Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis traditioneel bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis traditioneel bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis traditioneel bouwen

Casco uitbouw achter de woning bouwen

Casco aanbouw plaatsen van ongeveer 11 m2 (5,4x2,0). Stijl is traditioneel met bakstenen aan de buitenkant in de kleur van het huis. Heiwerk 2 palen (Haarlem), 2 kanten metselen omdat buren geen uitbouw hebben, Nieuwe pui met openslaande deuren met zijlichten over de volledige hoogte en breedte. Aanbouw wordt aan het huis geplakt, sloopwerk van bestaande pui en maken staalconstructie voor draagmuur. Hardhouten kozijnen. Wij ontvangen graag een richtprijs/concept offerte per e-mail

Casco uitbouw achter de woning bouwen

(1) Casco aanbouw plaatsen van ongeveer 12,5 m2 (5x2,5). Stijl is traditioneel met bakstenen aan de buitenkant in de kleur van het huis. (2) Heiwerk 2 palen (Almere), (3) 1 kant metselen (buren aan 1 kant hebben aanbouw), (4) huidige schuifpui herplaatsen, (5) schutting verwijderen/afwerken. (6) Aanbouw wordt aan het huis geplakt, (7) geen sloopwerk of nieuwe draagconstructie. Wel willen wij een (8) lichtstraat van ongeveer 2 - 3 meter en de 2 muurtjes die naast de schuifpui zouden komen (9) vervangen door ramen (gehele achtergevel ramen). (10) kunststof kozijnen. Wij ontvangen graag een richtprijs/concept offerte per e-mail. Wij nemen telefonisch contact met u op voor een afspraak, indien de prijs binnen ons bouwdepot valt.

Huis traditioneel bouwen

We willen graag een huis/bungalow binnen ons budget (dus geen meerprijs). Ons totale budget is €140.000. Is zo'n huis met mooie living en minimaal 2 slaapkamers sleutelklaar te leveren, inclusief alles, dus ook een fundering met palen van 23 meter. Het gaat hierbij om breedte kavel maximaal 8 meter. Het maakt niet uit hoeveel verdiepingen de woning gaat krijgen, maar als er al een verdieping of 2 op moet mag het maximaal 11 meter hoog worden.

Nieuwbouwgarage metselen

Het betreft een afmeting van 9 x 6 meter en 3 meter hoog wat gebruikt gaat worden als 2 garages en 1 bijkeuken met een toilet. De 2 garages met roldeuren ende bijkeuken met 2 houten deuren. De voorkant krijgt een verticaal raam tussen de 2 garages en een raam en deur voor de bijkeuken. De buitenkant wordt metselwerk en traditioneel gebouwd met blokken zoals het huis. Verder wordt buiten kant gestuukt en met een puntdak. De dakpannen moet glad zijn zoals huis. De betonnen vloer hebben we al vorige jaar al laten storten met huis samen.

Huis traditioneel bouwen

Ben op zoek naar een betaalbare aannemer die het gewoon aanneemt en niet per m2 of m3 ons budget is €125000. Als u het kan doen voor dat bedrag hoor ik het graag gewoon trationele bouw heb een foto van de gewenste huis. Het mag iets afwijken. Het is in sappemeer Graag hoor ik . Of u Het wil aannemen Dan kunnen we iets afspreken. Heb het grond nog niet gekocht hangt af van de woning. Er heeft een woning opgestaan. Heb ook geen bouwtekening. Mooie steen geglazuurd dakpannen Kunstof kozijnen met raamstijlen en deuren met raamstijlen. Van een goed merk Kunstof dakgoten met klossen Compleet geïsoleerd De grond is klaar om te bouwen

Asbestdak verwijderen

We hebben een asbestdak op onze woning. Huis is 6 meter breed. Het oppervlak is denk ik 60 m2. Het is een traditioneel schuin dak van een rijtjeshuis. Ik heb nog geen inventarisatierapport laten maken. Het dak is makkelijk bereikbaar, alleen zit er nu nog een vlizotrap.

huis en kelder

Huis bouwen en onderkelderen op vrijstaand stuk grond Bouwplaats is 60/ 40 meter. Traditioneel, geen prefab. Wij hebben al een ontwerper en een schets. Vergunningen bijna rond.

Vrijstaand huis nostalgisch, ...

Vrijstaand huis nostalgisch, traditioneel gebouwd, L vorm inpandige garage, veel foto's gezien op verschillende sites zitten heel veel mooie woningen bij maar moeilijk voor ons om daar een prijs bij te bedenken wat zoiets kost om te bouwen? Probeer nu eerst een bouwvergunning te krijgen of er gebouwd mag worden is nu nog een agrarisch stuk grond. Wij zouden het erg op prijs stellen geinformeerd te worden over wat een nieuw te bouwen huis kost (alles inclusief) wordt gekeken naar prijs/kwaliteit.

In de Franse Ardennen willem wij een ...

In de Franse Ardennen willem wij een eigen huis realiseren. Omgeving Sedan (ongeveer 350 km van Utrecht). We hebben geen idee wat handig is, traditioneel bouwen of pre-fab. wie helpt ons?

Authentieke woning, traditioneel ...

Authentieke woning, traditioneel gemetseld, met enig siermetselwerk. Twee schoorstenen op de einde van de nok met rollaag. Schuur aangebouwd aan het huis met verdieping. Twee dakkapellen aan de voorkant en een grote aan de achterkant. Opp.vl bouwperceel 8 x 8 m. Opp.vl 8 x 3 m. Goothoogte max. 3.65m. Wat kost het per m3 ? (incl.alles)