Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klein huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klein huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klein huis bouwen

Nieuwbouw eigen ontwerp

Ik wil een kubus huis laten bouwen waarvan de constructietekeningen al klaar liggen. De kavel is 1458 m2, en het huis word 180 m2. Ik wil graag dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, ytongblokken als buitenkant, 1 verdieping, 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 in elke slaapkamer), 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 extra kamen, een bijkeuken en een technische ruimte. Het huis moet zo duurzaam mogelijk gaan worden met zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. De vergunningsaanvraag is bijna rond. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Fundering voor woonkeuken

Achter ons huis willen wij van de stenen schuur (enkelsteense) een woonkeuken maken. De schuur zal geheel gesloopt worden om met lichtere materialen weer op te bouwen. De huidige fundering (steen)wil ik weer gebruiken en de vloer vol storten met schuimbeton. Het doel is een verwarmde vloer met tegels te maken. Het gaat om een oppervlakte van 5 bij 6 meter

Bouwen van een kelder onder het huis

We zijn geïnteresseerd om een kelder te bouwen onder het huis maar hebben geen flauw idee van de kosten. Ruimte onder huis is circa 10 x 7. de grond moet weggezuigd worden en een lucht koker bouwen aan de voorkant van het huis. Er loopt halverwege onder het huis een ptt cq tv kabel onder het huis. Ik weet niet of dat problemen zou kunnen geven. Er moet in de woonkamer waarschijnlijk een gat gezaagd worden naar de kelder. Ik kom graag in contact met een aannemer die persoonlijk de situatie kan komen bekijken en hopelijk mij verder op weg kan helpen.

Garage aan huis

Ik zou graag een garage willen bouwen aan ons huis. Het gaat hier over een geisoleerde garage met grote dubbele duur aan de voorkant en een enkele deur aan de achterzijde. Ook zou ik graag aan de voorkant het dak ongeveer 0.75 meter willen uit laten steken en eventueel ook aan de linkerkant. daar graag 1 meter. voor deze garage hebben we al heipalen en funderingsbalken laten leggen. de garage mag kaal opgeleverd worden. Het is een garage die tegen de huidige aanbouw aankomt. Het is de bedoeling dat de dakbedekking met dakleer wordt afgewerkt.

Bouwen compleet nieuwbouwhuis

Hallo, we zijn ons aan het oriënteren op kavels om daar een huis op te laten bouwen. We zouden graag een grove prijsindicatie willen voor een woning met een hoofdgebouw van ongeveer 8,5m x 13,0m met daaraan vast een geïsoleerde garage /berging van 3,5 m x 11 m (Achterste gedeelte van het bijgebouw 7m breed als uitbouw aan het hoofdgebouw. Vanaf de 2e bouwlaag een puntdak (Zowel op het hoofdgebouw als bijgebouw, met doorgang van hoofdgebouw naar het bijgebouw). Graag een prijsindicatie voor de Casco Woning, en compleet afgebouwd inclusief vloerverwarming op begane grond en verdieping en warmtepomp. Afwerkingsniveau normaal, beter of luxe. Afhankelijk van de prijsindicatie kunnen we een betere inschatting maken welke kavels we zouden kunnen betalen voor deze woning Alvast bedankt.Met vriendelijke groet

Veranda (5 x 6 m) opnieuw in Douglas bouwen na brand

Wij willen graag in de achtertuin een veranda bouwen met daarin een stukje schuur, met deur en slot. Bestaande is door brand verwoest. Ook willen wij dat er stroom vanaf het huis naar de tuin wordt gelegd, zodat wij genoeg stroom hebben. Dit alles met Douglashout en dikke palen van 15 centimeter dik Plat dak met EPDM. Bestaande kespenfundering deels nog te gebruiken. Foto's en tekeningen beschikbaar

Nieuwbouw woning starters bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren naar een huis bouwen, echter is het voor ons totaal niet inzichtelijk wat een woning qua bouwen kost met goede afwerking en kwaliteit. Kunt u mij een richtprijs geven van een voorbeeldwoning die als foto is bijgevoegd. En aangeven wat er voor deze prijs allemaal inzit? Het mag ook een ander ontwerp zijn die mogelijk goedkoper is. Graag vrijblijvend. Wij zijn nog aan het rondkijken wat geschikt is qua kavel, maar wij hebben er een paar op het oog.

2 verlaagde plafonds plaatsen, stucen en inbouw spots

Het betreft een nieuw te bouwen huis. EPC-waarde=0. Met uitstekende isolatie en vloerverwarming. S.v.p. offerte voor verlaagd plafond voor genoemde ruimtes. M.i. isolatie niet nodig, omdat het huis al goed geïsoleerd is. Beide plafonds gestuct afwerken. Ik werk met Philips Hue Led lampen. Keuken: 3.7 x 2.1m. 2 rijen spots van ieder 4 spots. Rekening houden met mechanische aan- en afvoer. Badkamer: 2.08 x 2.53 m, ook stucen. 2 x 3 Led spots. Uiteraard ook rekening houden met aan- afvoer MV.

Een bestaande uitbouw laten uitbouwen

Ik zoek een aannemer die een bestaande uitbouw kan uitbouwen bij mijn nieuwe woning. Wij krijgen op 1-5-2020 de sleutel van een andere woning in Voorschoten. Aan dit huis zit aan de zijkant een uitbouw in de lengte richting, Die willen wij vergroten door verder richting de achterkant uit te bouwen. het huis staat op een zandduin en is gebouwd op staal (zonder palen). In het verlengde van de zij uitbouw is een gemetselde muur door getrokken die mogelijk gebruikt kan worden voor de uitbreiding. Graag zou ik het een en ander nader willen toelichten. Ook heb ik de constructie berekeningen en tekeningen van de huidige situatie woning, achter en zij-uitbouw. De uitbouw moet ongeveer 9 m2 groot worden, casco worden opgeleverd en zijn voorzien van schuifdeuren.

Uitbouw (zij) vergroten van metselwerk

Wij krijgen op 1-5-2020 de sleutel van een andere woning. Aan dit huis zit aan de zijkant een uitbouw in de lengte richting, die willen wij vergroten door verder richting de achterkant uit te bouwen. Huidige uitbouw is is rond 250 cm breed, willende verlengen met rond de 350 cm. Het huis staat op een zandduin en is gebouwd op staal (zonder palen). In het verlengde van de zij uitbouw is een gemetselde muur door getrokken die mogelijk gebruikt kan worden voor de uitbreiding. Graag zou ik het een en ander nader willen toelichten. Ook heb ik de constructie berekeningen en tekeningen van de huidige situatie woning, achter en zijuitbouw. Vergunning niet nodig Graag ontvang ik een prijs voor een casco- en een complete uitbouw. De uitbouw willen wij in dezelfde stijl van de huidige uitbouw, dus metselwerk. Tussen 1 mei en 1 juli 2020 willen wij de uitvoer realiseren. Graag horen wij van u.