Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis bouwen

Aanbouw met vloerverwarming bouwen

Maximale aanbouw aan huis, inclusief vloerverwarming en stuken van muren.

Huis bouwen

Een vrijstaand huis van circa 90 m2 en 600 m3, totaal 4 slaapkamers. Geen garage. Kan ik hier een schatting van de kosten krijgen.

Gestorte kelder bouwen onder bestaand huis

Wil graag een offerte voor een kelder in een bestaande schuur. Ongeveer 2400 meter diep en 6000 mm breed bij 9000 mm lang.

Nieuwbouw onderkelderen

Wij hebben een bouwkavel in Amersfoort en gaan hier onze nieuwe woning op laten bouwen. Bouwoppervlak is 8.00 x 12.00 meter. Wij willen graag het huis onderkelderen, maar zijn nog aan het nadenken of we dit onder het hele huis moeten gaan doen of dat we voor een prefabkelder gaan. De sondering moeten wij nog uitvoeren. Wij zijn dus benieuwd wat de prijzen zijn voor prefab en die van volledig het huis onderkelderen.

Uitbouw aan achterzijde woning bouwen

Wij zijn voornemens een huis te kopen en daar een uitbouw aan de achterzijde te bouwen. Kunt u een richtprijs geven. Beide naastgelegen panden hebben al een uitbouw. Kan er gebruik worden gemaakt van deze muren of moet er een dan ook nieuwe zijmuren worden gemaakt. Breedte woning 5,40 meter, uitbouw ongeveer 2,5 meter. Ik wil graag weten wat zo'n uitbouw gaat kosten ivm financiering. Ik hoor het graag,

Aanbouw aan de woning bouwen

Heer/mevrouw, Ik wil een zojuist aangekocht huis verbouwen. Het volgende moet gebeuren: Huidige aanbouw verbreden, linker muur reeds aanwezig tot 4,35 achter achtergevel. Op 4,35 meter achter de achtergevel staat ook een muur die gedeeltelijk gebruikt kan worden. Schuifpui aan achterzijde van circa 4 meter breed. Huidige achtergevel dient te worden gesloopt tot hoogte van circa 3 meter en draag constructie worden ingebracht. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden/kosten zijn.

Prefab kelder bouwen

Wij wouden graag een prijs van een prefab kelder. Die wij in de tuin naast ons huis willen. Wij zorgen zelf voor het gat. Het gaat dus alleen om het plaatsen van een kelder. Van ongeveer 4 meter bij 8 meter. Er hoeven verder ook geen sparingen of dozen in. Met

Opbouw op de 2e verdieping bouwen

Opbouw tweede verdieping van ongeveer 50 m2 (5,5 x 9m) met 2 slaapkamers en 1 badkamer en met dakkapel over de gehele breedte (5,5m) aan de voorkant. Huis heeft nu een plat dak met nieuwe pannen (2015) op valse kap. De buren hebben al een dakopbouw laten plaatsen. Ik wil het op dezelfde manier als de buren hebben. Ik heb nog geen vergunning. Ik neem aan dat het prefab is. Ik wil elektriciteit en water in de opbouw.

Nokverhoging laten bouwen

Wij zouden graag een nokverhoging aan beide zijden van ons huis willen vanwege weinig ruimte op de boven verdieping, er is geen zolder en kamers die onder het schuine dak zijn gelegen niet goed begaanbaar.

Prefab bungalow of woning bouwen

Wij willen graag een bungalow/vrijstaande woning laten bouwen met minimaal 3 slaapkamers en een losstaande garage/hobbyruimte van +/-400-500m3 ex garage. Het huis moet een moderne uitstraling hebben. Kavel is +/- 400 m2 Graag ontvangen we een offerte voor een casco en sleutelklare oplevering.