Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klein huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klein huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klein huis bouwen

Uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen

Ik heb een jaren 30 hoekwoning die ik 3,5 meter wil verlengen en met een breedte van ongeveer 6 m, en tegelijk keuken en achterkamer aaneenvoegen. Ipv de losse tuindeuren en keukendeur/raam komt er nu één grote unit met kunststof pui en convectorput. Vergunning is denk ik niet nodig, dit moet ik nog even checken. De uitbouw wil ik van stenen muren hebben. Het huis staat op een betonnen plaat, die zich aan de achterkant 3 meter uitstrekt. Ik heb de kopieën van de originele tekeningen. Graag een complete oplevering, graag basis voor de vloer, stucwerk, leidingen en elektra. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk, maar de uitvoer kan later.

Een casco garage bouwen naast een recent opgeleverde woning

Mijn vrouw en ik laten een huis bouwen in Rijnsburg (vlakbij Leiden). We willen ook graag een garage laten bouwen. Zie bijgevoegde schetsen van de garage. Zoals aangegeven in de schetsen zijn de fundering en ruwe vloer al klaar. Kunt u ons alstublieft laten weten of u de garage casco zou kunnen bouwen / leveren / installeren? Zo ja, kunt u een globaal idee geven van de kosten en het tijdschema? Als het mogelijk is, willen we de installatie van de garage in november 2020 starten. Indien er elementen zijn die u niet kunt leveren (bv. Metselwerk, stucwerk, dakpannen,…) kunnen we deze apart laten doen. De garage mag casco worden opgeleverd. Uiteindelijk wordt de garage 500 bij 880 cm groot.

Een stenen schuur bouwen in een achtertuin

Ik wil een stenen schuurtje van 280 bij 400 meter laten bouwen in mijn achtertuin. De schuur moet vast aan het huis gebouwd worden. Het hoeft niet geïsoleerd te worden. De heipalen zijn er al maar er moet nog wel gefundeerd worden. De palen zijn al geslagen tijdens de bouw van de woning. De garage moet een plak dak hebben en minimaal 250 cm hoog zijn. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Woning opbouw aanleggen aan de hand van bouwtekeningen

Wij willen een opbouw op ons huis van ongeveer laten bouwen van ongeveer 36 m2. Ik heb al bouwtekeningen/berekeningen van buren ontvangen die dit 2 jaar geleden hebben laten plaatsen. Opbouw met plat dak, er is al een trapgat aanwezig. De bouw wordt hout skelet met zinken gevelbekleding. Daarnaast graag gebruik van houten kozijnen.

Opbouwen van een niet standaard etage

Wij willen een etage op ons huis bouwen. Ons huis is echter geen standaard maat of vierkant dus de maten kan ik niet inschatten. Ik vermoed dat er iemand langs zou moeten komen om met ons mee te denken en kijken naar de mogelijkheden. Wij laten ons graag adviseren over de materiaalsoorten.

Een woning bouwen op een vrijstaande kavel

Ik zoek een aannemer die een woning kan realiseren op een vrijstaande kavel. Hieronder de wensen waaraan de bouw moet voldoen. Begane grond: -ruime entree/hal, garderobe trap met vide -wc -woon/leef gedeelte -keuken/leeg gedeelte -aparte zit hoek -ruime berging (geen autogarage) 1e verdieping: -1 grote slaapkamer (zicht tot nok, achterzijde huis) met inloopkast) -3 normale slaapkamers -wc (separaat van badkamer) -badkamer (bad, 2 wasbakken, regendouche) -overloop -kleine opbergruimte Geen zolder, wel aan voorzijde vliering Uitstraling huis: -Klassiek, landelijk, modern -Rieten kap -Wit gestuukt buitengevel -ramen houten kozijnen donker antraciet -ramen voorgevel voorzien van luiken (sier) -ramen voorzien van sunscreens -openslaande deuren achterzijde -achterzijde veranda -parallelkap (zie ook bijlage) Geen deadline qua oplevering. Hopelijk is er een goed beeld geschetst om een indicatie te geven. Wij horen het graag.

Opbouw plat dak

wij willen de opties bekijken om een etage op ons huis te bouwen. De afmetingen worden 30 m2, het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor houtskeletbouw, en voor steen.

Een nieuwe garage bouwen

Momenteel heb ik een garage aan het huis die verzakt/scheurt. Ik wil dus deze garage laten vervangen door een nieuwe. Ik heb geen idee of er een fundering onder zit, maar denk wel dat dat nodig is. De garage die er nu staat is ongeveer 3.50 bij 5.50 De nieuwe wil ik in de zelfde afmetingen hebben. Waarschijnlijk gemetselde bouw in verband met een aflopende oprit.

Zij-uitbouw aan zijkant van eindwoning (keuken en schuur)

Wij zijn ons aan het oriënteren om door de draagmuur aan de zijkant van onze eindwoning de keuken (ligt aan de voorzijde) uit te breken met een zij-uitbouw. De keuken ligt aan de voorzijde dus dit zal met vergunning moeten. We willen de strook tuin naast het huis hiervoor benutten. De maatvoering van de zij-uitbouw t.b.v. de keuken zal 2,50 meter diep zijn en circa 3,50 meter lang. Eventueel meteen ook een schuur bouwen (te betreden vanuit de achtertuin) aansluitend achter deze zij-uitbouw van 2,50 meter diep en 4,00 meter lang. In totaal dus circa 19 m2 aan te bouwen oppervlakte.

Schuur aan het huis bouwen

De schuur moet ongeveer 7,5 m lang en 2,5 m breed worden. Aan de voorzijde wil ik een dubbele deur zonder drempel hebben het inrijden van een motor aan de achterzijde een enkele deur met geïsoleerd glas aan de bovenzijde. De schuur wil ik in dezelfde stijl van het huis laten bouwen dus eerst stenen en dan hout met een plat dak. De wanden en het dak licht geïsoleerd. Elektra en water doe ik zelf. Er moet nog geheid worden en een fundering gerealiseerd worden. Wij willen in de tuin ook een terras realiseren waarvoor geheid moet worden. In onze gemeente is het vergunningsvrij om dit plan te realiseren.

Partners

Partners van Casius