Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis laten bouwen

Kelder onder een bestaande woning bouwen

Ik wil een kelder van ongeveer 90 m2 onder mijn bestaan huis laten maken door jullie ik las op jullie site dat het wel kon. Mijn vraag is wat het ongeveer gaat kosten?

Betonvloer voor een te bouwen garage maken

Ik wil naast/achter mijn huis een garage bouwen. Hiervoor wil ik een betonplaat laten storten van ongeveer 3 meter x 10 meter x 15 cm. Ik heb al een bekisting gemaakt en zal zelf zorgen dat de isolatie, folie en bewapening aangebracht wordt. Graag wil ik een prijsopgaaf voor het storten van het beton, het aantrillen en eventueel vlinderen van het beton. Het verste punt van de plaats waar een vrachtwagen kan staan en waar gestort moet worden is ongeveer 20 meter. Het storten van het beton wil ik 27 of 28 juni 2017 laten gebeuren, als dit niet kan dan hoor ik graag wat de mogelijkheden dan zijn. Graag hoor ik herop uw antwoord.

Aanbouw met badkamer bouwen

Wij zouden graag een aanbouw voor slaapkamer, dressing en badkamer willen realiseren (10 x 6 meter). We zijn nog geen eigenaars van dit huis dus de startdatum kan ik nu nog niet vaststellen. Er moet waarschijnlijk wel wat voorwerk gedaan worden met de tuin voordat er gebouwd kan worden. De tuin is goed bereikbaar.

Werkkamer in de tuin bouwen

Werkkamer/opbergruimte in de achtertuin. Afmeting 6 x 4 meter, met aan de ene korte kant een deur met raam of dubbele deuren en andere andere kant een deur. Aan een van de lange kanten dan nog een raam. Er moet nog fundering gestort of gemetseld worden. En er moet elektriciteit doorgetrokken worden vanuit het gewone huis (20 meter). De dorpel moet zo laag mogelijk zijn in verband met rolstoelgebruik. Graag inclusief dakisolatie en dubbel glas. Eventueel ook wandisolatie als dat los op de offerte kan, want waarschijnlijk zit dat net tegen onze grens qua budget aan.

Uitbouw aan de zijkant van het huis bouwen

De uitbouw zal ongeveer 4 bij 7 meter moeten worden.

Prefab kelder laten bouwen

Wij hebben een kavel aangekocht in zuid scharwoude en willen graag een kelder onder het huis. De afmetingen zijn 350 breed en 750 lang.

Opbouw op de bijkeuken bouwen en een uitbouw

Wij zitten in het aankooptraject van een woning. Op de bijkeuken van 4 x 4 meter willen we graag een opbouw realiseren zodat we een extra slaapkamer krijgen. Naast de bijkeuken willen we graag een uitbouw van 6 bij 4 meter. De 6 meter is vanwege dat de uitbouw iets om het huis moet lopen voor de doorgang van woonkamer naar de nieuw gerealiseerde ruimte voor de keuken. Het dak mag plat dak zijn maar mag ook met punt. Het geheel willen we van hout materiaal, geen steen. Het bestaande huis is wel van steen. Qua indeling binnen blijft de bestaande bijkeuken, alleen zal het dak veranderd moeten worden vanwege de opbouw. De gehele opbouw en aanbouw casco opleveren. Graag wil ik hiervoor een prijsindicatie. In de bijlage heb ik voorbeelden toegevoegd om een idee te geven wat ik bedoel. Voor nadere gegevens van de woning kunt u contact met mij opnemen.

Prefab kelder onder het huis

Wij laten een huis bouwen en zouden graag onder het huis een kelder willen van ongeveer 3 x 3 meter ongeveer 2 tot 2.40 meter hoog. Zou u ons hiervan een prijsopgave kunnen geven.

Dakopbouw bouwen en balkon uitbreiden

Wij zijn ons aan het oriënteren een opbouw op ons huis te laten plaatsen en een verlenging van het terras op de eerste verdieping met 2 meter. De afmeting van het dak is ongeveer 5 bij 10 meter. Er dient een vaste trap naar boven te worden geplaatst en de ruimte zal een slaapkamer worden en eventueel een wasruimte voor de wasmachine en droger. De afwerking dient de vakman uit te voeren. Voor de verlening van het terras denken wij aan een soort carport waarop wij een extra terras kunnen maken. Wij komen graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. Beide buren hebben ook deze ideeën.

Kelder bouwen in de tuin

Ik wil een kelder onder de achtertuin. Tuin is ongeveer 7 bij 7 meter. Het huis is gebouwd op zandgrond aan de kust. Het afbreken van een deel uitbouw (2,5 bij 3 meter) is dan noodzakelijk. De ruimte zou gebruikt worden als muziekstudio. Graag een offerte hiervoor.