Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis op een kavel bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis op een kavel bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis op een kavel bouwen

Huis op een kavel bouwen

Bouwen van een jaren '30 woning met ongeveer de volgende afmeting 9 (l) x 12 (b) met garage en voordeur aan zijkant. Opgesteld door een erkende architect. Er gelden vereisten conform bestemmingsplan.

Sloopwerk op een kavel

Wij hebben interesse in een kavel waar het oude huis dan van gesloopt zou moeten worden. Ik begrijp heel goed, uw site is helder, dat een precieze prijs zonder alle gegevens niet te geven is. Maar ik zou graag een schatting weten. Waar moet ik aan denken? Welke range? 10. 000-20. 000 of 50. 000€? Graag zou ok geen offerte vragen maar een prijsindicatie als dat kan om meer zicht te krijgen op de mogelijk te verwachten kosten.

Casco houtskeletbouw woning op houten palen bouwen

Wij hebben een kavel in het bouwplan 'Tiny House Farm' en willen daar een houtskeletbouw huis gaan bouwen van 6 x 15 meter op palen, zodat er onder de woning ruimte is om twee auto's te parkeren. De BVO wordt 119 m². Wij zoeken een bedrijf dat ons kan helpen bij het casco plaatsen van de woning. Als palen willen wij eikenhouten palen van 25 x 25 cm gaan gebruiken. De buitenkant van de woning willen wij aftimmeren met Red Cedar. Wij willen op basis van onze tekeningen graag een eerste opgave van de kosten ontvangen. We maken graag een afspraak.

Hei-, kelder- en funderingswerk bij nieuwbouw

Wij willen een huis laten bouwen op een kavel in de Waterwijk Rotterdam Nesselande. Een huis van 150 m2 bouwoppervlakte met 2 verdiepingen. Ook een kelder van 150 m2. Er moeten heipalen de grond in en een fundering gemaakt worden. De woning moet nog getekend worden, daarover zijn we in gesprek met een architect. We hebben een idee van wat we willen, daar is een afbeelding van. Graag richtprijzen voor de kelder en het funderingswerk in eerste instantie.

Woning laten bouwen

Ik wil graag een offerte voor het bouwen van een woning. Ik heb een afbeelding van een woning die met kleine aanpassingen gebouwd moet worden. Er zal eerst een tekening door een architect gemaakt worden. De afmetingen van het huis zijn dus nog niet bekend. Ik heb een kavel in optie maar de termijn loopt binnenkort af. Kunt u snel schakelen?

Woonhuis slopen

We hebben een kavel met een oud huis erop, deze willen we slopen. Het gaat om een jaren '30 huis van ongeveer 6 bij 10 meter. In hoogte nog geen 8 meter. Schuin dak. Ik weet niet zeker of er asbest aanwezig, ik ga zelf bezig met een inventarisatierapport. Ik moet nog een sloopmelding doen.

Levensloopbestendige nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een optie op een kavel en willen daarop een levensloopbestendige duurzame, strakke, woning laten bouwen. Er zal geheid moeten worden. De afmeting van de woning zal 11 bij 11 meter moeten worden. met een inpandige berging /garage, slaapkamer en badkamer op begane grond. De hal komt aan de voorzijde van het huis en op de 1e verdieping slaapkamers en vanaf de hal toegang tot een balkon. Het dak loop schuin af aan één kant.

Nieuwbouw: vrijstaande woning bouwen

Wat zou het kosten om een woning van 8 bij 15 meter te laten bouwen? Een vrijstaande woning. Strakke bouw met 3 woonlagen. De gevels echt omhoog en eventueel met een of meer erkers en een garage. Een woning met gemetselde gevels. We hebben voorbeelden van wat we voor ogen hebben qua huis. We hebben een kavel op het oog. De kavel is bouwrijp gemaakt. Er zal mogelijk geheid moeten worden voor de fundering. Volledig afgebouwd of casco opleveren. Vanaf welk bedrag zou u een huis kunnen bouwen? Graag verneem ik uw reactie.

Heien voor woonhuis

Ik heb een optie op een kavel in Amstelhoek. Ik zou hier een huis willen bouwen van 12 bij 8 meter, wat zijn hiervoor ongeveer de kosten voor het heiwerk? En is dit voor buispalen of standaard heipalen?

Aanbouw aan een nog te bouwen woning

In Arnhem gaan wij een nieuwbouw woning kopen. We willen graag weten wat het ons kost om een aanbouw te realiseren. Buitenmaat 6.30 meter, 2.50 meter uitbouw. We willen eigenlijk ook aan de zijkant van onze woning een stuk aanbouwen van ongeveer 3.50 x 6 meter vanuit de aanbouw achterzijde moet een doorgang naar de bouw aan de zijkant komen. In de zijvleugel willen we bijkeuken en een kantoortje. We willen graag een stenen uitbouw. We hebben de tekeningen thuis liggen. We willen in de achterzijde graag een lichtstraat en een plat dak. We willen graag openslaande tuindeuren. We willen de binnenzijdes graag volledig laten afwerken (stucwerk, elektra, water). Ik denk dat ik een omgevingsvergunning nodig heb. Mijn kavel loopt enigszins schuin. Ik zou graag de lijn van de kavel willen volgens. Mijn huis zal uitgerust worden met vloerverwarming.