Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis laten bouwen

Opbouw op de woning bouwen

Ik zou graag willen kijken wat de mogelijkheden zijn voor een opbouw en vaste trap. We hebben een pannendak wat we willen liften. Het gaat om een dubbele nokverhoging. Over de hele breedte van het huis, dat is 6 meter (inclusief de schoorsteen). Ik heb een foto van het huis van de buren.

Uitbouw en schuur laten bouwen

De oppervlakte van de aanbouw huis wordt 4.5 bij 5 meter de oppervlakte van de schuur die er aan vast komt wordt 10 bij 9 meter. De aanbouw en de schuur moeten gemetseld zijn. Met de gevel die in een punt uitloopt (boerderijgevel). Met pannen bedekte daken. Binnen kalkzandsteen/blokken. Casco opleveren. Graag een offerte voor de funderingen en de bouwwerken apart. De fundering op korte termijn maken. De bouwwerken zullen later worden uitgevoerd.

Fundering maken voor een nieuw te bouwen huis

Wij gaan een nieuw huis bouwen en ik zou graag een offerte ontvangen voor de fundering. Er komen Boorpalen. Als u mij een mailadres heeft waar ik de bestanden naar kan sturen met de funderings tekening enz.. dan zal ik deze opsturen

Zolder op een bestaand huis bouwen

Wij willen een zolder bouwen over de gehele oppervlakte van ongeveer 5 meter bij 13 meter een door ons over te nemen woning. De buitenmuren zijn dragende muren, binnenmuren, 3 slaapkamers, zijn van soort gipsblokken en kunnen eventueel afgezaagd worden op zolderhoogte. Boven de badkamer is reeds een verlaagd plafond en hoeft geen aanpassing. Onder de draagbalken willen we een gladde afwerking van bijvoorbeeld gipsplaat. De uitvoering zal hoogstwaarschijnlijk in Mei kunnen plaatsvinden. Het huis staat dan leeg en alle ruimte is goed te bereiken. Spoedige oplevering heeft dan wel de voorkeur.

Kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning

Wij zijn voornemens een huis met kelder te gaan bouwen in Eindhoven en hebben inmiddels een schetstekening bij de welstand liggen ter goedkeuring. We zijn nog op zoek naar een aannemer die de kelder zou kunnen maken. We bouwen in eigen beheer en verwachten te kunnen starten op 1 juli Locatie: Eindhoven Noord (Blixembosch) Planning: juli/augustus 2017 Kelder op boorpalen, bronbemaling Achterste deel (6mtr breed) van kelder ligt op erfgrens. Ik heb zelf een lijstje gemaakt met zaken die ik (volgens mij) bij jullie zou kunnen en willen uitbesteden: Uitmeten Bekisting keldervloer Bewapening keldervloer Betonvloer storten Bekisting kelderwanden Bewapening kelderwanden Doorvoeren en lichtdozen Betonwanden storten Bekisting verwijderen Koekoeken: Uitmeten Bekisting Bewapening Beton/storten Isoleren kelder

Fundering maken voor nieuwbouw

Fundering voor een houten huis met 1 verdieping. Het huis wordt gebouwd op grond nabij water. Het idee is om een basement te bouwen van beton, en daarop het houten huis neer te zetten. De basement zal 2,5 meter hoog zijn waarvan 1,5 meter onder de grond. In de basement komen rondom ramen die uiteraard boven de grond zijn + een garagedeur. Het formaat van de basement is 14 bij 14 meter. Ik hoor graag aan wat voor.

Steunbalk onder vloer repareren

De voorste steunbalk van de houten vloer onder het huis is aan de kant van de buren verrot. Dit gedeelte zit in de muur en de rotting is veroorzaakt door een defecte regenpijp van de buren. Nu moet dit gedeelte vervangen worden. Er zijn foto's ter beschikking (zie bijlage). Verder zal deze balk extra ondersteund moeten worden door een nieuw te bouwen stenen gemetselde constructie. De kruipruimte is een droge betonnen bak. Nu staat er als nood een krik onder deze bewuste balk om verder de verzakking te voorkomen.

Prefab kelder onder een aanbouw bouwen

Ik wil een stuk aanbouwen aan mijn huis en gelijk een kelder in de tuin maken. Ik vind belangrijk dat de kelder breed genoeg is ik was zelf aan het denken aan 8 * 5 * 2,5 ongeveer.

Houten palen met betonzetter laten slaan

Houten palen slaan van 6 meter met betonzetter van 1 meter. Wij zouden graag 20 houten (vuren of grenen) palen met een 1 meter lange betonopzetter willen laten slaan voor het bouwen van een houten huis op veen grond. Wat is uw kostprijs?

Energieneutraal huis laten bouwen

Heeft u voorbeeldwoningen reeds door u gerealiseerd met daarbij de prijsindicatie? Ons budget is €220. 000