Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis sleutelklaar laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis sleutelklaar laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis sleutelklaar laten bouwen

Huis laten bouwen

Een huis bouwen, 3 lagen, 12 m2 bij 7 m2, sleutelklaar

Huis traditioneel bouwen

We willen graag een huis/bungalow binnen ons budget (dus geen meerprijs). Ons totale budget is €140.000. Is zo'n huis met mooie living en minimaal 2 slaapkamers sleutelklaar te leveren, inclusief alles, dus ook een fundering met palen van 23 meter. Het gaat hierbij om breedte kavel maximaal 8 meter. Het maakt niet uit hoeveel verdiepingen de woning gaat krijgen, maar als er al een verdieping of 2 op moet mag het maximaal 11 meter hoog worden.

Vrijstaand huis bouwen

Wij hebben een kavel in optie waar wij graag een woning op willen laten bouwen. De woning zal 7.50 bij 13 meter gaan worden met een garage. Er dienen 3 woonlagen gebouwd te worden. De begane grond zal de keuken en woonkamer zijn, de eerste verdieping krijgt 3 slaapkamers en een badkamer en de zolder krijgt nog geen indeling. De voorbereidingen voor de keuken en badkamer dienen te worden gerealiseerd en de woning mag verder sleutelklaar worden opgeleverd. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Huis sleutelklaar laten bouwen

We zijn van plan om een kavel te kopen en daar een huis op te laten bouwen. Momenteel zitten we in een loting voor deze kavel en eind februari weten we de uitslag. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een nieuwbouwwoning met een minimale afmeting van 160 m2, met een richtbedrag tussen de € 200.000 en € 220.000. Belangrijk element is dat er een garage/ werkruimte aan de woning vast zit met een aparte toilet-unit en dat er 4 slaapkamers in de woning zitten. We denken zelf aan termen als robuust, duurzaam en niet te veel onderhoudt met een puntdak. We horen graag wat mogelijkheden zijn van een sleutelklare oplevering en of er bijvoorbeeld na de bouwvak al gestart kan worden?

Huis casco plus of sleutelklaar bouwen

Wij hebben een optie op een kavel van 520 m2. Hiervan willen wij 100 tot 125 m2 willen bebouwen met een vrijstaande woning. Wij hebben een voorkeur voor een notariswoning of een landelijke woning. De woning dient casco plus of sleutelklaar opgeleverd te worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen over de wensen die wij hebben.

Vrijstaand huis sleutelklaar bouwen

Wij zouden graag wat meer informatie willen hebben om eventueel een nieuwe woning te laten bouwen. Financieel weten wij welk budget is mogelijk is en wij hebben al een optie op een kavel die bouwklaar is. Het betreft het ontwerpen en bouwen van een vrijstaande woning die sleutel klaar wordt opgeleverd. Wij zijn nog in een oriënterende fase en krijgen hier graag hulp bij.

Bouw van een nieuw vrijstaand huis. Wij ...

Bouw van een nieuw vrijstaand huis. Wij zoeken een aannemer die alles van ons uit handen neemt en dus de gehele bouw met alle randacties uitvoert. Het geheel dient sleutelklaar te worden opgeleverd. Nog geen tekeningen aanwezig. Aannemer met modellen of die evt. tekenaar in dienst heeft om een ontwerpt te maken. Conventioneel huis. Bouwkavel in gemeente Roosendaal.

Woonhuis met slaapkamer beneden en ...

Woonhuis met slaapkamer beneden en kantoor en badkamer. Huis dient sleutelklaar opgeleverd te worden. Steenshuis. Schuine kap en dakpannen. Nog geen bouwtekeningen aanwezig. Op zoek naar aannemer die standaardmodellen heeft (catalogusbouw).

Oude huis slopen en nieuw dubbel ...

Oude huis slopen en nieuw dubbel woonhuis bouwen; Huis van steen met 3 verdiepingen, waar eventueel nog appartementen van zijn te maken. Oplevering 1 huis sleutelklaar en 1 deel casco;

realiseren van een nieuwbouwwoning ...

realiseren van een nieuwbouwwoning (vrije keuze) op 1000 m2 grond met een klein budget. Welke keuze voor een bouwstijl is mogelijk tot max. 150.000 Euro en wat kost een garage of is er binnen dit budget een garage inclusief mogelijk???? Het huis dient sleutelklaar te worden gebouwd.