Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis laten bouwen

Kosten huis bouwen

Graag zou ik wat meer weten over de kosten van een huis nieuw bouwen, zou gaan om een huis van +/- 150 m2 en een bedrijfsruimte ernaast van +/- 60 m2 waar ook gas water en stroom in moet zitten. Hoeft allemaal niet heel luxe te zijn, ik kwam een foto tegen van de site groothuisbouw type GL1. Bedankt alvast.

Houten dakopbouw laten plaatsen

Wij zijn voornemens een extra verdieping te laten bouwen op ons huis met plat dak. Er zijn bouwtekeningen gemaakt hoe wij het zouden willen hebben. De buren en nog een paar andere in de straat hebben een houten opbouw. Onze opbouw moet gelijk zijn aan die van de buren, zie foto’s.

Extra verdieping bouwen

Op ons huis zouden we graag een extra etage laten plaatsen. De opbouw zal een oppervlakte hebben van ongeveer 30 m2. Tevens overwegen we een dakterras voor de opbouw te plaatsen. We onderzoeken wat de kosten zijn. Graag uw offerte.

Interne renovatie van een woonhuis

Begin februari zijn wij in ons nieuwe huis in Katwijk gaan wonen en we willen graag een aantal renovatie/verbouw klussen laten uitvoeren om het huis naar onze stijl en zin te maken. Globaal gaat het om: - behang, stuc- en verfwerk (hele huis, 140 m2, 2/3 slaapkamers, tuinkamer, woon-eetkamer) - vervangen vloerbedekking bovenste verdieping door marmoleum of laminaat - aanleg/verplaatsen stopcontacten - begane grond: verwijderen en vervangen huidige keukenblad, gootsteen, kastjes met nieuwe inrichting - inclusief loodgieterswerk en elektra voor wasmachine en droger - slaapkamer, verwijderen huidige inbouwkast en bouwen nieuwe kast (waarschijnlijk Ikea) - tuin: vervangen toegangsdeur en dakje in externe berging; verwijderen/vervangen buiten elektra De uitvoering van het werk heeft geen bijzondere spoed, wel zouden we graag op (redelijk) korte termijn horen of er interesse is en bezoek voor offerte.

Fundering op heipalen maken

Graag willen wij een offerte voor een fundering op heipalen voor ons nieuw te bouwen huis met aangebouwd kantoor. De woning is 7 x 11 meter en het kantoor 5 x 9 die dan een 1,5 meter achterom de woning heen loopt. Is isolatie van de fundering inbegrepen of als optie? Zijn er bijkomende kosten zoals reiskosten, rijplaten, afvoeren afval, enz.?

Serre achter huis bouwen

Wij willen graag een serre achter ons huis, met een gedeeltelijke geveldoorbraak. Breedte ongeveer 5,60, diepte 2,50 meter

Fundering nieuw huis Nobelhorst

Kunt u ons een richtprijs geven voor een fundering van een te bouwen houten huis met begane grond en 1 verdieping van totaal ongeveer 100 m2? We hebben gehoord dat er eisen zijn met betrekking tot de fundering: het moet een paalfundering zijn met palen van 23 meter en geen kruipruimte. Het gaat hier in eerste instantie alleen om een richtprijs om te kijken of ons budget toereikend is. Alvast bedankt voor de moeite.

Extra woonverdieping op laten bouwen

Ik wil een extra verdieping laten bouwen op mijn huis. Deze moet gemetseld worden en moet ook een plat dak hebben. Het huis is circa 4,80 bij 10 meter. Ik wil dat het water dicht wordt en dat er een trapgat wordt gemaakt. Voor de rest moet alles casco geleverd worden.

Fundering voor aanbouw maken

Wij willen een uitbouw bouwen en zijn benieuwd wat het kost om de fundering te laten maken. Het gaat om ongeveer 20 m2. Achter de keuken 4 meter diep en ongeveer 3 breed, achter de woonkamer 1,5 meter diep en ongeveer 3,8 meter breed. Hierdoor ontstaat er een l-vormige aanbouw. Verzoek een offerte voor het maken van een geïsoleerde fundering op staal. Het huis is ook gebouwd op een fundering op staal.

Uitbouw bouwen aan de woning

Ik wil graag weten wat gaat mij een uitbouw, inclusief vloerverwarming bij jouw bedrijf gaat kosten volgens deze tekening van mijn huis. Graag wacht ik op je reactie. Het gaat om een afmeting van 8 bij 4 meter. Het moet wel gemetseld worden in dezelfde stenen als de stenen van het huis. Dit kan eventueel om een prefab aanbouw heen. Ik wil ook elektra erbij hebben. Een gedeelte moet gestuct worden en een gedeelte niet.