Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis laten bouwen op eigen stuk grond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis laten bouwen op eigen stuk grond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis laten bouwen op eigen stuk grond

Schuurwoning bouwen

Wij willen een huis laten bouwen, liefat een moderne woning met 5 slaapkamers. Graag compleet met elektra, stucwerk, een fundering, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 garage (optioneel), en 2 bouwlagen. De constructie moet houtskelet zijn, het huis word 200 m2 en de kavel is 680 m2. We hebben alleen een aantal schetsen van aannemers, maar nog geen vergunning.

Schuur bouwen

Ik wil aan de zijkant van de woning een schuur bouwen/laten bouwen. Zie bijgevoegd document voor de maten/stijl van de schuur. Borstwering 30 a 40 cm baksteen. Met daarboven zwarte rabatdelen. Hoogte van schuur + hellingshoek is flexibel, breedte van de schuur staat vast. Open vlakken in de wanden geven aangrenzing met het huis en de schuur van de buren aan. Wat kost de bouw van een dergelijke schuur? Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Casco woning bouwen

Ik heb net een kavel (300 m2) gekocht en ik wil hier graag een casco huis van 8 x 14 meter op laten bouwen. Er hoeft geen elektra en stucwerk gedaan te worden, en er moet een plat dak op komen. Het is nog niet zeker of er een fundering in moet komen. Verder wil ik dat de woning 2 verdiepingen krijgt, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 of 2 toiletten.

Garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen van 6 meter lang en 5 meter breed met spits dak. De hoogte is ongeveer 4.50 meter, graag met fundering en een smeerput. Aan de buitenkant van de garage zal het denk ik iets langer moeten dan 6 meter zodat het aansluit op het huis.

Garage bouwen

Wij willen graag een garage aan huis vast hebben. Die mag 7 meter bij 3 meter worde, en volledig afgewerkt zijn. Er valt dus 1 muur van 3 meter af omdat die aan het huis vast komt. Wij willen graag een geïsoleerde garage met plat dat. Kunt u mij berekenen wat dat ongeveer gaat kosten. Ik doe er wel even een plattegrond bij.

Garage bouwen

In 2018 is ons huis gebouwd en we willen nu een garage laten bouwen conform de bijgevoegde tekening maar dan met een zadeldak (45 graden) Materialisatie: - Goot: mastgoot zink - HWA: zink met rozetten - Plint steen: Rijswaard, kleur antraciet (waal formaat) - Gevel steen: Wienerberger Paarsblauw (vechtformaat) - Hout werk: Red ceder (potdeksel uitgevoerd in zwart) - Vloer afwerking: zand cement vloer - Kozijnen: hardhout - Dakpannen: Roben Piemont, zwart glans engobe De heipalen, fundatiebalk en constructie vloer (ribcassette) zijn al aangebracht tijdens de bouw van het huis en de volgende materialen zijn aanwezig: - Garage deuren incl kozijn (Weekamp) - 4 pallets (a 630 st stenen per pallet) gevel stenen Wienerberger Paarsblauw (vechtformaat) Aftimmeren binnenwerk en elektra wordt zelf uitgevoerd (graag overleg hier over)

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een huis laten bouwen. Wij hebben een optie op een kavel (428 m2). De eisen van onze bouwgrond is dat de goothoogte maximaal 4 meter mag zijn en de nokhoogte 10 meter. Ik stuur in de bijlage een foto van een woning wat we mooi vinden. De afmetingen die wij graag zouden willen is 7,5 bij 10/11 meter. Verder moeten er 2 verdiepingen in komen, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Wij zijn erg benieuwd naar de prijs voor een casco of prefab sleutelklare woning bij jullie. Graag horen wij van jullie,

Optopping dak realiseren

Graag laat ik een optopping op het schuine dak plaatsen. Graag inclusief kozijnen, vloer en trapingang maken op bestaande bouw. Ik heb een aanvraag gedaan bij de geldverstrekker, ik heb een afspraak staan, maar het is nog onder voorbehoud door de situatie met het Corona virus. Ik heb voorbeelden/ screenshots hoe de optopping er ongeveer uit moet komen te zien. Ik denk dat het verstandig is als eerst iemand even langskomt om de constructie van het dak te controleren. De 1e laag van het huis loopt recht en de 2e is schuin, ik heb dus een schuindak. Er is sowieso een vergunning nodig, de dakopbouw komt namelijk aan de voorkant. Het dak is 6 meter breed, dus ik denk bouwen tot een maximum van 4,5/ 5 m. Liefste de opbouw van kunststof en hout. Een rechte trap moet erin komen. Wij hebben een ketelruimte waar de trap naar boven kan komen. Graag oplevering compleet, inclusief elektra en stucwerk. Na de bouwvak willen wij graag beginnen.

Casco huis bouwen

Graag wil ik weten wat jullie prijs indicatie is voor hele woning bouwen. Alle binnen wanden en verdiepingsvloeren. Alleen buiten muren worden gemetseld. Kozijnen regel ik zelf en het ervan plaatsen ook.

Houtskelet prefabhuis laten bouwen

Wij willen de prijs weten van een energie neutraal huis van ca 450 M3 zowel casco als sleutel klaar. De kavel is gekocht en de vergunning is rond. Tekeningen zijn reeds in bezit. Ik kom graag in contact met een aannemer die mij een prijsindicatie kan geven voor het totale plaatje.