Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw huis bouwen op een kavel in Workum? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw huis bouwen op een kavel in Workum. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw huis bouwen op een kavel in Workum

Gastenverblijf en garage aanbouwen

Wij hebben een wens om een bijgebouw te laten bouwen welke wij in eerste instantie als gastenverblijf willen inrichten. Na een maand of 6/7 zal het gebruikt worden als garage én sportplaats. Dit ivm de bouw van ons nieuwe huis, willen wij tijdelijk op het kavel gaan wonen. Wij denken aan de volgende gegevens: 5.00m x 8.00/9.00m Geïsoleerd, electra, water, riolering (vanaf hoofdgebouw) Losse kap (50 grade) ivm berging. Vlizo of eenvoudige trap, doorgemetseld tot de nok ivm bestemmingsplan. Ons idee is om het woongedeelte & keuken in het eerste deel te hebben. Het tweede deel 1 grotere slaapkamer, kleine babykamer en toiletje/badkamertje. Evt als dat beter schikt het op de eerste verdieping. Vervolgens zouden we het achterste deel na verhuizing gaan gebruiken als garage (cq er moet achteraf een garage deur geplaatst worden in de gevel) Kunt u op basis hiervan een offerte maken. Zie tekening als Voorbeeld van het hoofdgebouw.

Nieuw huis bouwen

Beste bouwers, In de bijlage stuur ik een voorbeeld van een woning. Een soort gelijke woning zou ik graag gerealiseerd willen in het nieuwe kavel gebied in Almere Nobelhorst. Het gaat om een hoekwoning die aan de linker zijde geschakelde buren heeft. Het project is helemaal nieuw nog en niets aan gedaan. Als jullie zulke projecten uit willen voeren dan zou graag een afspraak willen inplannen. Woning moet 57 m2 worden per verdieping. We willen twee verdiepingen en een begane grond, graag stucwerk voor 400 m2. Graag ook nog een uitbouw van 4 bij 5,70

Uitbouw 1e en 2e verdieping op achterzijde platte dak van begane grond

Wij zouden graag willen weten wat het kost om de eerste en tweede verdieping uit te bouwen (2 x 5,45 m met schuin dak). We zien dit veel in onze wijk en onze buren hebben dit ook (zie foto). Er komt binnen in het huis ook wel wat bij kijken denk ik, zoals indeling van de grootte van de kamers na uitbouwen.

Uitbouw achterzijde

Wij zouden graag uit willen bouwen over de volle breedte van ons huis (7,20 meter) en diepe circaa 2 a 3 meter. Afhankelijk van de prijzen. De woonkamer zou hierdoor groter worden en de keuken eveneens. De woonkamer zouden we graag laten voorzien van openslaande deuren met zijlichten en de keuken zoals huidige staat één normale achterdeur en een raam.

35m2 kelder onder huis bouwen

Wij zijn op zoek naar de mogelijkheden van het realiseren van een kelder van 35 m2 als woonruimte welke deels onder een bestaande tussenwoning en deels onder het aanliggende terras gesitueerd zal worden. We hebben nog geen vergunning en geen tekening, we zouden eerst een bodemonderzoek willen laten doen. Ik hoop dat jullie ons met het hele proces kunnen helpen.

Kelder en fundering

Wij gaan zelf ons huis bouwen op verkavelingsplan het Blauwven in Veldhoven. Er moet echter een volledige kelder onder, mogelijk groter dan de oppervlakte van de begane grond. Ik zoek een gespecialiseerde Aannemer puur voor de fundering en de kelderbouw. Het moet een standaard kelderruimte worden. Graag een prijs voor het graafwerk, de kelderbak en het dek voor de afmeting 6 meter x 9 meter en een afmeting van 12 meter x 9 meter.

Fundering voor nieuw te bouwen huis

Samen met mijn partner ben ik van plan een huis te laten bouwen in de wijk Oosterwold in Almere. De planning is om in oktober te starten met heien en de in november de fundering te laten leggen. Kunt u een offerte voor ons maken voor het maken van de fundering op grond van de bijgeleverde constructietekeningen? 

Metselskelet schuur realiseren met speciale stenen

Ik heb interesse in het laten bouwen van een schuur met een plat dak afmetingen 6,5 meter bij 2,7 meter aan mijn woning. Hoogte denk ik tussen de 2,4 en 3,0 meter. De toegepaste stenen zijn bijzonder. zoals te zien is in de toegevoegde foto. Ik zou hiervoor graag willen overleggen en eventueel een offerte ontvangen. Aan de voorkant twee klapdeuren, aan de achterkant 1 gewone duur.

Pilaren voor electrische poort

Ik wil 2 pilaren laten bouwen voor mijn poort welke ik electrisch wil laten maken. Daarnaast moet er in een pilaar een brieven bus komen. de pilaren moeten 150 cm hoog worden en 30cm breed in vierkant vorm. Voor het elektrische punt zal dit van de huidige tuinlantaarn moeten komen, deze zit op ongeveer 10 meter afstand. Het gaat om stalen poorten van ongeveer 50 kg per stuk, deze heb ik al in huis.

Huis sleutelklaar laten bouwen

We hebben een stuk grond in Blauwestad Groningen en willen een vrijstaand huis laten bouwen voor €150000-€200000 sleutelklaar (gasloos, zadeldak & bijkeuken of garage) Vookeur voor hoogbouw, maar ook geïnteresseerd in andere opties. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.