Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw huis bouwen

Souterrain verdiepen

Ik wil een deel van een bestaand Souterrain 40-50 cm dieper hebben om daar een badkamer in de bouwen (het is nu te laag voor een douche). De oppervlakte is ong 6 vierkante meter. Huidige stahoogte is momenteel ong 190 centimeter. Huis is uit de periode van 1900 in Arnhem-Noord. In de buurt hebben alle huizen ongeveer een verdiept souterrain. We willen ook graag weten wat het kost om het hele souterrain te verdiepen (ong 45 vierkante meter) , maar waarschijnlijk kiezen we voor alleen dit deel waar de nieuwe badkamer moet komen. Graag ook zo afgewerkt dat het veilig, waterdicht, is en dat we de badkamer erin kunnen maken.

Kelder bouwen

Wij zouden een kelder onder of naast het huis willen (in de tuin) als extra slaapkamer en eventueel badkamer. Er is een bestaande kelder onder het huis, deze is erg laag (185 cm hoog) en niet zo groot, 2,5 x 4 meter. Er moet elektra in komen en misschien een fundering. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunning. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Een dakopbouw realiseren op een bestaand zadeldak

We zoeken een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. We zijn ons aan het oriënteren op een dakopbouw en of we dat gelijk kunnen betalen. Ons (toekomstige) huis heeft een zadeldak en daar willen we dus nog een verdieping bovenop. Nu willen wij graag weten wat de kosten hiervan zijn. Ons huis heeft een afmeting van 9,66 meter lang bij 4,48 meter breed. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn van een stenen afwerking of een andere afwerking die zo goed als onderhoudsvrij is. Daarnaast willen we natuurlijk ook een aantal ramen in de opbouw. Ook wordt onze douche door de opbouw ontnomen van een raam, we zouden graag willen weten of u met het bouwen van de opbouw, ook een raam kunt maken in de zijmuur van de doucheruimte, in plaats van in het dak waar het raam nu zit. Wat betreft de omgevingsvergunning, er zijn al meerdere huizen in onze straat/wijk die ook een opbouw hebben. Dus ik denk niet dat de gemeente een vergunning voor een opbouw zou afwijzen. Wel willen we natuurlijk ook rekening houden met de kosten die bij de vergunning komen kijken. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Fundering nieuwbouw woning realiseren

Ik wil graag fundering voor een te bouwen huis 7.7 x 10.1 m realiseren. De inhoud wordt 385 m3, van houtstapelbouw 115 mm. Er komt isolatie (Rc >3,5) en (LT) vloerverwarming. Ik heb sonderings gegevens. Geen idee wat voor soort fundering er nodig is, ik laat mij graag adviseren. Momenteel ligt er nog helemaal niets.

Uitbouw achterkant huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw 1,5 m boven de grond realiseren, omdat het huis een souterrain heeft. Het huis op de begane grond moet dus uitgebouwd worden. Het balkon zit op 1,4 m hoogte vanaf de begane grond van de tuin. Dit kan uitgebouwd of vervangen worden. Dus op hoogte van balkon uitbouwen. Het gaat om 2,5 m uitbouwen bij 6 meter breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie kan van hout. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is. Er steken flinke balken uit van het balkon, wellicht dat het hier op kan. of misschien moeten er 3 heipalen geslagen worden. De oplevering graag compleet, behalve de vloer aanschaffen en leggen. Wel inclusief elektra en stucwerk en vloerverwarming. Alles is wel al voor verwerkt voor de aanbouw. We willen graag een zo groot mogelijke wand van openslaande deuren of schuifdeuren aan de achterkant van de uitbouw. Graag advies of ideeën. Verder willen we graag een steunbalk van 6 meter laten plaatsen. De huidige pui gaat eruit, deze heeft 2 gemetselde pilaren, deze gaan eruit en daar komt 1 flinke balk over de hele breedte. Graag direct afvoeren. Verder willen we eventueel een terras met trap in de tuin laten realiseren. We willen het terras door bouwen in de tuin. Dit willen we van composiet. Er moet een gedeelte trap en met hoogte verschillen. Hier willen we graag advies wat er mogelijk is en mooi is.

Uitbouw tuinzijde van een twee-onder-een-kapwoning

Wij willen een uitbouw van 2,5 m x 6 m realiseren aan de tuinzijde van een nog te bouwen twee-onder-een-kapwoning. Helaas zijn we het punt voorbij dat er gekozen kan worden voor een optie als een aanbouw. Wel worden er heipalen t.b.v. een aanbouw geplaatst. Ik weet niet of ik alsnog een vergunning moet aanvragen. De constructie zouden wij van metselwerk hebben. Wij hebben een kozijn die in het huis geplaatst wordt, die willen we graag hergebruiken. De oplevering graag compleet, inclusief elektra en stucwerk.

Uitbouw achterzijde serre

We willen een serre in de achterkant van ons huis (op het zuiden) bouwen. Serre met onderstaande specificaties: - type: prefab - materiaal: kunststof - afmetingen: breedte 9.00 meter, diepte 2.00 meter, onderzijde goot 2.20 meter, bovenzijde serre dak 2.80 meter; - een schuifpui en een deur: voorzien van HR++ veiligheidsglas; - dak: voorzien van zonwerend glas; Bouwkundige werkzaamheden: - fundering - muur aan beide kanten - glazen puien en deur weghalen van de achtergevel - een deur dicht metselen Graag eerst een prijsindicatie per mail voordat verder contact gemaakt wordt. Er is geen vergunning voor nodig.

Uitbouw op platdak

Wij staan op het punt een woning te kopen. Er is beneden aan de zij- en achterkant al uitgebouwd. een L om het huis. Boven is het erg klein en daarom willen we op het plat dak graag 2 slaapkamers realiseren. Het idee is om achter op de keuken en woonkamer uit te bouwen. circa 10 bij 4 meter. De gehele woning moet nog verbouwd worden. Er is dus heel veel mogelijk. Wij horen graag eens wat er dan ongeveer mogelijk is en wat het ongeveer zou kosten. de opbouw mag van hout zijn.

Souterrain realiseren

We willen eventueel ons huis onder kelderen en een souterrain bouwen. Het gaat om vervuilde grond, dit moet graag afgevoerd worden. Het gaat om een souterrain van 55 m2. Wij hebben een vergunning. Er moet een nieuwe fundering komen, maar weten niet wat voor. Oplevering graag casco. Het doel is om een extra woningruimte te creëren. Wat zou zoiets ongeveer kosten?

Dakopbouw

Ons huis heeft een plat dak. We willen er een derde verdieping bovenop bouwen. Het is ongeveer 40 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik heb nog geen vergunning. We zijn op zoek naar het beste aanbod, kwaliteit en prijs