Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis van achter uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis van achter uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis van achter uitbouwen

Uitbouwen van de woning

Ik wil graag een uitbouw realiseren aan een huis wat ik onlangs heb gekocht in Amsterdam Noord. De maat moet ongeveer 4 meter breed bij 3 of 4 meter diep zijn. Ik weet niet precies wat voor een uitbouw ik wil. Ik laat me graag adviseren. Er moet een elektra leiding getrokken worden naar de uitbouw en eventueel moet er vloer warming in de uitbouw dus er hoeft geen waterleiding. Ik wil ook dat er gestuct wordt.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij overwegen een uitbouw te realiseren aan de achterzijde van ons huis van 6 x 3.50 meter Het huis staat in Almere, dus zijn palen nodig. Ik zou een geheel vrijblijvende prijsindicatie op prijs stellen

Achterzijde verder uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 2.5 x 4 x 2 meter. Aan de achterkant van het huis moet een uitbouw komen. De klant wil graag door de vakman worden gebeld om extra informatie uit te wisselen. De werkplek is goed bereikbaar, de achterkant van de tuin is wat lastiger bereikbaar.

Bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis

Mijn woning is een betonnen woning met gemetselde buitenkant. Vloeren en dak zijn kanaalplaatvloeren. De bovenste verdieping is gedeeltelijk aan de buitenzijde voorzien van kozijnen met daarin gekleurd glas. Deze zijde wil ik uitbreiden. Met ongeveer 4 bij 7 meter. De manier van bouwen maakt mij niet uit zolang de buitenzijde het zelfde uiterlijk heeft en de isolatie goed is. Er hoeft geen elektra of waterleiding getrokken te worden. De wand van de kozijnen en gekleurd glas kan hergebruikt worden (de 7 meter wand).

Huis van achter uitbouwen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen. De heipalen zijn hier al geplaatst. De uitbouw zal 4.80 meter breed moeten worden en 2.40 meter lang. Het kozijn in de bestaande gevel willen wij graag opnieuw gebruiken en elektra dient te worden doorgetrokken. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden.

Verbouwen van het huis

Wij zouden graag een offerte willen van het verbouwen van een huis: 1. We zouden graag willen uitbouwen 3 lang 5 meter breed. 2. De keuken volledig vernieuwen. (kookeiland) 3. De badkamer volledig vernieuwen + wc plaatsen 4. De wc beneden vernieuwen. (de wc pot is goed) 5. Vloeren leggen boven (laminaat) 6. Giet vloer leggen beneden. 7. Houten overkapping bouwen in de tuin + schuur. Wij zijn starters en willen het verbouwen op een normale goedkope manier doen. Verbouwen kan je zo gek maken als je zelf wil maar wij zijn starters. Wat zou dit ongeveer kosten?

Uitbouw achterzijde woning

Wij hebben een huis op het oog dat we alleen interessant vinden als we kunnen uitbouwen. Daarom zouden we graag willen weten wat daar de kosten ongeveer van zouden zijn. Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van de woning van ongeveer 4 meter diep en 4 meter breed. De hoogte weet ik niet, net zo hoog als het bestaande plafond op de begane grond. Aan de rechterzijde staat al een muur van ongeveer 4 meter van de bijkeuken. Aan de linkerzijde staat een muur van ca. 2 muur van de uitbouw van de buren. De gevel dient te worden voorzien van glazen aluminium harmonicadeuren. Omdat de eetkamer en keuken vrij donker worden door de uitbouw, zouden we boven de deuren, voor meer lichtinval, graag schuine ramen willen die overlopen in het dak van de uitbouw. De uitbouw dient voorzien te worden van vloerverwarming die aangesloten moet worden op de bestaande warmtepomp, deze bevindt zich in de garage/speelkamer naast de bijkeuken. Daarnaast moet er minstens 1 lichtpunt komen in het plafond, eventueel wat spotjes en een aantal stopcontacten in de muren.

Huis uitbouwen

Ik wil de achterzijde van ons huis verlengen zodat het op 1 lijn komt met de al bestaande uitbouw (zie foto). Afmetingen van de lege ruimte is 3. 2 diep bij 3.30 meter breed. Totale breedte van het huis is 5. 8 m. De uitbouw moet casco worden opgeleverd, gaat vooral om fundering, metselwerk en dakconstructie. Geen kozijnen benodigd aangezien de openslaande deuren weer gebruikt gaan worden. Afwerking, vloer en elektra doe ik dan zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Woning uitbouwen

Wij willen graag een prijs indicatie van een uitbouw van 1,5 x 5 meter achter ons huis, zie foto achterkant. Zijkant van steen en voorkant: 70 cm muur, 360 schuifpui, 70 cm muur. Bovenstuk van glas. Weghalen van bestaande achterkant, 2 x pui en 2 x muur van beton. Plaatsen latei, zodat plafond doorloopt naar het glas van de uitbouw.

Huis achter uitbouwen

Uitbouw achterzijde. Maten ongeveer 5.40 x 2.25 meter. Achtergevel eruit en achterkant verlengen. Graag iemand die mee wilt denken met dit project.