Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis boven op een kavel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis boven op een kavel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis boven op een kavel

Nieuw huis bouwen op een kavel in Workum

We hebben een optie genomen op een kavel van 492,5 m2 in WORKUM en willen daar graag een huis op bouwen. Prefab of Houtskeletbouw. Gewenste woonoppervlakte circa 165 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met zolder maar mogen hier van afwijken en willen ons graag laten adviseren door een ervaren Aannemer. Buitenafmetingen van de gewenste woning circa 7.00 m. x 11.00 m.

Bouwen hoekwoning op een kavel

Ik wil graag als starter met een klein budget een hoekwoning bouwen op een kavel (nr. NH4287) van 112 m2. Voor alle detail verwijs ik jullie graag naar de bijlage (het kavelpaspoort). Ik heb geen specifieke wensen en zou graag willen weten voor welke minimumprijs ik een huis kan neerzetten. Als mijn inkomen in de toekomst stijgt kan ik dan zelf het huis van binnen luxer maken in de jaren erna op mijn eigen tempo. Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt.

Bouw Notariswoning in Hengelo

Graag willen wij een notariswoning aten bouwen, van 9 x 12 meter. Het huis komt op een kavel van 550 m2. De oplevering moet casco zijn, met 2 verdiepingen + zolder, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten.

Schuurwoning Bouwen

Wij hebben een optie op een kavel in Limmen (Noord Holland). De meegestuurde schuurwoning vinden wij helemaal te gek. Graag zouden wij meer informatie ontvangen omtrent een dergelijke woning. Het huis mag maximaal 7 meter breed zijn en 15 meter lang. eventuele bijgebouwen (garage) is mogelijk. De Goot-hoogte mag maximaal 4 meter zijn en de Nok-hoogte maximaal 9,90 meter. Wij zijn geïnteresseerd in een woning van 150 m2 /200 m2 woonoppervlak. Ik hoor het graag.

Vrijstaand klein huis bouwen

Ik ontvang graag vrijblijvend een indicatie voor het bouwen van een huis. Casco of prefab rond de 100000,- met 1 of 2 laags plus een kap. Afmeting huis 6 m breed en 8 m diep. Het huis moet 3 slaapkamers en 2 toiletten hebben. Wij hebben ingeschreven voor een kleine kavel en zijn ons aan het oriënteren voor de kosten bouwen vrijstaand huis. De kavel is 207 m2.

Heipalen slaan voor nieuw te bouwen woning

Ik heb voor mijn nieuw te bouwen huis circa 10 heipalen nodig met een lengte van 12,5 meter. We hebben de kavel al in ons bezit. Graag hoor ik wat hiervoor een reële prijs is.

Nieuw huis laten bouwen

Mijn huidige woning is verkocht. Er staat een woning te koop maar dat is een bouwval. Deze grond zou ik willen kopen en daar een nieuw huis op willen laten zetten. Ik ben op dit moment nog bezig met de financiering. De woning moet casco opgeleverd worden met 2 verdiepingen, 4 slaapkamers, een badkamer en 2 toiletten. De kavel is 15000 m2, en er mag maximaal 200 m2 gebouwd worden. Zou u mij een offerte kunnen sturen voor een prefab woning? Ik hoor het graag.

Huis bouwen met geïsoleerd garage/ vliering

We willen een huis laten bouwen in Volendam van 7.5 x 11 met geïsoleerd garage/ vliering. In de bijlage vindt u een aangepaste tekening op een bestaande woning. Wij gaan volgende week tekenen voor de kavel, dus binnen 2 weken is deze wel op onze naam. Het huis moet nokhoogte van 6 m hebben, een tophoogte van 10 met een variabel 10% dus maximaal 11 m. Het dak moet een graden van 54 hebben en de stenen moeten roodbruin zijn vanuit de gemeente. De heipalen zitten tussen de 16 en 18 m, voor in de berekening kunt u de 18 m nemen. Voor de grond is een schoongrondverklaring vanuit de gemeente. Het vlak waar de auto worden geplaatst is berijdbaar. De stoep is al aangelegd, wij weten niet of hier platen gelegd moeten worden. Graag zouden wij zo snel mogelijk rondom de tafel zitten. Wij werken redelijk mee in de richting van de bouwer, het enige dat wij weten is dat het huis op de tekening in de bijlage in de stijl past van wat er gevraagd wordt uit de gemeente. Wij hebben gemerkt dat de kosten voor de architect, de tekeningen, de meting voor de heipalen, de omgevingsvergunning, al deze dingen best veel verschillen per aannemer. Voor ons is een prijs rond de € 5.000 haalbaar.

Huis bouwen en afwerken

Het betreft een kavel van 468 m2 waarop een huis moet komen te staan met 4 slaapkamers en een redelijk tuinhuisje 5. En een zolder. Opp. Van het huis kan richting de 140 m2 exc. Het tuinhuisje. Het huis moet volledig intrekklaar zijn. Met uitzondering van meubels Het tuinhuisje willen we graag apart op de offerte terug zien zodat deze optioneel blijft. Ook willen wij optioneel een garage. Of een oprit.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een kavel en daar willen wij op gaan bouwen. De kavel is 1436 m2, en het huis wat we willen bouwen word tussen de 250 - 300 m2. Het moet compleet opgeleverd worden (sleutelklaar), en moet 3 verdiepingen hebben. Verder wil ik dat het huis 6 slaapkamers krijgt, 2 badkamers en 2 toiletten. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen.