Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis bouwen en afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis bouwen en afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis bouwen en afwerken

Kelder bouwen onder bestaande woning

Wij willen een kelder inbouwen liefst over de volle breedte van het huis. De woning dateert uit 1991. Liefst 7 meter breed en 7 meter lang indien mogelijk. Het betreft een hoekwoning zonder kruipruimte, zonder kelder. Meerdere mensen bij ons in de wijk hebben een kelder laten bouwen dus vergunning moet geen probleem zijn. Graag advies over wat bij ons bouwkundig mogelijk is, eventuele alternatieven en tegen welke prijs.

Stenen schuur bouwen aan huis

Wij hebben een houten schuur aan het huis vast, van ongeveer 10m2. Deze willen wij afbreken om hier vervolgens een iets grotere stenen schuur te realiseren. Dit gaat dan ongeveer 14m2 worden. Deel van de schuur is een toilet, wij willen in de nieuwe constructie ook weer een toilet laten terug komen, volledig afgewerkt betegeld etc.

Nieuw huis bouwen op een kavel in Workum

We hebben een optie genomen op een kavel van 492,5 m2 in WORKUM en willen daar graag een huis op bouwen. Prefab of Houtskeletbouw. Gewenste woonoppervlakte circa 165 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met zolder maar mogen hier van afwijken en willen ons graag laten adviseren door een ervaren Aannemer. Buitenafmetingen van de gewenste woning circa 7.00 m. x 11.00 m.

Serre bouwen

Graag wil ik mijn huis uitbreiden met een serre van 2,5 m X 10 m. Graag zou ik een afspraak maken voor advies en de situatie door te bespreken. Ik heb nu 2 grote ramen in mijn gevel die zijn bijna 9,5 m. In het midden zit of een metalen of een betonnen constructie, dat moet even bekeken worden. Tot 2.5 m kan ik vergunningsvrij bouwen. De serre moet vloerverwarming krijgen, de 2 zijkanten moeten gemetseld worden (3 m hoog bij 2,5 m diep). De lange zijde van 10 m moet een glazen schuifpui krijgen. In de serre wil ik verlichting, dus stroom. Erboven heb ik een klein stukje balkon, dit wil ik laten verlengen tot over de 10 m breedte, dus het dak moet hiervoor sterk genoeg zijn. Er moet een fundering komen, ik heb in mijn huis een betonnen fundering. Ik moet kijken wat het beste is voor de serre, het moet wel netjes en gelijkmatig met de huidige woonkamer situatie worden. Graag heb ik iemand langs, waarmee ik de klus kan door bespreken. Ik moet wel een tijd hebben wanneer het rond kan zijn en ook een prijs.

Stenen schuur slopen en nieuwe bouwen

Ik wil graag een nieuwe stenen schuur van 2.90 x 2 m. De huidige schuur moet gesloopt worden, deze kosten graag apart op de offerte specificeren als dat mogelijk is. Ik denk dat de huidige fundering nog volstaat. Ernaast laat ik een overkapping bouwen die direct doorgetrokken wordt met het dak van de schuur. Er hoeft dus alleen een schuur gemetseld te worden, het dak hoeft niet. Er zit nu elektra in de schuur dus dit hoeft niet doorgetrokken te worden vanaf het huis. ik zou graag willen weten wat er mogelijk is voor de stenen voor de schuur. De schuur moet er vrijwel een beetje uit komen te zien zoals deze nu is. Ik zou graag voor september de schuur gerealiseerd hebben als dat kan (Liefst beginnen in juni/juli). Mag ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bij voorbaat dank.

Dakopbouw achterzijde

Wij hebben een dakterras van ongeveer 8 bij 7 meter. Hier zouden we graag iets op willen bouwen zodat we wat extra ruimte krijgen. Het is een huis uit 1923 dus het moet wel iets worden wat er mooi bij past. Het liefst hebben we bovenop de opbouw een soort van half inpandig dakterras als dat een mogelijkheid is.

Gemetselde of glazen uitbouw realiseren

Graag ontvang ik een offerte van het onderstaand: Wij laten een huis bouwen en daar willen we een uitbouw aan laten maken. De fundering en vloer zijn al geplaatst. De uitbouw is 3 x 5 m. We willen verder een dicht dak in verband met de warmte, voor de rest maakt het niet veel uit. Vergunning is nodig, deze willen we graag laten regelen. We twijfelen tussen twee mogelijkheden: of alle gevels (3) van glas (soort serre maar met een dicht dak) of de gevels gemetseld. De uitbouw heeft als doel om meer ruimte te creëren en waar we onze eettafel in kunnen plaatsen. We vragen ons af of hier een groot prijsverschil inzit. We willen graag de prijs voor een casco oplevering en voor compleet ontvangen. Onze woning wordt opgeleverd in december dit jaar, de uitbouw zou dan rond maar 2021 gebouwd moeten worden.

Tudorstijl huis bouwen

Bouwen vrijstaande woning in Tudorstijl. Voorbeeld in bijlage, maar minder groot. Moet passen binnen ons budget. Op dit moment hebben wij een bouwkavel onder optie en hopen dat een Aannemer binnen 6 maanden kan beginnen.

Uitbouw aan achterzijde huis realiseren

Ik ben voornemens om mijn huis uit te laten bouwen, het betreft een vergunningsvrije aanbouw van 3 bij 4 meter. Zo dat de achterzijde gelijk komt aan de garage. (zie foto) het kozijn met openslaande deuren kan hergebruikt worden, de deur in de garage zal verplaatst moeten worden. er hoef geen muur doorbroken te worden. De uitbouw mag volledig saus klaar opgeleverd worden met spotjes in het plafond, elektra, (vloer)verwarming en een daklicht of lichtstraat. Als de offerte passend is zouden we wat mij betreft op kortte termijn al gestart kunnen worden. Onderstaand in foto is zichtbaar waar de aanbouw komt.

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouw aan de achterkant van het huis laten bouwen. De breedte is 5.20 m en we willen 2, 5 meter uitbouwen. We willen een lichtgang aan de bovenkant plaatsen. Daarnaast willen we twee openslaande deuren laten plaatsen aan de achterkant. De bestaande gevel moet eruit en deze graag opschuiven. Naast de openslaande deuren twee nieuwe ramen plaatsen (dus niet oude hergebruiken). Graag van dubbelglas met kunststof kozijnen. Mijn man heeft een tekening gemaakt, die kan hij opsturen. De achtertuin is daarnaast via een achterom te bereiken.