Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis bouwen

Een woning bouwen op een vrijstaande kavel

Ik zoek een aannemer die een woning kan realiseren op een vrijstaande kavel. Hieronder de wensen waaraan de bouw moet voldoen. Begane grond: -ruime entree/hal, garderobe trap met vide -wc -woon/leef gedeelte -keuken/leeg gedeelte -aparte zit hoek -ruime berging (geen autogarage) 1e verdieping: -1 grote slaapkamer (zicht tot nok, achterzijde huis) met inloopkast) -3 normale slaapkamers -wc (separaat van badkamer) -badkamer (bad, 2 wasbakken, regendouche) -overloop -kleine opbergruimte Geen zolder, wel aan voorzijde vliering Uitstraling huis: -Klassiek, landelijk, modern -Rieten kap -Wit gestuukt buitengevel -ramen houten kozijnen donker antraciet -ramen voorgevel voorzien van luiken (sier) -ramen voorzien van sunscreens -openslaande deuren achterzijde -achterzijde veranda -parallelkap (zie ook bijlage) Geen deadline qua oplevering. Hopelijk is er een goed beeld geschetst om een indicatie te geven. Wij horen het graag.

Opbouw plat dak

wij willen de opties bekijken om een etage op ons huis te bouwen. De afmetingen worden 30 m2, het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor houtskeletbouw, en voor steen.

Een nieuwe garage bouwen

Momenteel heb ik een garage aan het huis die verzakt/scheurt. Ik wil dus deze garage laten vervangen door een nieuwe. Ik heb geen idee of er een fundering onder zit, maar denk wel dat dat nodig is. De garage die er nu staat is ongeveer 3.50 bij 5.50 De nieuwe wil ik in de zelfde afmetingen hebben. Waarschijnlijk gemetselde bouw in verband met een aflopende oprit.

Zij-uitbouw aan zijkant van eindwoning (keuken en schuur)

Wij zijn ons aan het oriënteren om door de draagmuur aan de zijkant van onze eindwoning de keuken (ligt aan de voorzijde) uit te breken met een zij-uitbouw. De keuken ligt aan de voorzijde dus dit zal met vergunning moeten. We willen de strook tuin naast het huis hiervoor benutten. De maatvoering van de zij-uitbouw t.b.v. de keuken zal 2,50 meter diep zijn en circa 3,50 meter lang. Eventueel meteen ook een schuur bouwen (te betreden vanuit de achtertuin) aansluitend achter deze zij-uitbouw van 2,50 meter diep en 4,00 meter lang. In totaal dus circa 19 m2 aan te bouwen oppervlakte.

Schuur aan het huis bouwen

De schuur moet ongeveer 7,5 m lang en 2,5 m breed worden. Aan de voorzijde wil ik een dubbele deur zonder drempel hebben het inrijden van een motor aan de achterzijde een enkele deur met geïsoleerd glas aan de bovenzijde. De schuur wil ik in dezelfde stijl van het huis laten bouwen dus eerst stenen en dan hout met een plat dak. De wanden en het dak licht geïsoleerd. Elektra en water doe ik zelf. Er moet nog geheid worden en een fundering gerealiseerd worden. Wij willen in de tuin ook een terras realiseren waarvoor geheid moet worden. In onze gemeente is het vergunningsvrij om dit plan te realiseren.

Nieuwbouwwoning Almere Poort

Wij hebben een kavel waarbij wij reeds aan de voorzijde een huis hebben laten bouwen en wonen, aan de achterzijde mogen wij een tweede woning bouwen. Het betreft dan een tussenwoning. De afmetingen hiervan zullen zijn 5 bij 8 meter, 2 etages hoog met een platdak. Bij voorkeur iets met een kort bouw proces, er zal moeten worden geheid. Zitten te kijken naar traditionele prefab. Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden.

Woning bouwen

Willen graag een huis laten bouwen op een kavel van 250 m2, het bouwvlak is 72 m2. Graag twee verdiepingen met een puntdak. Op de 1e verdieping 3 slaapkamers en de zolder twee slaapkamer. Verder een garage naast het huis en willen we een nul op de meter woning. Het heeft nog geen adres, zal in Nieuwerbrug moeten plaatsvinden

Dak opbouw(verdieping)

Ik heb een huis met plat dak. Afmeting zijn 6 m x 8 m en wil een verdieping erop laten bouwen. Graag wil ik de prijs weten(casco) Als het mogelijk is wil ik ook weten of jullie alleen het skelet plaatsen en dat ik zelf wind en waterdicht dicht timmer.

Kelder bouw/Tuinkelder

Ik wil heel graag de mogelijkheden gaan onderzoeken om een tuinkelder + onder het huis kelder te laten bouwen. Situatie is rijtje woning met achter om. achterom is bereikbaar voor een gedeelte met klein busjes en klein materiaal maar geen kraan, we zitten op een weg waarbij de voorkant een kraan kan komen. de afmetingen van de woning (woongedeelte van de bak) 8.3 meter x 5.20 meter. Tuin afmetingen 10 meter bij 5.3 meter. Dit zijn grove metingen. Wat we voor ogen hebben is de tuinkelder zo groot mogelijk en daar aan de achterzijde een koekoek. Tevens moet dit ook de ingang worden aan de achterzijde van de Tuin voor privacy van huurders. hierbij denken we aan het geheel inrichten van deze gedeelte voor de verhuur,. leidingwerk kan ik allemaal zelf wel,. maar de voorbereidingen moeten wel in meegenomen worden. en de opties voor riool afvoer is ook nodig,. wat ik ook graag wil weten is of je dan onder het huis kan komen via de tuin in plaats van de hele beneden verdieping eruit. als dit niet een optie is dan hoeven we niet verder te kijken naar onder het huis, De buren hebben een uitbouw van 2,5 meter aan de Tuin kant. Kelder moet wooncomfort bieden/geïsoleerd worden. afbouwen.timmeren leidingen /electra kan ik zelf allemaal wel maar de voorbereidingen moeten meegenomen worden in de bouw en ontwerp.

Dubbele uitbouw zijkant

Wij willen een dubbele uitbouw realiseren aan de zijkant van ons huis (gang, entree) Afmetingen 120x355cm Dit om de trap te verplaatsen uit de woonkamer voor meer ruimte. Daarbij de 2e slaapkamer ook iets groter te maken. Tevens een prefabkelder onder het bestaande stuk gang (betonnen vloer) en het nieuw te bouwen deel. 2x2 of 2x3m voor voorraadkelder. Evt. Extra klus als de offerte goed is, plaatsen van een dubbele nokverhoging. Zie bijgaande pfd voor bouwplannen.