 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten. Bouwtekeningen zijn nog niet aanwezig, bestemmingsvergunning wel.

Uitbouw achterzijde van 3 verdiepingen realiseren

Wij willen een bod doen op een huis, een dijkwoning. Het huis is dus nog niet ons eigendom. De hoogte van ons bod zal echter afhankelijk zijn van de kosten van de aanbouw, en de renovatie van het bestaande huis. Wij zouden hier graag wat duidelijkheid over verkrijgen. Als we het huis kunnen aankopen, zullen we de aanbouw ook daadwerkelijk gaan realiseren. Toelichting op het huis en onze wensen: het betreft een dijkhuis. We zouden een aanbouw willen hebben van het liefst 3 verdiepingen, maar als dit te duur is in ieder geval 2. De buren op de foto hebben ook zo een uitbouw. De constructie willen we graag advies over, maar de buitenkant zouden we een beetje zoals de buren op de foto willen hebben, maar met meer glas. We willen een complete oplevering, ook met keuken. Het hoeft niet het duurste te worden, meet ruimte vinden we belangrijker dan de duurste spullen. Zolang het maar degelijk is afgewerkt. De afmeting zal ongeveer 5,5 x 5 meter worden. Er staat nu een aanbouw, deze zou waarschijnlijk verwijdert moeten worden. Ik heb ook gesproken met de architect. Het huis staat op stalen palen. Hij gaf aan dat heien ook voor de aanbouw nodig zal zijn. Het liefst ontvangen we twee offertes: een voor twee verdiepingen en een voor drie. Als dit niet mogelijk is begrijpen we dat ook. Alvast dank en graag ontvangen we een prijsindicatie.

Huis bouwen

Wij willen een huis bouwen: circa 250 m2 / 650-750 m3. Zadeldak met riet, houten constructie/ houten gebinten interieur, gevel van bakstenen of gepotdekseld hout, overkapping van ca 40 m2 voor terras, casco oplevering, 2 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, een speelkamer, en een opslagruimte op een kavel van 4500 m2. Bouwtekeningen en vergunning zijn nog niet aanwezig.