Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis laten bouwen

Volledig huis slopen

Graag wilden wij weten wat het kost om een volledig huis te laten slopen. We hebben een huis op het oog op een lap grond. Het huis volstaat niet en willen we een nieuwe voor bouwen. Ivm wel of niet een bod uitbrengen op het huis willen we weten wat de sloop gaat kosten. Ivm de bieding moeten we het snel weten. Het betreft een huis van 8,5m bij 6,5m en 6m hoog. Asbest ja/nee weet ik niet.

Kelder bouwen

Kelder van 15 x6 x3 storten in bestaand huis.

L-uitbouw plaatsen aan achterzijde en zijkant

Wij zouden graag een uitbouw aan de achterzijde en deels aan de zijkant laten bouwen. De breedte van de woning wordt 8.50 meter en de lengte aan de zijkant 6.50 meter. Dit houdt in dat de uitbouw overal 2.50 meter naar buiten gaat. Er moet een technische bouwtekening komen. De woning heeft een schuin dak tot onder raam eerste verdieping met dakpannen met bakstenen muren. Heipalen waarschijnlijk vereist. Geen pilaren in huis, draagbalken dus. Zowel bij de achterzijde als de zijkant willen wij openslaande deuren inclusief 2 ramen elk, tot grond, en een extra raam aan de achterzijde bij keuken. De uitbouw dient casco opgeleverd, elektra, stucwerk, afwerking doen we zelf. Wij zijn reeds in het bezit van een sondering en grondboringsrapport en de originele bouwtekeningen huis. Het is nog onbekend of er een vergunning noodzakelijk is.

Heipalen slaan

Voor ons nieuwbouwhuis zijn we op zoek naar een bedrijf dat 18 heipalen van 14 meter kan slaan. De rest van het huis zullen we zelf bouwen. In de toegevoegde documenten staan de tekeningen van het huis en de gegevens van de sondering. In tegenstelling tot de geleverde tekening (met buispalen) mogen er ook betonnen palen komen.

Vrijstaand huis nieuw bouwen

Huis. 14m bij 9m

Opbouw bouwen op een plat dak

Graag zou ik de prijs willen weten van een dakopbouw aan de achterkant van mijn huis. Het gaat om ongeveer 8 vierkante meter. Graag offerte voor normaal en compleet afgewerkt! Het moet dienen als kinderkamer.

Serre met fundering aan huis bouwen

Wij willen een aanbouw achter de woning vast. Liggen nu tegels; dus goede fundering/vloer nodig. Willen liefst aan een zijkant en de achterkant ramen/glas met 1 of 2 deuren naast elkaar (schuif/openslaande?). Een kant (1,8 meter) moet een dichte binnenmuur komen. Liefst een transparant dak; graag prijsindicatie verschillende daken/soorten. De afmetingen zijn ongeveer: 1,8 meter bij 3,8 meter, waarvan een 1,8 meter een dichte binnenmuur zal zijn. HR++ glas. Met in ieder geval 1 goot naar de grond. De "open" kant van 3,8 meter is nu nog voorzien van een groot raam en zal dus open gemaakt moeten worden aan de onderkant. Lever- en werktijd? Kostenplaatje(s) verschillende mogelijkheden? Geleverde afwerking? Bij voorbaat

Stallen ombouwen tot kantoor en aanbouw plaatsen

Wij hebben bij onze woning 3 paardenstallen van 11 x 3,5 meter, die wij willen laten ombouwen tot 1 grote kantoor- en atelierruimte. Bovendien willen we daar een aanbouw aan laten bouwen van 3 meter diep en 11 meter breed. De voorzijde van de aanbouw moet helemaal gaan bestaan uit glas en schuifpuien. De stallen moeten aan de binnenzijde ook strak worden afgewerkt. Er moeten muren worden weggebroken, elektra worden aangelegd en stucwerk worden verzorgd. Deze verbouwing moet vóór 1 augustus worden opgeleverd. Wij hebben hier al kantoor aan huis. Ik ga navraag doen bij de gemeente of er voor de uitbreiding en verbouwing vergunningen zijn vereist en die eventueel aanvragen. Ik maak graag een afspraak met een aannemer die deze klus qua planning kan uitvoeren en ontvang daarna graag uw offerte.

Uitbouw aan de zijkant van het huis bouwen

We willen een uitbouw aan de zijkant van ons huis van 3 meter bij 7,5 meter Als fundering hadden wij een prefab kelder in gedachten met de maat 3,6 bij 7,6 deze kosten ex btw rond de €7600,- Als dit mogelijk is tenminste De uit bouw moet dan voor zien worden van 2 lichtkoepels en afgewerkt op de foto ziet u de zijkant van het huis

Uitbouw op de 1e etage bouwen

Uitbouw 1e etage, verlenging van slaapkamer. Op het dak van de begane grond. Circa 6 x 2,5 meter extra te realiseren. Klant is nog in een oriënterende fase, wel Gemeente benaderd, is een vergunning voor nodig. Er zijn nog geen tekeningen (Evt. door bedrijf te regelen). Uitbouw in stijl van het huis (opgemetseld), kozijnen verplaatsen, met plat dak en verder afgewerkt.